tirsdag den 30. juni 2009

Uventet besøg?

Får måske besøg af min bedste veninde i morgen, som i øjeblikket er på Roskilde. Hun ringede tidligere i aftes og sagde, at hun nok kom og crashede, eftersom hun slet ikke var glad for at være der. Hvilket jeg selvfølgelig er rigtig ked af at høre, da hun har glædet sig i forever og som alle andre brugt en del penge på det. Meeeen det gør mig nu ikke noget, hvis jeg får lidt ekstra tid med hende i sommerferien! Og hvis man ikke er glad, får man sgu ikke så meget ud af sådan en festival... 

Mine varmeste tanker går dog til andre festival-deltagere. Er dybt misundelig, og føler mig totalt alene hjemme da stort set hele mit gym er dernede. Men håber for alle at de har en fed oplevelse ^^


Gammelt bilede af mig og Lola fra Nytårsaften 06 

Workaholic


Har arbejdet hver dag i stort set de sidste 10 i træk. Så holder nu en velfortjent pause på hele 3 dage! Har tager for mange vagter på det seneste og med servering i lørdags oveni, kan jeg godt mærke både på min krop og mit humør at jeg har brug for en lille pause mere end jeg har brug for pengene. 
Så nu vil jeg daffe ned i fitness-centeret til en pilates time :) Det gør altid godt ^^

torsdag den 25. juni 2009

Afslapning med O.C og rod



Har ligger og set O.C. siden jeg kom hjem kl 12... Der kan man tale om at bruge sin ferie til noget fornuftigt... Ej har bare brug for at komme helt ned i gear. Kender i ikke det? Så jeg ligger i min seng og nyder at jeg ikke behøver have dårlig samvittighed over ikke at læse...

Til gengæld roder mit værelse en del efterhånden da det har været stærkt nedprioriteret. Mig og Lotte måtte endda rykke ud i udestuen og læse - som det ses er jeg meget struktureret med mine papirer. *host* 

onsdag den 24. juni 2009

SOMMERFERIE!

Jeg har langt om længe fået sommerferie, efter en eksamen i drama. Fik 12, så jeg er helt vildt glad! Var den sidste fra min gruppe der skulle ind til eksamination så jeg ventede halvanden time på at komme ind mens de kom ud med det ene 12 tal efter det andet. Men jeg fik også 12 og alle var glade og jeg har nu ferie og kan nyde sommeren. 

Grunden til jeg ikke har blogget overhovedet de sidste dage er selvfølgelig at jeg har prioriteret læsning, har brugt rigtig meget tid med min dramagruppe og arbejdet en del også. Man kan jo ikke nå det hele. Meeen nu har jeg tiden igen. Så det er skønt :D

fredag den 19. juni 2009

Part 3 & hjemme fra Kolding

Så er jeg hjemme igen fra Kolding efter en god dosis koncentreret hygge og godt selskab. Det var rigtig dejligt lige at se pigerne, selvom det kun var for en kort visit, jeg bliver altid så glad af at være sammen med dem. Det er skønt med sådan nogle veninder. 

Meeen mangler at poste de sidste billeder fra i går, så here it comes:

To basis t-shirts fra h&m

Kjole fra h&m, tænkte at med den rette styling kunne den godt blive god her til sommer

Nederdel fra h&m. Synes den var lidt sjov, men nu er jeg bange for at jeg ikke får brugt den. Tror måske den ryger retur.

torsdag den 18. juni 2009

Smuttur til Kolding i morgen

Har ikke tid til at poste billeder af de sidste ting jeg købte i dag, da jeg er på vej i biografen med min veninde Camilla og se Sorte Kugler. Glæder mig rigtig meget itl at se den!
I morgen tager jeg et smut til Kolding og besøge Kevin og Krille. Et meget lille smut, kører med min far der har et møde i Jylland. Er der kun fra morgen til midt på eftermiddagen, men får ikke blogget. Det betyder at jeg skal op kl halv 6... Hvad gør man ikke for sine veninder? 

Udsalgs shopping part 2


Top fra h&m. 

