fredag den 30. april 2010

FREDAG


Har ligget i sengen hele dagen i dag med en dejlig kombination af tømmermænd og menstruationssmerter. Fantatisk, når man ved man bare SKAL have læst 200 sider og skrevet en aflevering. Så nu ved jeg godt hvad min aften skal bruges på i hvert fald.

Min aften/nat igår var til gengæld rigtig god. Der var et gymnasie arrangement på spillestedet Elværket. Og jeg havde været smart nok til at tage flade sko på - bedste beslutning længe! Følte lidt jeg undte mine fødder en pause før de skulle op i stilletter en hel uge i træk. Men i hvert fald betød det jeg at jeg kunne danse hele natten, og havde det vildt sjovt.

Apropos stilletter (eller mangel på samme) har tænkt mig at købe sådan nogle geleindlæg inden jeg tager afsted til tyskland for at skåne mine fødder lidt, er der nogen af jer der har erfaringer med dem? Hjælper det rent faktisk?

torsdag den 29. april 2010

Nicest thing




Isn't that what we all want? Synes den er vildt sød den her sang ^^

So simple, so beautiful

Photobucket

onsdag den 28. april 2010

Onsdag

Photobucket

Når man kommer til det punkt hvor det er en fysik nødvendighed at man må pjække fra timer for at kunne nå at lave sine afleveringer, er det ved at være galt. Fatter ikke hvordan lærerne kan tro vi kan klare alt det her. Men igen, måske er de bare ligeglade. Anyway, laaang dag kan jeg godt fortælle jer. Heldigvis får vi weekend i morgen. Det bliver godt nok dejligt!

tirsdag den 27. april 2010

Stress.. og andet vrøvl

Photobucket

Tager til Lubeck næste uge med MUN, samme som jeg lavede i Rom (konference om dagen - fester hver aften). Hvilket vil sige jeg lige nu sidder med afleveringer til denne uge + afleveringer til næste uge + forberedelse til MUN-konference, og selvfølgelig stadig en masse normal skole og arbejde. Glæder mig bare til at komme afsted nu og få det hele lidt på afstand. Og så er det heldigvis også snart læseferie, stærkt tiltrængt, har altid troet at folk der sagde 2.g var hårdt overdrev, men håber så også på at næste år bliver lidt bedre.

Billedet er fra Rom, og ja jeg ligner vist lidt en kælling - mit bud er at jeg havde tømmermænd og var sur på fotografen. Det er faktisk vældig sandsynligt, da det præger utrolig mange af billederne derfra. Men glæder mig helt vildt meget, da det også er stort set de samme mennesker der var med i Rom fra min skole, og det er nogle skønne personer. Samtidig skal jeg også se hende, der var min host i Rom, så det bliver fedt.
Inden da er der dog meget at gøre (=dette er en overspringshandling), så hvis jeg er dårlig til at poste de næste dage er dette grunden.

Tirsdag

Photobucket
Photobucket

Fik en sms om at der ikke var brug for mig på arbejdet alligevel, og havde tidligt fri. Så nu ligger jeg hjemme i min seng og ser gossip girl. Dejligt at kunne glemme sine egne problemer og leve sig ind i de skønne unge mennesker fra Upper East Sides mange skandaler og dramaer i stedet!

fredag den 23. april 2010

COCIO!


Mit gymnasium har vundet en konkurrence på facebook med cocio, så kl 12 kommer "cocio-bilen" og giver gratis cocio til alle. Seriøst, det er da lige hvad man har brug for på en ekstra lang fredags skoledag :) Dagens højdepunkt xD

onsdag den 21. april 2010

Sentence.me


Noget jeg synes er rigtig rigtig hyggeligt er små gode råd, ordsprog og citater på daglig basis. Er endda tilmeldt dagligt horoskop, og nej jeg tror selvfølgelig ikke på den slags, men det er bare lidt hyggeligt at komme i skole og åbne mailen og så lige få et godt råd med på vejen fra morgenstunden af. Og en gang i mellem er der jo et sammentræf, og så er det lidt sjovt. Og ja jeg er meget mærkelig I know. Men hvis der er nogen der dele denne lille underlige 'ting' (what to call it?), så er jeg blevet ret så glad for siden www.sentence.me, hvor de to overstående typografi billeder er fra.

mandag den 19. april 2010

Min forårsjakke

Photobucket

Købte min forårs jakke for lang tid siden. Men nu er det endelig ved at være vejr til at bruge den. Heldigvis da.

