tirsdag den 29. september 2009

Dagens grin - en alternativ måde at få elevernes opmærksomhed på

Hele klassen lå flade af grin i vores fransktime i dag pga denne sang, som vores skøre fransklærinde satte os til at analysere. Det er jo ikke fordi vi er sarte eller noget, men jeg har sjældent hørt noget så komisk, som da en dreng fra min klasse skulle oversætte teksten og forgæves prøvede at finde en diskret formulering. For dem der ikke kan fransk, og ikke har gættet det ud fra deres stønnende stemmeføring, handler den om et samleje, og oversættelsen bød på fine sætninger som "Jeg kommer inden i dig". Seriøst klassen mindede mest af alt om en umoden 7. klasse der har sexualundervisning. Alle grinte og fniste ustyrligt og dem der skulle besvare læreren spørgsmål blev knald røde i hovederne.
Sangen fandt vi ud af var blevet forbudt i flere lande dengang, så man kan godt undre sig over hvorfor hun mener at lige den er en sang vi burde analysere. Men underholdende var det!

I believe fall is here

And I'm freezing..
Stod 10 minutter og ventede på toget her til eftermiddag, og det er først der det gik op for mig, at det faktisk er ved at være efterår, og jeg skal til at trække i noget varmere tøj.
Må på efterårsshopping snart og få købt en vinterjakke. Dem der er fremme i tiden er bare slet ikke mig, så synes det er svært at finde noget.

mandag den 28. september 2009

Black&white

Photobucket
Photobucket

Jeg har stadig ikke fundet ud af hvordan man fletter hen langs hovedet, hvilket irriterer mig helt vildt. Men faldt over et meget sjovt alternativ til den normale fletning, nemlig the fishbone braid. Rigtig let at lave og har fået mange komplimenter for mit hår hele dagen (selv af tøser jeg ikke kender). Mit hår sad selvfølgelig også noget bedre kl 8 i morges, men det må i altså lige tænke jer til ;)
Dagens outfit blev holdt i sort og hvidt, med undtagelse af røde negle, min opfindsomhed rakte ikke så langt sådan en mandag morgen.

Curled up in the bed

Er lige kommer hjem fra skole og har sat mig med nybagt kage, min dyne og det nye DH afsnit. Velfortjent efter en lang skole dag, problemet er bare at jeg har minimum 3 timers aflevering foran mig, som nok ikke er skide smart at udsætte.

søndag den 27. september 2009

A braids how to, please?

Photobucket
Jeg er helt forelsket i alle de mange variationer af fletninger, der er fremme i tiden. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det der med at fransk flette hen over siden, er der nogen af jer der har et link til en meget pædagogisk guide eller et par fif?

lørdag den 26. september 2009

The definite ending of summer


Havde en rigtig hyggelig aften i går. På billedet er to af mine yndlings-is-piger, som jeg nok desværre ikke kommer til at få set meget til, henover vinteren.

Lørdag eftermiddag

Dagen i dag bliver brugt på at male døre og vinduer til mit nye skur. Glæder mig rigtig meget til det er færdigt, men der går nu nok et par måneder.

fredag den 25. september 2009

Julefrokost


Er (rigtig meget) på vej afsted til julefrokost med ishuset. Og ja! Julefrokost i september. Men det plejer at være skide hyggeligt, og en rigtig god afslutning på sæsonen. Mange af dem der ikke går på skolen, ser jeg heller ikke rigtig før næste år, så det er en fin måde at sige farvel på.
Sidste år fik mig og min veninde dog lidt for meget (snaps), hvilket jeg er blevet mobbet med hele sæsonen - så drikkes igennem skal der ikke! Så ville jeg ikke kunne komme tilbage næste år xD

Leopard-tørklæde

Billede fra lookbook.nu
Stod i H&M i går og overvejede om jeg skulle købe et tørklæde med leopardprint, da jeg var lidt i tvivl - og det er aller sidst på måneden lod jeg det hænge. Men efter at have set dette billede, overvejer jeg om jeg skulle købe et alligevel? Det ser da lidt godt ud, right?

