onsdag den 31. marts 2010

Kolding i morgen

Photobucket

Tager mod Jylland i morgen tidlig. Et smut til Kolding hos min dejlige veninde Kevin, som jeg ikke har set i lang tid. Det bliver rigtig hyggeligt. Har bare liiige et par praktiske ting (så som oprydning og afleveringer) der skal klares her i aften inden jeg tager afsted. Kunne jeg egentlig godt undvære...
Billedet er btw fra en fordrukken sommerhus tur for snart et par år siden. Vi var i Kevins sommerhus sammen med vores venindegruppe "5-kløveren", og havde det virkelig sjovt og drak vidst lidt for meget.. Haha..

tirsdag den 30. marts 2010

New shoes

Photobucket

Købte disse sorte stilletter i Sverige i dag. Man mangler vel altid et par sorte stilletter? Min undskyldning til min mor var at jeg har et par sorte stilletter der næsten er slidt op (nævnte ikke noget om de andre par?)
Ej det er mine yndlings der er afgået ved døden i Rom, og manglede derfor et par pæne enkle sorte hæle, jeg kunne holde ud at gå i. Tror jeg bliver ret glad for de her :)

mandag den 29. marts 2010

Dagens

Photobucket

Så kom der også lige et dagens inden jeg kryber i nattøjet og putter mig under dynen.
- Godnat <3

Being full moon and all

Har haft hygge filmaften hjemme hos min veninde. Og så har den ellers stået på savlning over henholdsvis Jacob og Edward (Jeg er selvfølgelig team Jacob) og totalt tøsefnidder. Lovely!
I morgen står den på en dags tur til sverige. Obligatorisk familiebesøg, og for at være ærlig ikke noget jeg har super meget lyst til at sætte en hel ferie dag af til. Men sådan er det nu en gang. Håber i andre nyder ferien :D

søndag den 28. marts 2010

Bye bye Roma

PhotobucketPhotobucket
Så er jeg tilbage og ved at komme mig over turen til Rom. Fedt at være hjemme lige i tid til påskeferie! :D Det vælter stadig ind med evil evil facebook-tags (Nej jeg havde altså ikke lyst til at billeder af mig der sover skulle deles med resten af verden xD) og jeg har stadig den mest åndssvage sang på hjernen, men ud over det er det tilbage ved det gamle. = Regelmæssig blogging igen :)

søndag den 21. marts 2010

The danish steps

Photobucket

Ville lige smide et billede ind fra i dag også. Der render professionelle fotografer rundt på skolen og leger paparazzi, så der bliver lagt en forfærdelig masse billeder ind på hjemmesiden. Dette er fra trappen "the danish step", det sted på skolen man altid kan finde danskere.

Festa a Roma

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Vi kører hårdt program hernede (not that I mind) så er stort set ikke hjemme, men nu har jeg lige et par timer så tænkte jeg lige ville titte forbi.
I går nåede jeg kun lige hjem og skifte tøj efter "skole" inden vi skulle afsted igen ud og feste. Vi var til opvarmning hjemme hos en romer, hvor vi sad og spiste pizza & drak på hans tag. Vi var en masse danskere med hosts og det var super super hyggelig. Bagefter tog vi til en koncert med nogle af deres gymnasieband - and let me just say, it made us love our own even more! Det var godt nok ringe meget af det xD Men vi havde det nu meget sjovt alligevel og fik danset en hel masse. (Hvilket gjorde vi blev kigget lidt skævt på, da de fleste italienere bare stod og gloede op på scenen. Vildt stenet :b)

I dag har vi været på skolen fra 9-17, så er lige kommet hjem for en times tid siden. Trafik i Rom er fuldstændig håbløst, så på trods af der "kun" er 20 km hjem til min host, tager det en time. Heldigvis går der lige et par timer før vi skal afsted igen, i dag, så jeg lige kan nå at slappe lidt af og få noget at spise, inden vi skal ud.

fredag den 19. marts 2010

Ciao Bella

Photobucket

PhotobucketPhotobucket
Og disse er laaangt fra de værste - vi død kedede os under åbningsceremonien xD

Photobucket
Vores smukke italienske guides
Photobucket
Random plads i Rom - Med springvandsløver!

Har det så fedt i Rom. I dag har vi siddet til "opening ceremoni" (=dødenspølse!), men fik fri klokken 12 og efter det har vi været på rundtur i Rom og fået lækker lækker mad og is. Og fik jeg fortalt at dette var i bare ben og t-shirt? Jeg siger jeg det var nice, har virkelig savnet solen.
Vi bor privat og har fået den sødeste host, der bor med sin familie i et af de finere kvarterer lidt udenfor Rom. Eneste minus er dog at familien (og stort set alle andre italienere er virkelig dårlige til engelsk)
Men er totalt happy - og må koncentrere mig meget for at holde det indlæg i nogenlunde dansk, da jeg allerede nu er rimelig tilvænnet til at alt er på engelsk.
Men nu skal jeg spise noget pasta som "Mamma" har lavet, inden det er videre i byen, med en hel masse af os danskere og vores hosts. Det bliver wild! :)

