torsdag den 30. juli 2009

Work work work woooork ..

...I don't wanna work today! Arbejdstøj-flash, alene af den grund jeg praktisk talt lever på ishuset disse dage. 

tirsdag den 28. juli 2009

Layoutet..

Er i hvert fald lidt anderledes nu. Det jeg havde før var hele tiden tiltænkt som midlertidigt, har bare ikke fået taget mig sammen siden. 
Jeg er stadig slet ikke tilfreds, men nu har i og jeg selv i hvert fald noget lidt pænere at kigge på. Er godt klar over hvor dårlig billede kvaliteten er på hoved-fittelifutten, meeeen nu får det altså lov til at være sådan lidt ind til jeg får taget mig sammen til at lave et ordentlig et. Det må i lige leve med ;)
NU skal jeg godt nok også i seng..!

Burde gå i seng ..

Men ville lige vise jer, hvad min søster har lært mig i dag. Nemlig at knytte armbånd - er de ikke fine? ^^

Jeg synes snoren var et lidt nice farve (den er mere lyserød i virkeligheden) og blev nødt til lige at prøve. Er ret tilfreds med resultatet, det var slet ikke så svært som jeg troede, så hvorfor dog betale mange penge (betalte 100 for min blomst, det synes jeg altså er meget -.-') for noget man kan lave selv?

Men jeg vil smutte i seng skal tidligt op i morgen.. Godnat :)

Flere armbånd


Glemte at jeg også havde et billede af lidt flere armbånd. Har masseproduceret som i nok kan se...

Lidt striber og nitter


Et hurtigt dagens inden jeg skifter til arbejdstøj og cykler ned til ishuset. Arbejder hver dag denne uge, så det er bare at bide tænderne sammen. Har allerede ondt efter 9 timer i går og 5 i søndags, men pengene skal jo ind på en eller anden måde, og er sådan set glad nok for mit arbejde jo. Man kan ikke rigtig se det på billedet (skal nok finde ud af hvordan man gør de dumme billeder større!), men har fået et nyt nittebælte, som jeg allerede er rigtig glad for ^

søndag den 26. juli 2009

Krea-tøs

Da jeg var mindre elskede jeg at være kreativ på alle mulige måder. Jeg syede, legede med perler, malede, tegnede, skrev digte, skrev historier osv. Det har jeg ikke gjort gennem en forholdvis lang periode, i starten mente jeg ikke at jeg havde tid/overskud til det, og efterhånden så glemmer man lidt hvor sjovt man egentlig havde det med det. 

Well den periode er vist pretty much over. Her i sommerferien er jeg nemlig begyndt igen. Startede stille og roligt med nogle digte og tegninger, og så er det egentlig bare taget til. Så igennem denne uge er jeg gået lidt amok i Søstrene Grene og Panduro, hvilket er ført til en masse produktion af armbånd i løbet af de sidste par dage. Det er hyggeligt, det tager ingen tid og man kan sagtens lave andre ting som at se fjernsyn eller snakke imens. 

Anyway er dette resultatet på nogen af de første. Kevin fik også et par stykker med hjem (hun tog afsted i går). Lidt hurtig hovedregning siger mig at disse har kostet højest 5 kr stykket, og det er sgu da meget godt! Så kan man bruge dem så længe man gider!


onsdag den 22. juli 2009

Hygger med Kevin ^^



Har i dag og i går været oppe hos Kevin, som var i sommerhus i Liseleje, og her til eftermiddag blev vi så afleveret hjemme hos mig. Hvor vi lige nu bare hygger, slapper af og er os - som vi nu engang gør bedst ^^ Det er sgu dejligt med gode veninder <3

mandag den 20. juli 2009

Min nye blomst


Købte dette armbånd da jeg var hos Caja ^^ Prøver at blive bedre til det med smykker... Er det ikke flot?

Ripped ...


Dette smukke billede fra Dripbook giver mig lyst til at rive og flå ...

Grrr! DON'T BUY!


