torsdag den 31. december 2009

Nytårs-stress

Photobucket
Lige en stresset update. Er i gang med at gøre mig klar og har gang i 120 ting samtidigt. Men nu er makeupen lagt og håret sat.
Skal hjem til min veninde hvor vi er nogle stykker der skal spise. Mig og en anden veninde blev sat til at stå for dessert. Så har stået og bagt chokoladekage, og måtte skynde mig ned til stationen i nattøj tidligere for at hjælpe min veninde med at bære hendes ting og mad hjem til mig. En af de situationer hvor man bare håber og beder til ikke at støde ind i nogen man kender.
Men nu skal jeg lige i tøjet (udskudt til aller aller sidste øjeblik da min kjole drysser -.-) og så hjem til min veninde i tid til at nå dronningens nytårstale. Godt nytår alle sammen !!

New years resolutions

Fandt en side med nytårs resolutioner, synes den er lidt hyggelig. Find den her.

onsdag den 30. december 2009

Going home

Tager hjem fra Jylland i dag efter en dejlig tur. Men de 4 timer alene i tog (og de frygtelig høje priser) er altså bagsiden ved at have venner den side af Storebælt. Men sådan er det nu en gang og jeg kan se frem til en deeejlig lang togtur hjemad her nu, og så direkte på arbejde. WUHU! Så i høre nok ikke mere til mig i dag..

tirsdag den 29. december 2009

Just chilling

Caja og jeg har bare tullet og set Nynne hele dagen - den vildeste bedrift har været at lave havregrynskugler. Så nu står den på havregrynskugler og caffè latte.

Have a nice evening.

Mc.D

Var i Århus med nogle veninder i går. Det var skide hyggeligt. Havde ikke set dem i hundrede år, så det var skønt at se dem igen og få en update på hvordan det går med de af dem jeg ikke snakker med så tit. Billederne er fra Mc.D, men det meste af dagen blev nu brugt på Baresso.

Undskyld

Stilheden skyldes jeg er i Jylland... Lige nu befinder jeg mig hos Caja. Tager hjem igen i morgen, så skal jeg nok få blogget igen.

torsdag den 24. december 2009

Hallelujah

Jul for mig har for mig "altid" været at synge i kirken, da jeg gik til kirkekor i omkring 8 år og sang hver juleaften. Går dog ikke til kor længere, men mødte min gamle korleder for et par uger siden som spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme og synge med juleaften i slotskirken sammen med både selve pigekoret og nogle af de rigtig gamle piger. Kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Er lige kommet hjem deroppe fra og det var rigtig hyggeligt. Der er altså bare en speciel stemning juleaften i kirken. Det var rigtig dejligt at være tilbage igen :)

Glædelig jul!

Photobucket
Lige et billede af mig fra min jul i går, så er jeg klar til anden runde i dag! Der var masser af lækker mad, dejlige gaver og hygge med familien. Gaverne må i vente med at se til jeg kommer hjem fra min far i morgen. For nu vil jeg nemlig daffe derover og spise frokost med mine bedsteforældre!
Håber i får en skøn juleaften :)

onsdag den 23. december 2009

Julestemning

Så er det jul! Eller næsten. Tager lige 3 timers komplet julestress på arbejdet, og så skal jeg hjem og holde juleaften med mor :) Ja, som skilsmisse barn må man stå model til lidt af hvert, dette er dog den bedre del af det. Julemad og julesange er jo altid godt! I år holder jeg jul i dag og i morgen, hvilket faktisk ikke er meget taget i betragning, jeg har holdt 3 juleaftener de sidste par år.

Denne sang (sammen med snevejret) var hvad der fik mig i julestemning i år. Har altid ELSKET julekalendere og ja jeg følger både med i Pagten og Jesus & Josefine i år - No comments!


Nyt layout

What do you think? Havde brug for forandring, og det var aldrig meningen det gamle skulle være permanent. Kan i lide det?

tirsdag den 22. december 2009

Første julegave

Photobucket
Var lige forbi familien jeg passer børn for her til eftermiddag til the. Rigtig hyggeligt faktisk, og så fik jeg lige en julegave også ^^ Dette grå tørklæde fra Pieces, som jeg blev rigtig glad for. Er faktisk ret imponeret, har kun passet børn for dem i under 2 måneder og alligevel er de bedre til at finde en gave end mine bedsteforældre, som har kendt mig hele mit liv! Ud over det fik jeg faktisk også jeansene som moren ikke kan passe længere (kun brugt en enkel gang) og en fin tegning af en prinsesse af den ene af pigerne :)

- Og nej jeg er ikke så sur som jeg ser ud på billedet, det var ganske enkelt det eneste af de billeder jeg tog som ikke var fuldstændig utydeligt >.<

Sleep all day

Man vænner sig altså lidt for hurtigt til det der med at kunne sove længe og lave ingenting hele dagen...

mandag den 21. december 2009

E.L.F.

Photobucket
Se hvad der kom med posten til mig i dag... Synes godt nok jeg har ventet lidt længe på det, men det er vel på grund af juletravlheden. Købte det hos ELF og det er et sæt med mineral blush, concealer & foundation, to børster og en kosmetikpung. Har længe gerne villet prøve det der mineral-halløj, men har bare ikke lige kunnet tage mig sammen til at kaste penge efter det. ELF's produkter er dog så billige så det er svært at lade være. Så nu måtte det prøves. Skal nok vende tilbage med en melding om, hvordan produkterne er, når jeg får prøvet dem.