Armbånd fra Pilgrim

Armbånd fra Accessorize

Halskæde fjer fra Pilgrim

Udsalgs shopping part 1


Stribet top/kjole fra Cheap Monday

Blomstret kjole fra Vila

Blondetop fra Urban Outfitters (dog ikke på udsalg. Kunne bare ikke stå for den)


Mine nye sandaler. Fik byttet de andre *yay*Og købte disse i magasin i stedet

Læg mærke til alle disse ting er på min liste *klapper sig selv på skulderen*

Udsalgs-liste

Ting jeg håber på at finde i morgen, når udsalget i HM, magasin og flere andre butikker starter:

Armbånd
Clutch
Blomstret kjole
Sandaler
T-shirts
Stribet bluse
Blonde top/body
Bustier

Har denne liste med mig, i håb om at det kan forhindre alt for mange spændende (ubrugelige) impulskøb, plus jeg er vældig glad for lister.
Det bliver sikkert kaos af mennesker, men holder nu alligevel håbet oppe. Kan dog være at jeg om 7 timer når jeg står op ikke har lige så meget gå-på-mod ...

onsdag den 17. juni 2009

Dagens


Har været hjemme hos en veninde og "øve drama" i dag. Vi skal først op næste onsdag, men mente alligevel vi burde se at komme igang. Problemet er vi har virkelig svært ved at få lavet noget og sidder og snakker i stedet. Så i dag fik vi kun læst manus igennem en eneste gang. Lidt pinligt, men som altid meget hyggeligt. På vej hjem delte mig og en veninde en hel Ben&Jerry's på et kvarter. UPS! Burde virkelig skære ned på mit is forbrug :b

tirsdag den 16. juni 2009

Hader aflysninger

En time før jeg skulle have været til pilates, ringer de og siger det er aflyst. Det er anden uge i træk, og hader når man har indstillet sig på at træne og de så aflyser. 
Typisk!


Billede fra www.balanceinme.com

mandag den 15. juni 2009

Fejlkøb

De sandaler, jeg købte i h&m sidste uge, er et totalt fejlkøb. Det er jo umuligt at prøve sko ordentligt når platisksnoren med prisskiltet gør det umuligt for en at tage mere end 1 cm lange skridt. Ej hvor er jeg trist over det, synes ellers de var fine til prisen. 

Hvad er oddsene for at få dem byttet når man er kommet til at hive prisskiltet af?


Pink neglelak


Jeg har noget med farven pink. Men da den bestemt ikke klæder mig tøjmæssigt, har jeg intet pink tøj. Kunne dog ikke dy mig da jeg så denne neglelak til 25 kr. Den kan godt peppe et outfit tror jeg.

søndag den 14. juni 2009

Rengøring



Jeg hader virkelig at gøre rent, synes det er dødsygt. Så for at gøre det lidt mindre surt, satte jeg noget god danse musik på og hoppede i et par stilletter. Gør det en smule sjovere

Undskyld - Jeg leger

Er i gang med at ændre på layoutet.. Bær over med mig

lørdag den 13. juni 2009

Mango-picture-love


Snuppede lige Mango's katalog da jeg gik ud af butikken i går. Og er efter gennembladring blevet helt forelsket i dette billede.
Fed denim jakke og de der blomster bliver jeg nødt til at prøve at få fat i. Yderemere er det nogle nice armbånd og solbrillerne er altså lidt fancy selvom jeg ikke selv ville kunne gå med dem.

Shopping i går

 
Her er (det meste af) det jeg fik købt i går. Fandt ikke det store på Acnes lagersalg, ikke det jeg ledte efter anyway. Men kom da hjem med et par flotte denimshorts.
Ud over det købte jeg en hvis skjorte i GinaTricot, et par sandaler i h&m, et par chinos i Monki og et par løse ting og sager jeg ikke lige fik nogen billeder af (har vist forlagt det et sted).

fredag den 12. juni 2009

Når regnen regner oppe på taget ...

Har rendt rundt og være lettere irriteret over at min regnjakke ligger i Kolding de sidste par dage (guess why). Se normalt er jeg ikke glad for regntøj, mit regntøj er i øvrigt heller ikke særlig fashionabelt. Men min regnjakke holder sgu i det mindste vandet ud, hvilket er mere end hvad man kan sige om mine andre regnjakker. 
Og når der falder 110 mm regn på under et døgn - Er det en ret praktisk egenskab at have, kan jeg godt fortælle jer.

Men nej den fik min kære Kevin aldrig lige sendt over til mig (Hint!! :b). Så jeg er, på trods af jeg har prøvet at undgå at være udenfor længere perioder end højest nødvendigt af gangen, blevet ret våd gennem de sidste par dage. Var i KBH i går og på skolen til matematik årsprøve i dag, og en paraply gør altså ikke altid specielt meget gavn i dette blæsevejr. En af mine veninder søgte også ly hos mig i 4 timer i dag, i håb om at det blev en lille smule bedre inden hun skulle gå hele vejen hjem. Uden held dog. 