Jeg fik Caja til at bestille denne hjem fra Asos for mig. Og må ærlig talt sige jeg er dybt skuffet! Syningerne virkelig grimme, ingen overdrivelse. Og så er den en del kortere end den ser ud og meget kraftigere i farven. På billedet ser den SÅ flot ud, men øv hvor levede den bare ikke op til forventningerne!


fredag den 17. juli 2009

Det muntre køkken


Eftersom vi først kom i seng ved en 6 tiden her til morgen, har vi ikke lige orket at gøre noget ud af os selv i dag. Men tuller i stedet rundt herhjemme og hører høj musik i køkkenet mes vi laver mad... 


"Det kun mææænd - Rigtig' mææænd - Jeg kan bruuuuge" 

Midnats forestilling på Harry Potter


Mig og Caja gik 100 % i barndom i nat. Jeg har læst Harry Potter siden jeg gik i første klasse. Det vil sige de sidste 10 år og har altid været stor fan. I det hele taget er Harry Potter bare indbegrebet af mig og Cajas barndom og venskab.
Så da jeg alligevel er hos Caja i øjeblikket, bestilte vi for flere uger siden, så vi havde vildt gode pladser. Og generelt synes jeg faktisk det var en rigtig god film. det er klart der vil være afvigelser fra bogen, og det må man bare tage med. Men synes det var lykkedes bedre for dem denne gang end de to sidste film. Og det var en superflot film, jeg var imponeret over hvor godt de havde lavet den. Skuespillerne kan man også tydeligt se har udviklet sig meget fra de tidligere film.
Så alt i alt en vildt god film - Og så er der nu ikke noget hyggeligere end at være til midnatspræmiere, specielt med alle de udklædte mennesker!

lørdag den 11. juli 2009

Paulo Coelho


Det var denne bog, Alkymisten af Paulo Coelho, jeg læste mens jeg var i Sverige. Og ville bare skrive kort og anbefale den til jer andre. Fik den selv anbefalet af en gammel veninde for lang tid siden, men har ikke fået den læst før nu. - Stor fejl! Selve handlingen og miljøet var ikke noget jeg i sig fandt særlig spændende, men temaerne og budskaberne i bog fandt jeg utrolig tiltalende. Det handler om en dreng og hans rejse gennem livet for at følge sin "livsbane" og tro på at drømme kan føres ud i livet. Den giver stof til eftertanke og er helt klart værd at læse.

Den bog vakte lidt af min indre læsehest, som ellers har været gemt væk det sidste års tid, og jeg har nu i dag været oppe på biblioteket og låne 3 andre bøger af samme forfatter, så jeg har læsestof til mine togturer.


torsdag den 9. juli 2009

Those diaries


Jeg ønsker mig en dagbog. I ved sådan en rigtig flot en med et bånd man kan lægge mellem siderne og en flot forside. Har skrevet dagbog i snart halvandet år, og det har hele tiden været et problem for mig at jeg ikke har kunne finde nogen der passede til min forestilling af hvordan en rigtig dagbog skal se ud. For finder jeg endelig en er den enten ulinjeret eller også står der datoer i toppen. Og for mig som oftest skriver over en side om dagen, funker det bare ikke rigtig. Så råb højt hvis i ser en flot dagbog! Det ender altid for mig med, at jeg bare køber en eller anden random neutral notesbog, fordi jeg simpelthen er løbet tør for sider i den gamle. 

I'm home!




Har ikke lige fået overført billeder fra mit kamera så hentede nogle fra hotellets hjemmeside. Ser det ikke lækkert ud? Er totalt afstresset efter at have brugt 3 dage på at bade, spise, sove, få behandlinger, træne og læse. Og på trods af en gentagende trang til det har jeg endnu ikke hugget hovedet af min mors kæreste, hvilket jeg mener i selv er en ret flot præstation. (For de der ikke ved det har min mors kæreste boet hos os i snart 2 år og jeg kan ikke fordrage manden. Så 3 dage med ham var ... en udfordring ;)
Men jeg er tilbage nu for en kort stund i hvert fald og nu skal jeg på arbejde og forhåbentlig bruge min nyfundende energi på noget fornuftigt.

mandag den 6. juli 2009

Ultimativ afstressning


Efter 10 timer på arbejdet, hvor vi gik i gang med hovedrengøring grundet mangel på kunder, ser jeg utrolig meget frem til at tage afsted på spahotel i sverige 3 dage med min Mutti i morgen :) 
Er totalt smadret i hele min krop, der har ikke det store været at lave, men det betyder jeg stod alene i 4 af timerne, og jeg kan lige love jer for at tiden går langsomt, når man er alene i et ishus i regnvejr!
Men det er overstået nu og min chef's søn var sød nok til at komme ned med pizza, så det gjorde timerne alene lidt mere overkommelige.