torsdag den 24. september 2009

The Wolf

Fik fri halv 12 i dag, så tog med veninderne på café efter skole. Fik også lige lagt vejen forbi H&M, hvor jeg fandt den ulvetrøje jeg har ledt efter. Det var ikke helt som jeg havde forventet, men den røg med hjem alligevel. Synes den er lidt anderledes og sjov :)
Undskyld den dårlige opdatering den sidste uge, der har bare været rigtig meget. Skal nok tage mig sammen !

torsdag den 17. september 2009

Min lillesøster

I mit hovede går det bare slet ikke op at min søster - som er størrelse tiny - kan passe noget som helst der tilhøre mig. Men hun gik i mit skab for at finde noget til hendes skolefest i aften (jep når man går i 4. er der faktisk en eller to skolefester om året) og udvalgte mit jumpsuit, som hun mirakuløst nok kunne passe. Det undrede mig godt nok en del, men er hun ikke fin ?

tirsdag den 15. september 2009

Gossip Girl Season 3

Blev glædeligt overrasket da jeg i dag gik ind på surfthechannel og så at 3. sæson nu er gået i gang i USA.
Så hvis du lige som mig er typen, der bare ikke har tålmodighed til at vente på en serie i dansk tv når man ved det ligger på nettet - Så synes jeg du skal gå ind og se det, det tyder på det bliver endnu en dejlig dramatisk sæson.

Tøsehygge ^^

Så har jeg endelig fået mit kamera igen (kom til at glemme det hos min veninde), men lidt billeder fra fredagens tøseopvarmning. Rigtig hyggelig aften med pigerne fra klassen ^^ Det er alt for sjældent vi er samlede alle sammen.

mandag den 14. september 2009

Monki i Hillerød!?

Sidder her og klapper mig selv i mine små hænder. Til november kommer der en Monki i hillerød, det vil sige 10 min fra mig! Det er jo bare super duper nice! Skøn skøn butik.
Derudover (CAJA!) åbner de også en i Århus til Oktober. Til stor glæde for mange jyder kan jeg forestille mig. Både Gina Tricot og Monki i samme måned - Julen falder tidligt i år? ;)

torsdag den 10. september 2009

Dagens køb

Nåede lige et hurtigt smut til Hillerød efter skole med en veninde. Fik faktisk ikke rigtig købt det jeg skulle, gik ellers helt specifikt efter Ulvetrøjen, skull ringen fra glitter og lidt andet.. Men havde de det? Neeeeej -.-
Til gengæld kom jeg hjem med overstående. Overvejer lidt at bruge kjolen til i morgen. Det er skum-party, og tør sgu ikke rigtig tage en kjole på der kan blive ødelagt. Det ville simpelthen være for ærgeligt. Kjolen er fra hm til en hund og den tror jeg faktisk jeg bliver rigtig glad for. Ydermere en sort basisnederdel og en neglelak fra hm og lidt DIY materiale fra Panduro :)
Men nu vil jeg smutte i seng - Godnat :D

Je peins mes ongles rouge

Barnepige er nu ikke den værste tjans. De små drenge er puttede, jeg har sunget elefantens vuggevise og jeg får nu penge for at sidde og male negle og høre coffee break french - ikke dårligt!
Er gået i gang med coffee break French fordi jeg simpelthen blev så frustreret til min fransk prøve idag. Jeg føler mig så dårlig til fransk, og det kan jeg slet ikke have. Så min nye plan er at lære det på en hyggelig måde :)
Den røde neglelak er lånt fra min fars kæreste, tænkte den ville være fin til i morgen.

tirsdag den 8. september 2009

DIY - Spejl heels

Beslutttede at forsætte op af hælen og jeg synes altså de blev vildt nice! Tager dem på til en LBD på fredag til introfest på gymnasiet^^ Så er der fandeme ikke nogen der skal forsøge at træde mig over tæerne i hvert fald ;)

mandag den 7. september 2009

Lille spejl på hælen der - DIY

Photobucket
Min søde mor havde købt lim-pistols-lim, så kunne endelig gå i gang med et projekt jeg længe har haft i tankerne. Efter at Camille postede billederne nedenunder på sin blog fra Spon Diogo's show under modeugen. Brugte et par gamle heels, der alligevel var blevet ødelagte efter sammenstød med riste til gymnasiefester, og jeg er faktisk rigtig tilfreds med resultatet, er blot i tvivl om jeg skal gå videre og lime spejlstykker højere op på hælen, hvad synes i?