Så jeg blev hjemme i aften - Mente ikke det var det værd at trodse vejret. 

torsdag den 11. juni 2009

Våd fornøjelse

Var i københavn i dag for at shoppe lidt og bla. kigge forbi Acnes lagersalg. Det var skønt vejr da jeg tog hjemmefra kl 9, men så begyndte det bare at øsregne da jeg nåede derind. Havde heldigvis paraply med, men mine føder er godt og grundigt gennem våde. 

Der var faktisk overraskende meget på lagersalget, men det var primært bukser, og det var ikke lige det jeg gik efter. Fik dog købt et par denim short :)
Dem og de andre ting jeg fik købt, lægger jeg billeder ud af senere, nu vil jeg smutte hjem til min veninde og læse matematik til i morgen... Bvaadr..

onsdag den 10. juni 2009

Hvor blev sommeren af?


Nu var jeg lige indstillet på sol, sommer og varme. Jeg havde regnet med at tilbringe hele min læseferie udenfor. Og så regner det bare hele tiden - Øv hvor trælst! 
Jeg vil have sommeren tilbage?

tirsdag den 9. juni 2009

Midnats læsning?


Jeg har besluttet, grundet kedsomhed og kaffedrikning på et dumt tidspunkt, at gå i gang med at læse på matematik. Det hjælper nok ikke på kedsomheden, men giver mig noget at foretage mig (andet end at stene FriendFacts på FB *pinligt*) og så er det måske meget smart lige at have det kigget igennem inden man skal til årsprøve.. 

Everything would be so easy if it was all black&white



Dagens i sort/hvid. Kjole og bælte fra NoaNoa, denimjakke fra Vero Moda og halskæde fra hm.

Clemence Poesy






Jeg har altid haft noget med hende. Synes hun er fantastisk smuk, og elsker hvordan hun kan se så fantastisk flot og elegant ud i selv de mest simple og casual outfits.

Billeder fra clemence-poesy.org

lørdag den 6. juni 2009

Roskilde?


Roskilde er blevet taget op til genovervejelse for mit vedkommende... Alle skal bare afsted... Og Lola gør hvad hun kan for at lokke mig.. og jeg har faktisk råd nu... Men jeg er planlægnings freak, og selvom jeg super gerne vil, har jeg lidt svært ved at overskue det. Men der er bare rigtig mange pull faktorer. 
Jeg kan ikke beslutte mig, og jeg kan ikke finde ud af om det vil være muligt for mig at få taget mine vagter i den uge, for alle er bare på Roskilde den uge. 

Dilemma!

Christina 6 år ...


Nej, jeg er så efterhånden 16 år gammel og synes stadig meget få ting overgår ostehapser - Genial opfindelse. Det er vigtigt at kunne grine af sig selv, right ? 

BlogLeg

Jeg er blevet tagget flere gange opdagede jeg lige i den BlogLeg der kører i øjeblikket af Nina Kristine og Lola.


- Du skal skrive 20 random facts omkring dig selv og dit liv
- Derefter skrive/linke til 3 personer/blogs du ønsker skal skrive deres 20 random facts


1. Lola som har tagget mig, er min bedste veninde som jeg snart har kendt i 10 år

2. Jeg er født og boede de første 6 år af mit liv i Jylland. 

3. Jeg er skærkslagende for nåle og hvepse.

4. Jeg er tidligere virkelig stor Harry Potter freak. Jeg har læst alle bøgerne flere gange end jeg vil stå ved, og de har haft utrolig stor indflydelse på min barndom og hvem jeg er i dag. Jeg har leget Harry Potter som lille, holdt Harry Potter maratons med min bedste veninde og haft en bruger på en dansk Harry Potter hjemmeside.

5. Jeg har gået i 3 forskellige børnehaveklasser, pga af flytning fra Jylland til Sjælland.

6. Jeg skriver dagbog hver dag.

7. Jeg laver lister med alt. Virkelig ALT, har TODO lister med hvad jeg skal lave i løbet af en dag, lister med ting jeg må købe, pakkelister, lister med DIY projekter osv.