torsdag den 18. marts 2010

Going, going, gone

Aaargh det lykkedes mig lige at få vild stress fordi jeg pludselig skal hentes meget tidligere end først planlagt.. Fedt at få et sådan opkald når man ikke engang er gået rigtig i gang med at pakke siger jeg bare -.-
Men ja.. Jeg er på vej til Rom om lidt, og ved ikke hvordan mine muligheder for at blogge bliver. Hvis det ikke lykkes mig, må i have en skøn uge <3>

onsdag den 17. marts 2010

Sleep through the static

Photobucket

Den yderste luksus for mig er nu en gang at kunne gå tidligt i seng og sove længe. Og da jeg har lavet alle afleveringer, og har fri i morgen på grund af Rom er det lige hvad jeg vil gøre! Sov godt folkens :) Titter ind forbi inden jeg tager afsted i morgen.

tirsdag den 16. marts 2010

Sudenly summer doesn't seem so far away

Photobucket

Det er som om at mens jeg har haft travlt med først det ene og siden det andet, så er det begyndt at blive forår... Bedst som man nærmest havde opgivet alt håb, titter solen frem og sneen begynder at smelte. Det er godt nok en rar følelse!
Tager til Rom torsdag, hvor der forhåbentlig er endnu mere forårsagtigt. Det bliver rigtig skønt at komme væk fra alt herhjemme en uges tid. Godt nok er det skole relateret, men det er stadig fester hver aften, ROM!, skønne skønne mennesker, forår og frem for alt et afbræk fra skolen. Har virkelig brug for det nu efter SRO og generelt bare en masse uger i træk hvor lærerne har kørt hårdt på med afleveringer. Men nu har jeg heldigvis fået afleveret de 5 afleveringer jeg havde til denne uge, og er klar til at tage afsted! Hvordan det er lykkedes vides ikke, nogen gange bliver jeg selv lidt overrasket, må jeg indrømme. Føler en gang i mellem jeg bare køre på autopilot. Det bliver ret trivielt i længden kan jeg fortælle.
Men ja - not dead, just busy!

tirsdag den 9. marts 2010

SRO


Dette er hvad mit liv kom at til at dreje sig om de næste 3 dage. Eller mere præcist John F. Kennedys tale "Civil Rights Address" i relation til borgerrettighedsbevægelsen i Amerika.
Så jeg har brugt eftermiddagen på biblioteket for at finde materialer, og derefter var jeg oppe og træne i håb om det kunne give mig lidt energi. Det virkede desværre ikke, så må nok hellere lave mig en kop kaffe inden jeg for alvor går i gang med læsningen, ellers er jeg simpelthen bange for jeg falder i søvn...

Gossip Girl

Man burde seriøst kunne starte hver morgen på denne måde. Dyne, the og det nye afsnit af Gossip Girl. Så bliver det da ikke bedre, hurra for aflyste moduler!
Men ja, hvis det er gået jeres næse forbi, så ligger der altså nyt afsnit af Gossip Girl på nettet. Og det er rigtig godt, kan jeg sige jer ^^

Den strippede Acne maxi

PhotobucketPhotobucket

Er nu kommet hjem til mig og bo! Kom jo til at prøve den i vinterferien da jeg ingen penge havde, og så var det jo kun et spørgsmål om tid før jeg lige sagde haps. Jeg kunne jo ikke leve uden, det kan i vel nok forstå :b
Meget spontant besluttede mig og min veninde i søndags, midt i træningen da vi havde allermest ondt af os selv, at tage til København og benytte os af der var gratis s-toge. Og så måtte denne jo med hjem. Hvad synes i ? :)

mandag den 8. marts 2010

A little lighter, a little brighter

Photobucket

Er blevet i meget bedre humør nu. Har haft en god weekend, hvor jeg har haft tid til at komme ovenpå igen. Den har været stille og rolig med veninder og lidt træning. Lige det jeg havde brug for. Så nu er jeg klar til en uge med SRO... Yaaay!
Ej jeg ville bare lige droppe ind, og fortælle det går bedre, og jeg nok skal begynde at blogge igen. :)

torsdag den 4. marts 2010

tirsdag den 2. marts 2010

Egoistisk

Photobucket

Jeg undskylder min elendige opdatering på det seneste. Det skyldes familie problemer, og jeg har valgt simpelthen at tænke på mig selv først og fremmest for en gangs skyld. Jeg indså at hvis jeg skulle kunne være glad, social og en god gymnasie-elev, så blev jeg ganske enkelt nødt til det. (Det er formentlig også derfor mig og mit immunforsvar ikke har haft det så godt på det seneste.)
Af den grund er jeg i øjeblikket meget lidt hjemme, og det er derfor jeg ikke rigtig får opdateret.
Så bær over med mig, jeg skal nok prøve at blive bedre til at opdatere til trods :)