fredag den 26. februar 2010

Fastelavnsfest


Gæt hvad jeg skal være?

tirsdag den 23. februar 2010

Vinterferiekøb fra GinaTricot

Photobucket
Stribet striktrøje - Jeg elsker den allerede højt!
Photobucket
Blomstret bodycon nederdel - Tror jeg kommer til at blive rigtig glad for den til sommer
Photobucket
And last but not least, denim skjorte - Vist på tide jeg fik mig en sådan

mandag den 22. februar 2010

Ny frisure

PhotobucketPhotobucket
Live fra klassen.

Blev klippet i lørdags, da jeg var i Sverige med familien. Det er meget kort, (eller det er det jo ikke, men der blev klippet rigtig meget af) så det skal jeg lige vænne mig til. Men ellers er jeg glad for det ^^ Synes det er rart at få de grimme spidser af, så jeg kun har sundt hår tilbage. Jeg trængte virkelig til det.

Ps. Fordelen ved at sidde bagerst i klassen er at man kan sidde og blogge uden at ens klassekammerater følger med. Rart ^^ Specielt når man sidder midt i en alt for kedelig historietime.

Acne Maxi'en

Photobucket

Jeg begik en stor stor fejl. Jeg kom til at prøve denne stribede maxi sag da jeg var i København i ferien. Og da min konto stort set står i nul, så kunne jeg jo ikke så godt købe den. Men nu kan jeg virkelig slet ikke få den ud af hovedet. Godt nok er 900 kr meget for mig, men den er bare så fantastisk flot! Tror jeg bliver nødt til at købe den, når jeg får løn.
Har ellers før været lidt skeptisk omkring maxikjoler, men det er som om ligeså snart man får en på... så føles det bare helt naturligt. Troede det ville være meget mere besværet at bevæge sig rundt. Men den er virkelig behagelig at have på faktisk.
Så jeg ender jo nok med at købe den. Den er bare for flot til at jeg kan holde mig i skindet.

onsdag den 17. februar 2010

Once again

Photobucket

Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg har gjort mig fortjent til at blive straffet på denne måde men *trommehvirvel* ugens sygdom er: halsbetændelse. Jep, jeg ligger i sengen IGEN (3.uge i træk). Synes slet slet ikke det er fair, men har det ganske enkelt elendigt, og kan ikke rigtig spise noget fordi de gør så ondt at synke. Det er virkelig bare fantastisk! Specielt når jeg normalt spiser ca. en gang i timen. Er SÅ f****** sulten :S

Så det er dette der er skyld i endnu en lille stilhedspause. Er ked af det, men ligger seriøst bare i sengen og har ondt. Helt ondt af mig selv har jeg dog ikke, da en af mine bedste veninder lige har fået sit hjerte knust. Og ærlig talt - så vil jeg hellere ligge syg. Så en masse kærlige tanker i hendes retning. Og håber at i andre har en bedre ferie end jeg har ^^

mandag den 15. februar 2010

Fejlkøb?

Photobucket
Jeg har virkelig gerne villet have denne kjole længe. Har været meget tæt på at bestille den over nettet flere gange, men tænkte at jeg hellere måtte prøve den først. Så var forbi Topshop i dag og den røg faktisk med hjem. Nu er jeg dog blivet meget i tvivl og tror faktisk den ryger retur igen. Ikke på grund af farven som egentlig var det jeg oprindeligt var bange for. Frygtede lidt at jeg ville ligne et spøgelse. Synes tværtimod det er ser ret fedt ud med det der "naked look". Men den er bare MEGET kort. Og tror ikke jeg ville turde bruge den med bare ben. Ærlig talt, en sommerkjole man ikke kan bruge med bare ben? Det holder desværre bare ikke rigtig /:
Ih hvor er jeg trist - jeg KAN bare ikke finde en flot blondekjole. Rigtig rigtig irriterende! Men bliver nødt til at aflevere den tilbage, right ?

In your face

Photobucket
Var som sagt inde og hente Caja i København i dag og vi hyggede os med lidt småshopping og på Joe and the Juice. Fantastisk billede derfra af hende, jeg lige ville dele :P (Caja er ikke begejstret ;)
Fik også købt et par småting og en kjole som jeg egentlig er lidt i tvivl om, men lægger billede ind senere :)
Håber i nyder ferien ^^

Casual sparkly

Photobucket
Er på vej ind for at mødes med Caja i København om lidt. Hun kommer med toget fra Jylland og bor hos mig nogle dage. Vældig hyggeligt ^^
Men ville lige nå at smide et dagens op inden. Fik en pludselig lyst til mine paillet-leggins, som jeg ikke får brugt så meget, fordi jeg egentlig mest har syntes, de var til festligt brug. Så forsøgte mig med en mere casual styling af dem. Kan selv meget godt lide det. Hvad synes i? ^^

søndag den 14. februar 2010

Nok AW10 efter min mening!