Men ingen indlæg fra mig af de næste 3 dage. Så i må hygge jer - det vil jeg i hvert fald =D

søndag den 5. juli 2009

Genbrugen er nu genial


Fik disse to punge/clutch's for 25 kr. Det er sgu godt med rare gamle genbrugsdamer :)

Just waiting for the rain


(Photo: Weheartit.com)
Savner allerede solen. Skulle have haft dobbeltvagt i dag, og så går det hen og bliver helt gråt og kedeligt.  Forfærdeligt når ens løn afhænger af vejret!

Walking in the dark

lørdag den 4. juli 2009

Hårbånd



Er der nogen der har gode tips til hvordan man får hårbånd til at sidde "fast" når man har meget glat hår? Synes det ser vildt fint ud med hippiebånd osv. men det vil sgu ikke sidde stille og kommer hurtig til at ligne noget ser bestemt ikke skulle være gået udenfor i dagslys...

fredag den 3. juli 2009

BlogLeg

Er blevet tagget i den nye blogleg, så her kommer mine 20 svar :)


1. Ting som du aldrig forlader dit hjem uden: Mobil, pung, nøgler, læbepomader og kalender.


2. Favorit make-up mærke: Kommer meget an på produktet. Og til hverdag går jeg ikke med specielt meget makeup. 


3. Favorit blomst: Liljer, orkidéer og roser.


4. Ynglings tøjbutik: Jeg kan da ikke vælge kun én? -.-’


5. Favorit parfume: Skifter lidt, men har altid været meget glad for de forskellige Amor Amor parfumer. 


6. Høje hæle eller flade sko: Høj sko til fest osv. og flade til hverdag. Dog altid hæl på mine støvler om vinteren.


7. Får du gode karakterer? Jeg er ikke wonderchild, men de er ret gode. Jeg får primært 10-taller, og så enkelte 7 og 12-taller. 


8. Ynglings farver: Til tøj er det sort. Men jeg har ingen egentlig yndlingsfarve


9. Drikker du energi drikke? Nope.


10. Drikker du tit juice? Rigtig meget ja.


11. Kan du lide at svømme? Ja det er skønt :)


12. Bruger du en gaffel til at spise dine pomfritter med? Til tider, afhænger af situationen.


13. Ynglings cremer: Har jeg ikke nogen af.


14. Vil du gerne giftes en dag? Ja, på et tidspunkt hvis jeg finder den rette. Man er vel lidt romantisk anlagt.


15. Bliver du nemt sur? Nej, men bliver let irriteret. 


16. Kan du godt lide at jagte spøgelser? øhm... Nej?


17. Har du nogle fobier? Ja. Er skrækslagende for nåle og hvepse. Alt ander flyvende og stikkende. 


18. Bider du negle? Nej de er lange og fine.


19. Har du nogen sinde haft en nær-død oplevelse? Nej heldigvis ikke.


20. Drikker du kaffe?Ja med mælk & sukker - eller is når jeg er på arbejde. 


Jeg tagger Nicolaine, Momo og Nina Kristine

torsdag den 2. juli 2009

Jeg har syndet - Igen


 Var i GT med Lola i dag. And I couldn't help my self... Et styk stribet sort/hvid kjole, en transparent hvid t-shirt og en grå top med noget nitte noget. Gav ca. 200 kr for det hele - Så det er jo ikke galt, men det var bestemt ikke meningen, jeg skulle shoppe mere ... 

Fristelser



Har gået og sukket efter denne maxi-kjole fra h&m i snart et par måneder, men er bange for at jeg aldrig nogensinde får den brugt. Nu er den så nedsat til 179 kr, skulle man tage chancen? 

onsdag den 1. juli 2009

En aften i solen


Caja kom her til eftermiddag og vi besluttede at tage på picnic - uden kamera selvfølgelig. Men det var rigtig fint og dejligt at se hende. Her til aften satte vi os ud på terrasen og spiste vandmeloner og hørte Tina Dickow.. Rigtig hyggelig. Vi fik også set anden halvdel af serien om Coco Chanel - The woman had style!