Har starten ugen hårdt ud med skole fra 8 til halv 4, børnepasning og om lidt træning. Men heldigvis har jeg en del aflyste timer resten af ugen og kun en enkelt aflevering. Forhåbentlig betyder det at jeg har masser af tid til at nyde solen og vennerne :)

Denne kjole


...fra urbanoutfitters passer perfekt ind i mit romantiske sommerunivers. Har bare desværre ikke lige pengene til at bruge £85.00 (ca. 470 kr) på en sommerkjole (hvad sker der for at den samme kjole har en prisforskel på 40 pund alt efter farve? So not fair).
Men faktisk har jeg knapt nok 470 kr på min konto som det ser ud lige nu.. Og ingen penge på min telefon... Seriøst jeg forstår ikke, hvad jeg har brugt mine penge på, men det må meget meget gerne snart blive den første, tak :)

Fransk feminitet

Photobucket

Jeg har forelsket mig en smule (meget) i denne franske blogger Pandora. Altid smuk, yndefuld og feminin. Ville meget gerne se ud som hende her til sommer i blonder og pasteller.

fredag den 16. april 2010

Flere blomster

Photobucket

Købte denne top/kjole i vero moda i dag også. Som sagt føler jeg bare at alt sommerligt og blomstret bare må med hjem. Den skal i brug allerede i aften, for jeg er nemlig på vej ud. Først lidt opvarmning og så til koncert med et par gymnasiebands. Det skal nok blive godt :)
Håber i får en dejlig aften! <3

New shoes

Photobucket

Manglede desperat sommersko, så svingede forbi Monki, da jeg alligevel var i Hillerød hos optikeren og hapsede disse med hjem. Synes de er alt for nice! Og falder for alt blomstret i øjeblikket.

torsdag den 15. april 2010

Flower dresses

Photobucket

Faldt lige over dette billede i min inspirationsmappe. Sådan vil jeg gerne se ud når det bliver rigtig varm og dejligt. Skal ud og investerer i flere blomstrede sommerkjoler tror jeg. Man bliver bare så glad af at have farverige blomstrede kjoler på!
Ved desvære ikke hvor billedet er fra.

Spring time

Photobucket

Jeg elsker altså virkelig sol og forår! Alting er meget lettere, alle mennesker er meget gladere og der er varmt ^^ Det gør en travl uge meget lettere at komme igennem.
Arbejder hver dag denne uge på nær fredag, så tid er ikke just det jeg har mest af, men jeg klarer mig og ser bare frem til en mindre stresset uge næste uge. Og heldigvis er jeg jo glad for mine jobs, ellers ville det være ulideligt. I dag står den på vagt i ishuset, så skal ned og fråde en masse is og ekspedere forårs-glade kunder. Dejligt :D

mandag den 12. april 2010

A pretty good day


Ja, tro det eller ej. Selv den mest lortede dag, bliver altså bedre hvis man forsøger at fokusere på det positive. Havde jeg virkelig ikke selv troet på, men det er sgu rigtigt nok, hvad de kloge mennesker siger.
Og da jeg kom hjem fra træning ventede der mig et dejligt stort stykke kage, så jeg klager ikke. Det gør mine lår til gengæld, ved ikke hvordan jeg nogensinde skal få dem med ud af sengen i morgentidlig!

Trying to feel the spring

Photobucket
source: www.fashiongonerouge.com

Hvis man nu fokuserer på at solen skinner og det er forår, frem for at man er træt, uforberedt og har fra 8-16, hvorefter man skal på arbejde, kan det være dagen glider lidt nemmere?
Men nej, hvor skal jeg virkelige tage mig sammen, for at kunne tænke positivt lige nu. Mandage er bare ikke min dag! Specielt ikke når man ikke har haft almindelig undervisning i over 3 uger.
Men vejret er godt, right? Nææh, hvor er det pænt udenfor med sol og det hele.

søndag den 11. april 2010

Vagabond sandaler


Overvejer lidt at købe et af disse par sandaler fra Vagabond. Må lige ind og prøve dem en gang næste uge.