PhotobucketPhotobucket
Må indrømme jeg har været meget lidt entusiastisk omkring alle de CFW indlæg der har været rundt omkring. Og jeg tror ganske enkelt det hænger sammen med, jeg er SÅ træt af vintertøj. Jeg mener, come on giv os nu noget bedre vejr. Uden for mit vindue sner det IGEN!
Alt jeg ønsker lige nu er sol og varme. Og korte lyse sommerkjole med bare ben, som på det første billede. Så i stedet har jeg siddet og surfet lidt SS10, som jo burde være lige om hjørnet, omend det virker uendelig langt væk her i vinterkulden. Og blandt andet Acnes kollektion her er jeg helt vild med, det er så lyst og lækkert. Jeg vil have det hele!

Anti-valentin

Photobucket

Suk. Endelig vinterferie. Det var godt nok tiltrængt. I mit hovede har jeg først vinterferie fra idag, fordi jeg arbejdede hele dagen i går. Og da jeg ikke har nogen kæreste, har jeg no special someone at tilbringe valentinsdag med, og skal derfor være lidt effektiv. Min søde Caja kommer på besøg i morgen og bliver nogle dage, så der er nogle ting jeg gerne vil have af vejen inden. Og så har jeg fundet ud af fitness-hold søndag middag faktisk er ret nice. Så kommer man op og i gang og har en masse energi til resten af dagen. Me like :)

Dagens TO DO:

I fitness (Step 1 & mave/balle/lår)
Rydde op på værelse
Gøre rent
Ordne noter
Aflevere matematik
Spise hos far

onsdag den 10. februar 2010

Rabatkoder ELF og Asos

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Ville lige dele lidt rabatkoder med jer, hvis de skulle være gået jeres næser forbi. Jeg skal i hvert fald ind på ELF og købe nogle basis makeup-ting. Deres priser er nærmest latterligt lave, og kvaliteten er efter min mening mere end okay til den pris. Bestilte disse produkter for en del tid siden. Concealeren synes jeg overhovedet ingen effekt havde, må jeg indrømme. Men resten har jeg været rigtig glad for.
Så hvis du også mangler lidt dullegrej, gælder rabatkoden til midnat i aften :)

Asos er jeg ikke klar over hvor lang tid gælder, og jer har aldrig selv købt noget på asos faktisk. Men en gang skal jo være den første? Har i nogen erfaringer?

2+4=5?

Var ambitiøs nok til at tage i skole i dag. Skulle jeg aldrig have gjort, sidder bare og halvsover ude af stand til at lægge 2 og 4 sammen, eller følge med i noget som helst læreren siger. Jeg vil bare hjem i min seng igen /:

tirsdag den 9. februar 2010

Syg igen... #%#€/"

Ja det er fandeme typisk, men nu ligger jeg altså syg igen. Great! Hader det. Det er simpelthen så uproduktivt bare at ligge i sin seng hele dagen. Kan ikke engang sove eller læse, for kan ikke koncentrere mig og lige meget hvordan jeg ligger gør det ondt. Og bliver nødt til at aflyse en masse, hvilket jeg som planlægnings-freak ikke er specielt begejstret for.

Så nu har jeg sat Ratatouille på i håb om det kan muntre mig lidt op. Disney film er nu en gang det bedste ^^ Især når man ligger syg.

mandag den 8. februar 2010

Julefrokost

Sidder lige og uploader billeder fra torsdagens julefrokost med klassen. Men facebook ter sig simpelthen og gør det helt umuligt. Typisk!
Men tænkte at jeg lige ville dele et enkelt billede med jer, fra inden vi blev alt for fulde. Det var en rigtig sjov aften, det var dejligt at feste med klassen igen, det gør vi alt for lidt. Allerede inden maden havde jeg fået drukket en del, så prøv at se om i kan finde et styk fnisende mig xD
Da det var virkelig langt ude på landet, (som i virkelig virkelig meget ude på landet) blev de fleste af os og "sov". Og ja som i måske kan gætte blev det ikke til meget søvn nej... Og fredag var helt håbløs. Men vi drog samlet afsted over markerne fredag morgen (Jep 20 minutters rask gang over marker i en halv meter høj sne til stationen - med tømmermænd. Wuhu!!), og det lykkedes at komme i skole til tiden og alt muligt. Så en vellykket julefrokost i dejligt selskab, må man sige.