8. På trods af dette er jeg slet intet ordensmennesker, og mit værelse ligner oftest et bombet lokum

9. Jeg går i 1.k på mit gymnasium - næste år 2.k

10. Mine forældre er skilt, og sidste år så jeg slet ikke min far gennem flere måneder fordi jeg var sur på ham. Han bor 5 minutter væk.

11. Om sommeren er min største last is (i skulle bare vide) og om vinteren kage.

12. Jeg har 5 mindre brødre og 1 lillesøster.

13. Jeg bruger kontaktlinser, men brugte briller frem til oktober sidste år.

14. Jeg er rigtig slem til at dagdrømme.

15. Jeg følger med i 117 amerikanske serier på nettet. Bla. Gossip Girl, Desperate Housewives, Greys Anatomy, Ugly Betty og Americas Next Topmodel.

16.  Jeg gjorde i flere år alt hvad jeg kunne for at tage på fordi jeg var ked af min vægt. I dag har jeg opgivet og er mere eller mindre tilfreds med min krop.

17. Jeg har sunget i kor i 8 år. Jeg kan pinligt mange sangtekster for jeg behøver blot høre en sang et par gange før jeg kan hele teksten. Og jeg synger/nynner konstant, bla. hvis et tekststykke passer ind i situationen samtalen.

18. Min musiksmag er meget bred og det afhænger helt af mit humør og situationen hvad jeg høre. 

19. Jeg drikker minimum 2 liter vand om dagen.

20. Jeg har aldrig nogensinde prøvet at ryge.


Har i spørgsmål - Skriv dem i kommentarfeltet.


Jeg tagger Ceci, Barefordi og Tussen.

torsdag den 4. juni 2009

On my way out

Ja, Dagens vol. 2.. Havde intet at tage på, da det er blevet noget koldere end jeg havde regnet med. Så det blev ikke så spændende, casual pretty er ikke min stærkeste side.



DIY jeans fra Lee, blondestrømpebukser fra H&M, t-shirt fra GinaTricot og halskæde fra H&M

LÆSEFERIE!!!

Havde min sidste skoledag i 1.g i dag .. Super fedt at få læseferie, men lidt trist en tredjedel af tiden allerede er gået. Dagen har pretty much gået med morgenmad.. Meget hyggeligt men når man spiser morgen for 3. gang er man sgu også ved at være mæt... 
I aften skal jeg til fest hos en veninde, for at fejre vi endelig har læseferie. 

oversize t-shirt fra Monki, strømpebukser fra H&M

tirsdag den 2. juni 2009

Forårs forsæt

(Måske ikke super relevant lige nu, men faldt over dem i dag, og syntes jeg ville dele dem med jer)

Det med nytårsforsæt har aldrig været mig. Hvor gerne jeg end har villet, lykkes det bare ikke. For sagen er den at i januar er der mørkt, koldt og vådt - og så har jeg bare ingen energi eller overskud. Jeg render mere eller mindre rundt som en zombie hele vinteren. Lettere depressiv, træt og underskudsagtig. Derfor har jeg aldrig rigtig kunnet føre nytårsforsæt ud i livet.

Men sidste år tog jeg en beslutning om, at jeg ville ændre på mit liv i starten af foråret i stedet. Det er den tid på året jeg har lyst til at lave forandringer i mit liv. Hvor jeg har energien og overskuddet.

De vigtigste forsæt jeg havde sidste forår var:
- At skrive dagbog hver dag
- At arbejde på mit selvværd
- At være mere åben overfor nye mennsker

Og det lykkedes mig faktisk at få ført dem alle sammen igennem. Jeg er ret imponeret over mig selv.
Så da jeg i år begyndte at mærke foråret komme snigende, besluttede jeg at lave nogle nye. 

Dette forårs' forsæt er/var:
- At begynde at motionere 2 gange om ugen
- At blive bedre til at tage chancer
- At begynde at blogge regelmæssigt

Indtil videre går det meget godt, spørgsmålet er bare om jeg kan keep it up ...

Strandtur - ønskesæt

Var på stranden i dag med min klasse efter skole (klokken 11 :b) Meget spontant desværre, så det outfit jeg havde på var bestemt ikke det mest fashionable eller flatterende. Vi var lige 6 piger hjemme forbi min veninde, for at finde noget vi kunne bade i. 
Ville sådan ønske at jeg kunne have haft dette her med - og at jeg ikke skulle på arbejde om eftermiddagen, så jeg kunne være blevet der... Ak ja..