Another LBD

Photobucket
Var ude og shoppe julegaver forleden dag med min veninde, og faldt over denne kjole. På trods af det var meningen, jeg skulle lade være med at købe noget til mig selv, kunne jeg altså ikke stå for den. Har absolut ingen viljestyrke - I know. Den er fra B-young, og man kan vel altid bruge endnu en "Little black dress"? Tror i hvert fald den ryger på juleaften :)

tirsdag den 15. december 2009

Let it snow


Man kan ikke lade være med at være lidt glad.
Sidder oppe på gymnasiet og skriver AT med front mod et kæmpe vinduesparti og udenfor falder sneen. Det er altså lidt hyggeligt. Godt nok sidder man omgivet af uforståelige papirer og bøger, men med en kop chai-te, lidt god musik og sneen udenfor - så er det bare ikke så slemt. Det er utrolige hvordan sneen gør alle i godt humør. Det er dejligt ^^

mandag den 14. december 2009

Dagens

Photobucket

Jeg forsøgte at tage et outfit billede, men det er simpelthen for mørkt. Meget frustrerende! Så det her was the best I could do. Sorry.
Som i måske kan ane, har jeg fået taget mine armbånd i brug i dag ^^

søndag den 13. december 2009

Lidt julestemning


Har endelig fået taget mig sammen til at pynte lidt op til jul inde på mit værelse. Lettere pinligt, men har ganske enkelt været så lidt hjemme, at jeg ikke har kunnet overskue, hvornår jeg dog skulle gøre det. Ydermere har det været svært at bevæge sig alt for meget rundt på mit værelse, men nu er det blevet ryddet op og støvsuget. Må indrømme jeg er lidt stolt af mig selv. Tror jeg er ved at få mit overskud og min optimistiske indstilling tilbage. Den har været savnet!

Rude-armbånd

Uh der er altså ikke noget bedre end at modtage pakker med posten - og ja, jeg har jo godt nok selv betalt, men man kan alligevel ikke lade være med at blive glad.
Disse 3 armbånd er købt hos Rude, og er allerede meget glad for dem ^^

lørdag den 12. december 2009

Adventsgave :)

Kom hjem fra en lang og hård arbejdsdag til min far. Og så var der adventsgave, der lå og ventede på mig. Godt nok er det først advent i morgen, men der er jeg her altså ikke, så fik min i dag ^^ En hårbøjle og en hat, er de ikke fine? Det hjalp lidt på mit humør i hvert fald...

fredag den 11. december 2009

One of those days

Billede fra weheartit.com
For at afslutte en i forvejen ikke specielt god uge, har jeg lige fået at vide jeg har trukket fysik. Skal til eksamen d. 5 januar. Så er juleferien altså bare ødelagt. Har mest af alt lyst til at lægge mig hjem og tude, men det nytter jo heller ikke noget. Så jeg forsøger mig med et positivt syn på tingene. Et fag mindre til sommer, mindre chance for at komme op i fransk (største frygt) og så er der 24 timers forberedelse, så man burde have mulighed for at klare sig godt.
Men stadig.. Og kan ikke engang gå ud og drikke sorgerne væk, for skal passe børn hele aftenen. *suk* Verden er et ondt sted.

Sidste fredag

Photobucket
Ja, nu er det lang tid siden, men der er lige blevet lagt billeder ind fra opvarmningen til sidste fredags "Jule-rave" på gymnasiet. Og da jeg er blevet dårlig til at få lagt dagens op, synes jeg lige jeg ville poste det på trods af det er gammelt.

Pailletleggins fra Vila og top & trøje fra GinaTricot

torsdag den 10. december 2009

What time is it?

Photobucket
Typisk typisk... Lige efter jeg har afsluttet et andet net-køb, falder jeg over urbanoutfitters hjemmeside. Som tilfældigvis har nogle vildt nice watch-necklaces som jeg postede et indlæg om i går. Men nu må jeg altså ikke bruge flere penge før alle julegaverne er i hus. Og indtil videre har jeg ikke købt en eneste... Så må jeg bare krydse fingre for de stadig er der efter jul. Men da der var andre der viste interesse i dem, tænkte jeg at i da skulle have muligheden, på trods af jeg ikke har.

onsdag den 9. december 2009

Watch out

Faldt over disse billede på lookbook.nu, og blev inspireret. Jeg kunne sgu også godt tænke mig sådan en urkæde! Nogen der ved hvor man kan finde sådanne?

Skal - skal ikke?


Har ikke kunnet beslutte om disse skulle retur igen, da de altså er ret så høje. Vidste jeg selvfølgelig godt i forvejen, men er bange for ikke at ville få dem brugt nok? Bliver jo for det første rimelig høj med dem på og for det andet ved jeg ikke hvor lang tid af gangen mine fødder vil indvillige i at bære mig med disse på. Dilemma, for de er jo noget så smukke.
På den anden side ville de være ret nice til julefrokoster, hvor det alligevel ikke er så meget "dance all night" så der ville de sikkert sagtens kunne gå?
Any opinions?

onsdag den 2. december 2009

Though fall is technically over

Elsker Cocorosas feminine stil, she never fails to impress me. Ville ønske jeg kunne se sådan ud... Og at det var noget varmere! Det frister bare ikke at stå ud af sengen om morgenen når der er så koldt og mørkt.

tirsdag den 1. december 2009

And then it was goodbye

Lidt styregruppe billeder fra søndag efter oprydning og på restaurant om aftenen. Ja de er ringe - ja vi ligner lort!
- Vi har højest sovet et par timer hver nat 5 dage i stræk! What do you expect?
Det bliver helt underligt ikke at være omgivet af dem 24/7. Savner dem allerede! Det er et virkelig fedt fællesskab vi har fået, og på trods af vi selvfølgelig ser hinanden på skolen er det ikke det samme. Det var helt trist at det var slut i søndags, på trods af vi alle var fuldstændig smadrede.
Efter middagen gik jeg direkte hjem på hovedet i seng og sov 15 timer. Det var godt nok tiltrængt.