Gaver ^^

Min far + familie kom hjem fra Canada sidste uge og havde købt gaver med hjem, som jeg fik da jeg var derover i weekend. En Eight hour creme og en Amor Amor Sunrice, og så var jeg en glad pige ^^ Og ud over det fik jeg en hel bærerpose med diverse cremer, renseprodukter, deodoranter m.m., fordi min fars kæreste har fundet ud af hun har parfume-allergi... Vildt synd for hende - men jeg klager ikke =D

Søvnløse nætterre

Kunne simpelthen ikke sove i nat. Lå i to timer efter jeg var gået i seng og vendte og drejede mig og blev mere og mere frustreret. Så det endte med jeg gik ud i køkkenet og fandt chokoladekage og lagde mig med computeren i sengen...Ikke smart, for kom i tanke om at jeg havde set en vildt nice trøje med en ulv på i et eller andet blogindlæg. Men kunne ikke huske på hvilken blog eller hvilket mærke - Genialt >.<
Efter lang tids søgen lykkedes det mig at finde trøjen hos Kia. Den er fra H&M og er altså ret sikker på den skal hjem i mit klædeskab ^^ (fandt dog aldrig den blog hvor jeg havde set den i første omgang -.-)
Så jeg har sovet mindre end 5 timer fordi jeg bare MÅTTE finde ud af hvor den trøje var fra - FLOT Christina! Forstår ikke hvorfor jeg ikke er mere træt..

søndag den 6. september 2009

Smoking hot

Photobucket
Hvis der er noget der kan irritere mig så er det folk der kan se så skide godt ud når de ryger. Det skal jo ikke være sexet at ryge >.< Det er bare helt forkert! Er selv ikke ryger og har aldrig prøvet at ryge. Og nej størstedelen af rygerne ligner tumper når de ryger, men de få der rent faktisk kan pull det der cool sofistikerede eller badass look of .. Uhh hvor ser det altså godt ud. Det er ikke fair!

lørdag den 5. september 2009

Efterårsnegle

Sad og ledte efter nye neglelaks nu hvor det dårlige vejr har sat ind og de lyse sommerfarver ikke rigtig passer. Egentlig fordi jeg læste modemedmere's indlæg om efterårets negletrends. Og så faldt jeg over OPI's hjemmeside, og fandt ud af at man faktisk kunne se neglelakkerne "på". Ret smart, synes altid det snyder.
Men indtil videre står disse på min ønskeseddel:
Og så en lysegrå en. Er dog for nærig til at købe en masse dyre så i sidste ende ender det nok med at blive at blive nogle billigere alternativer eller at jeg ønsker mig dem i fødselsdagsgaver.


Til gengæld hvis der er en negletrend jeg aldrig kommer til at følge, så er det den grønne farve. Nej hvor synes jeg det ser rædsomt ud xD

torsdag den 3. september 2009

Smile to world

Photobucket

Er rigtig glad lige nu. Og har egentlig ingen speciel grund, ud over at denne sang fik mig i super godt humør da en af MUN pigerne begyndte at synge den i kantine køen xD Ret hyggeligt.

Dagens er en gammel kjole fra French Connection og en D&G t-shirt brugt til nederdel (Lola fandt den til 15 kr i en genbrug og sendte den over xD)

tirsdag den 1. september 2009

Luxus vs. budget

Kunne ikke lade være med at tænke "Eeej det ligner da det jeg har" da jeg læste Camilles indlæg forleden dag om hendes Wang-køb.
For selvfølgelig er det noget lækrere med Alexander Wang, men der findes altså også andre alternativer for os som ikke har heelt så mange penge.

Photobucket
grrr det driller så billedet vil altså ikek blive større >.<