Ny SATC 2 trailer



Uhh... Drama! Glæder mig super meget til at se den! Kan godt mærke det er alt for lang tid siden jeg har stenet min Sex and the City box.

lørdag den 10. april 2010

Turens outfit

Photobucket

Den trøje jeg har mere eller mindre boet i de sidste par dage. Eller en magen til.
Jep, på ingen måde fashionable, men vildt dejligt og hyggelig at have på. Og så er fordelen ved at være afsted med sin klasse er altså også at man kan ligne lige så meget lort, som man har lyst til, for der er ingen man skal imponere, og alle andre er selv lige så grimme og render rundt med lige så mange tømmermænd. Det er fantastisk!

Ribe

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Vi fuldede os begge aftener både i vores opholdstue på vandrehjemmet og på værtshus og bar

Photobucket
Flere sank i og sad fast i marsken og måtte redes ud af vores lærer.

Jep, så er jeg tilbage fra det jyske igen. Havde en helt vildt nice studietur med min dejlige klasse. Vi har virkelig hygget os, på trods af lokaliteten og at vi nok ærlig talt ikke var lige så begejstrede for at rende rundt i marsken 4 timer med tømmermænd som vores lærer var.
Turen bød på mange sjove øjeblikke, også togturen blev benyttet flittigt til spas og løjer med Truth or dare iPhone applikationen. Seriøst genial applikation når man kører lang tid i tog og mangler underholdning. Vores medpassagerer grinte også gevaldigt af nogen af vores dares.

Men skøn tur, og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle på studietur med klassen igen til Dublin næste år.

tirsdag den 6. april 2010

How I met your mother + Studietur!



Jeg er begyndt at stene How I met your mother for vildt. Damn you Kevin. Du kan ikke være bekendt at introducere mig for den slags - Jeg kan ikke styre det. Jeg skal have serier i små doser, begynder jeg på serier, der allerede har kørt i flere sæsoner, kører de konstant, indtil jeg har set alle afsnit. Virkelig dårlig vane!
Men ja, det er det jeg laver lige nu. Ser HIMYM og pakker til studietur i morgen. Og ja jeg er altid væk - og nej jeg er aldrig hjemme! Skal til Ribe med min klasse (på vores gym er der en lille studietur i 2.g og en stor i 3.g), og på trods af det ikke er det mest spændende sted, glæder jeg mig rigtig meget til at være sammen med min klasse. Har ikke være sammen med dem i evigheder. Har endda brugt det meste af dagen i biografen med mit franskhold i dag, så har kun haft en enkelt time med dem. Den første time i 3 uger vel og mærket.
Jeg kommer aldrig til at vænne mig til normal skolegang igen tror jeg.
Men er hjemme igen i weekend, så hvis jeg ikke får mulighed for at poste, så er jeg i hvert fald tilbage der og i må hygge jer så længe :)

Efter at have ædt en hel pose matador mix, på under 10 minutter er det vist meget godt jeg er på vej op i fitness! Har ikke været der i en uge og savner det egentlig, alligevel er det svært at komme igang igen lige så snart man har holdt den mindste pause.

mandag den 5. april 2010

Ice ice baby

Photobucket

Tilbage fra Jylland and back to reality. I dag står den på arbejde og lektier, og ved i hvad? Jeg glæder mig faktisk. Ja ikke til lektierne, men har min første ishuset i år i dag. Og det er altså nok noget af det hyggeligste arbejde nogensinde + man må spise alt den is man vil. What's not to like? Det lidt triste er bare at det på ingen måde er isvejr. Hvad sker der for trist påskevejr?
Men det betyder færre kunder = mere tid til at spise is for mig. Jeg bliver så tyk og fed gør jeg :D