fredag den 27. november 2009

Aftenen i går

Pailletleggins fra Vila, top fra H&M, støvler fra Bianco og bælte fra Deichmann.

Det billede viser godt nok ikke selve mit outfit specielt godt, men det var det eneste billede der er blevet lagt op af mig endnu fra i går. Så nu får i det sgu alligevel. Til gengæld giver det måske er meget godt billede af hvilken tilstand jeg befandt mig i. Havde en virkelig sjov aften, der var helt vildt gang i den og det var nogle skønne mennsker. Det var dog ikke skide sjovt i morges da jeg efter 4 timers søvn mødte på skolen med tømmermænd. Heldigvis var de fleste andre i samme båd xD

onsdag den 25. november 2009

Sorry, jeg MUN'er

Mit fravær de seneste par dage skyldes at al min tid har været brugt på MUN-forberedelser. Sorry, men det har været topprioritet. Til gengæld har jeg stort set ingen undervisning haft, det er meget rart til en forandring. For på den ene side ser jeg alle mine venner og klassekammerater hver dag, men på den anden side slipper jeg for al undervisningen. Ret ideelt. Og så får jeg brugt en forbandet masse tid med resten af styregruppen, som består af nogle virkelig dejlige mennesker. Så jeg klager bestemt ikke.

I går havde jeg fødselsdag. Det var en hyggelig dag og gode gaver, dem skal i nok få lov at se på en af dagene. Vil forsøge om jeg kan opdatere en smule på trods af jeg kun er hjemme et par timer om dagen.

I dag har jeg været inde i KBH til vores åbningsceremoni i Odd fellow palæet. Det gik forholdsvis problemfrit, og vi nåede alt det vi skulle på skolen inden vi tog afsted, så alt burde være klar til i morgen. Det er fedt at være i gang nu, efter at have brugt så meget tid på forberedelserne. Var ude og spise med nogen af de andre efterfølgende, så er først lige kommet hjem.
Dagens bærer præg af vores dresscode, så det er ikke skide spændende, men nu får i altså et billede alligevel.

søndag den 22. november 2009

Too early a sunday morning

Godmorgen.
Det bliver en dag med stilhed fra min side. Er på vej over på skolen hvor jeg skal bruge hele dagen. Lidt surt at skulle bruge hele min søndag der, men det er forberedelser til MUN som starter på onsdag, så det er yderst nødvendigt og heldigvis sammen med nogle søde mennesker. Håber i alle får en dejlig søndag :)

fredag den 20. november 2009

Today

Skal til fødselsdag gange to i dag. Først skal jeg lige forbi min far hvor min yngste lillebror har fødselsdag. Og i aften skal jeg til fødselsdag hos en pige fra klassen og derefter videre i byen. Ved slet ikke hvad jeg skal have på og har alt for lidt tid. Er lidt i krise.

(Btw er der i dag kun 4 dage til min egen fødselsdag :D)

torsdag den 19. november 2009

Bite me


Er på vej til Helsingør hvor jeg skal mødes med min veninde og spise inden vi skal i biografen og se New Moon. Glæder mig helt vildt :D Det er virkelig det der har holdt mig kørende de sidste par dage! Håber den lever op til forventningerne

onsdag den 18. november 2009

When life suck

3 ting der kan gøre en røv-dag bedre:
1. Dejlige mennesker omkring en, der prøver at opmuntre.
2. Gode gamle sange man har glemt alt om, men som man ikke kan undgå at blive glad af.
3. Billeder der får en til at mindes bedre tider

Ja det virker måske lidt underligt, men faldt over dette billede og det minder mig om en fantastisk dag, men nogle af mine veninder jeg ikke har set længe. Vi rendte rundt og pustede sæbebobler midt på strøget i Århus for at sprede god stemning ^^



Den første gik min kollega og nynnede på arbejde i dag hvor jeg bare mest af alt havde lyst til at sætte mig ind i et mørkt rum og aldrig komme ud igen. Frygtelig gammel, men den gør altså et eller andet ved humøret xD Samme med den anden som jeg kom til at tænke på efterfølgende. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var at finde dem på youtube ^^

tirsdag den 17. november 2009

Et stykke med blond

Photobucket
Kan lige nå at lægge et dagens op, inden jeg skifter til træningstøj. Ved godt billede blev elendigt, men kan ikke nå at tage det, om har ret så travlt. Men ja som i kan se hoppede jeg i blondetoppen i dag, dækkede mig dog til med cardigan og stort tørklæde så det ikke skulle blive alt for koldt og vulgært.