søndag den 7. februar 2010

Lidt fra Topshop


Jeg har bestilt denne taske på Topshop for en del tid siden. Udover langsom levering, lykkedes det dem også at få sendt den forkerte farve. (Floooot) Havde bestilt den i sort, men fik den i navy. Synes dog den var ret fin i navy også og gad simpelthen ikke besværet med at få sendt den retur. Så nu beholder jeg den.
De prikkede strømpebukser jeg købte i samme omgang var rigtig fine. Men typisk mig gik de i stykker første aften jeg havde dem på. Havde haft dem på i et kvarter da de begyndte at løbe. Jeg fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre. Køber aldrig mere "dyre" strømpebukser igen. Får dem ganske enkelt ødelagt med det samme må jeg indse >.<

Stjerne for en aften

Har haft en lidt travl, men dejlig weekend. Billedet er fra i fredags på skolen til Stjerne for en aften. Det er imponerende hvor mange dygtige sangere der går på vores gym. De var alle sammen rigtig gode, og havde en virkelig sjov aften.

torsdag den 4. februar 2010

Necklace

Købte denne i H&M forleden dag, og kom bagefter i tanke om den ligner lidt halskæderne fra Roberto Cavalli. Og hvis man nu ikke lige er rig, synes jeg den er et okay alternativ?

onsdag den 3. februar 2010

Sygdom

Aaaargh! Har været syg og haft det rigtig rigtig elendigt de sidste dage. Det kulmineret i går eftermiddag/aftes hvor det at rejse mig fra sengen var et håbløst projekt. Jeg havde vitterligt ondt i hele kroppen (med undtagelse af underarme og hænder) og havde rigtig høj feber.
Fik sovet lidt i løbet af aftenen, men vågende kl 23 og har ikke sovet siden. Blev ret rastløs til sidst, men nu er jeg vist bare overtræt.
Anyway så har jeg det heldigvis lidt bedre nu, 0g vil se om jeg ikke kan få postet nogle indlæg i aften eller i morgen tidlig.
So long :)

mandag den 1. februar 2010

30 kr.'s købene

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Så får i lige resten. Og nej ville aldrig bruge de to på det sidste billede sammen. Men kampene med kameraet gjorde mig så irriteret at jeg ikke gad forlænge smerten. I må tænke jer til det må i! Nu fik i i hvert fald jeres billeder :P

Aftenens

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Trøjen i aktion! Har været ude og spise, og da jeg kom hjem fra børnepasning røg monki-trøjen lige over hovedet. Dejligt let ^^ Kameraet nægter bare at tage skarpe billeder lige nu - så bær over med mig. Til gengæld fik i lov at se hvilke støvler jeg har på. Er vist rigtig dårlig til at få vist skoene til mine outfit. Skal prøve at få gjort noget ved det :)

Til gengæld fandt jeg i Monki:

Photobucket
Jeg fik 2 moduler aflyst i dag. Så mødte kl 8.00 og fandt ud af jeg havde fri mellem 09.30 og 14.00. Og så gad jeg sgu ærlig talt ikke rigtig at blive på skolen må jeg indrømme.
Så efter 1.modul tog jeg i stedet til Hillerød, bare sådan for at små-shoppe lidt. Intet vildt, men så kom jeg ind i Monki, og der var bare stadig SÅ meget tøj tilbage på udsalg. Jeg blev noget overrasket - det er trods alt februar nu. Men der var en masse ting til 75 % og 30 kr. Der var super nice havde armen fuld af tøj da jeg endelig nåede omklædningsrummet bagerst i butikken.
Bunken her er hvad der røg med hjem, den sorte strik trøje kostede 125 kr, men resten kostede kun 30,- Og til 30 kr tør jeg altså godt tage lidt chancer, ved ikke hvor meget jeg får brugt den farverige body-con, men den var meget sjov.

Blondekjoler

PhotobucketPhotobucket
Har længe tænkt at jeg gerne vil have en fin lys blondekjole her til sommer. Faktisk lige siden jeg så det øverste billede for lang tid siden. Og synes faktisk der er flere gode billige alternativer. Blev dog slemt skuffet da jeg så kjolen ovenover fra Monki i virkeligheden. Den var alt for lyserød i virkeligheden, og klædte mig slet ikke. Ret træls.
Til gengæld ser de her fra Topshop ret fine ud. Nogen der har set dem i virkeligheden og har en mening?


Photobucket