Fandt ud af jeg faktisk godt kunne nå både et "stram-op" og et pilates hold. Og min mor ville gerne køre, så jeg er på vej. Et skridt nærmere at bryde min dårlige rutine. And I'm proud!

Onde cirkler

Det er lige gået op for mig hvor ufattelig længe siden det er jeg sidst har været nede i fitness centeret. Og her snakker vi altså pinligt længe siden! Og det værste er jeg slet ikke har tænkt over det. Det startede ud med de dårlige undskyldninger og udskydelse, og pludselig er man bare totalt ude af rutinen og har travlt med alt mulig andet.
Og hvad er det man siger? Start nu! Ikke i morgen, på mandag, efter ferien eller lignende. NU! Kan se der er et pilates-hold senere i aften... Burde sgu nok tage derned.
Når man kommer alt for sent hjem fra skole, er det bedste altså at sætte sig under dynen med det nyeste afsnit gossipgirl og en god kop kaffe ^^
Lægger et dagens op senere - når jeg en gang kommer ud af sengen...

mandag den 16. november 2009

uuh it sparkles

Sad og tænkte på at jeg snart måtte få brugt mine pailletleggins igen, og fandt disse billeder. Er de ikke fine? De gav mig i hvert fald inspiration til mulige måder at style dem næste gang de skal på, og det varer ikke længe kan jeg godt se på hele.
Det sidste af dem er nuppet fra Trine, men de andre ved jeg desværre ikke hvor er fra.

New Moon

Skal ind og se New Moon med min veninde til forpræmiere på torsdag. Glæder mig vildt meget. Og ja, jeg er team Jakob selvfølgelig ;)

It's cold outside


Ej hvor kunne jeg godt pakke mig ind i en lækker striktrøje, nu hvor det er så koldt og trist udenfor.
Det gør ikke mandag morgen lettere, at der er helt gråt og kedeligt. Har mest af alt lyst til at tage hjem fra skole pakke mig godt og grundigt ind under dynen.

søndag den 15. november 2009

Ønskeseddel

Hmm, ja nu er min fødselsdag jo bogstavlig talt lige om hjørnet. Og har været i gang med at lave ønskeseddel her til aften. Men føler jeg mangler lidt inspiration. Hvad ønsker i jer?

Ny inspiration

Der er ikke noget bedre at falde over en ny inspirerende blog. Leblogdebetty er godt nok en français, men hun har en inspirerende stil og tager rigtig flotte billeder.

Søndag

(weheartit.com)

Weee det lykkedes mig sgu at få fat i stilletterne ^^ Loggede på i morges og så stod de pludselig ikke som udsolgte længere. Tror i lige jeg blev glad? Det er godt nok mange penge, men havde allerede besluttet at det skulle være en lille gave til mig selv. Synes det er velfortjent, efter at have stresset rundt det sidste stykke tid og på trods af det har fået fine standpunktskarakterer. Det kan dog godt ses jeg ikke har brugt meget tid på lektier, for de fleste 12-taller er røget. Samtidig kan man sige det samme om 7-tallerne, så det har udlignet sig meget godt :)
Idræt snakker vi dog ikke om! Hvad skal man dog også bruge det lorte-fag til? -.-'

Men nu vil jeg tænde lidt stearinlys og lave en kande the, og sætte mig med alle de lektier jeg ved jeg ikke får tid til at lave i løbet af ugen. Det er måske på tide at vise at ens karakterer rent faktisk er velfortjente.
I må have en hyggelig søndag folkens :)

fredag den 13. november 2009

Hvorfor lige når jeg er på arbejde?

Jeg er simpelthen så frustreret over at Jimmy Choo's kollektion for h&m kommer i butikkerne i morgen hvor jeg skal arbejde. Havde ellers regnet med det var en hverdag og jeg bare kunne pjække fra skole. Men nej, jeg kan ikke engang sidde ved nettet fordi jeg på daværende tidspunkt render rundt i cirkler i bageren. Eisch!!! Havde ellers lige regnet med at et af disse par skulle hjem og bo hos mig -.-'

torsdag den 12. november 2009

And they did drink



Ja, det ses tydeligt på de lidt underlige billeder -.- Ikke så gode som man kunne have håbet og ingen ordentlige af mig... Typisk. Men nu får i lige et par alligevel...

onsdag den 11. november 2009

Can I take your picture?

Yay, så huskede min veninde endelig at få mit kamera med. Er lidt nysgerrig omkring hvad der er på fra i fredags, men kan ikke så godt sidde her i old, og bladre igennem med et *bib* hvert 3. sekund. Godt nok er min lærer ret cool, men han vil nok finde det en smule forstyrrende xD

tirsdag den 10. november 2009

Another rainy day

Tænk hvis jeg kunne være lidt elegant og ifører mig dette på alle disse regnvejrsdage, i stedet for at ligne en fordruknet mus. Det ville sgu være dejligt.

Ja jeg ved det godt

Undskyld stilheden. Var som sagt til galla fredag og har været i jylland i resten af weekenden. Mit kamera ligger selvfølgelig hjemme hos min veninde, så billederne må altså vente til i morgen. Håber i andre har haft en lige så dejlig weekend som jeg har, om end min har været hård og uden meget søvn.

torsdag den 5. november 2009

Prinsessedag

Photobucket
Jeg er begyndt at være barnepige for 2 små piger. De er rigtige prinsesse piger og det er simpelthen så hyggeligt. Har brugt min eftermiddag på at sidde på et gulv med prinsessekrone på og leget med perler. Det er altså ikke det værste at blive betalt for xD

onsdag den 4. november 2009

Eisch altså


Det ER åbenbart umuligt at opstøve koral eller guld stilletter i øjeblikket. Havde ellers lige besluttet at i dag var min lucky day, men nej! Ej hvor synes jeg det er træls, da man ikke skulle bruge dem havde skoforetningerne nærmest ikke andet.
Plan B er at høre om nogen af mine veninder har nogen. Og plan C er at bruge et par jeg har i forvejen. De er altså bare ikke helt optimale...
For at holde humøret oppe er det denne sang der kører på fuldt knald. Så er det svært at være vrissen :)

FÆRDIG!

Jeg fik afleveret min dansk-historie opgave i går! Totalt lettelse er så glad for jeg har den ude af verden. Nu kan jeg (næsten) trække vejret lidt igen. Idag har jeg siddet i sengen og forberedt en MUN-workshop til i morgen for 1.g'erne i min komite. MUN står for Model United Nations og er et FN rolespil der afholdes på min skole hvert år i november. Det er et elevstyret projekt, som jeg er med til at arrangere og som kommer til at tage en del af min tid den næste måned.
Jeg har planer om at nå til Helsingør og finde et par stilletter til på fredag, for apparently er det umuligt at finde den slags stilletter jeg leder efter. De har faktisk flere der sagtens kunne bruges i Bianco, men de er blevet sat ned til halv pris, så har ikke kunne finde nogen af dem i min størrelse... Frustrerende! Så dette er lidt min sidste chance for at finde et par, har ikke tid på andre tidspunkter. Har en nødløsning, men de er bare ikke helt optimale. Ved ikke om i kender følelsen?
Men skal også nå på arbejde til kl 4, så har lidt tidspres. - Ikke at det er noget nyt...

søndag den 1. november 2009

Så spændende har MIN weekend været...

Grunden til manglende opdatering er, som i måske har gættet, ikke at jeg har været ude og fyrer den af eller på anden måde har haft det sjovt. Nej det skyldes at jeg ligger syg *yay for timing*, var på arbejde hele dagen i går (spørg lige om det var sjovt, når man har det så dårligt) og har brugt hele dagen i dag på dansk-historie.
Det går dog lidt bedre i dag end i går, og har også fået skrevet en del på min opgave faktisk *klapper mig selv på skulderen*. Så har jeg sagt godnat til min opgave og hiver den ikke frem igen før i morgen.
Nu er planen lidt familie-tid med the og forbrydelsen...