mandag den 31. maj 2010

Summer kind of feeling

Photobucket

Ville ønske jeg kunne iføre mig dette og tage på stranden i morgen! Men faktisk skulle vejret til at vænne her de næste dage... Så måske er der ikke længe til strandturer bliver en realitet.
Det er forresten blandt andet sådan jeg ville bruge en hat.

søndag den 30. maj 2010

Sommerhatte

Photobucket

1. H&M - 69,95 kr, 2. H&M - 59,95 kr, 3. Topshop - £22.00, 4. Topshop - £18.00 5. Topshop - £18.00

Jeg har aldrig rigtig været en person der gik med hat. Men lige nu er jeg helt hooked på ideen om at sidde iført hat, solbriller og tunika, på en dejlig varm sommerdag. Og når jeg nu ikke kan kontrollere vejret, virker et hatte-køb da som en okay kompensation? Så har man i det mindste en lille sommerting at glæde sig over?

Layout

Har leget lidt med layoutet.. Hvad synes i ? Skal også have taget mig sammen til at lave ny header, men det bliver altså på et andet tidspunkt...

lørdag den 29. maj 2010

LØRDAG

Puha hvor har det ikke været en specielt rar dag. Havde de ondeste tømmermænd fra i går af og ondt i alle mine muskler efter gårsdagens fitness - og så skulle jeg på arbejde. Nej hvor var det ikke sjovt.
Det var det til gengæld i går med de dejlige mennesker jeg var i Rom med, hvor den stod på pizzaer og sprut i massevis. Der blev genoplivet gamle jokes og grint af alle de sjove minder vi
har sammen fra den tur. Og så blev jeg noget så fuld og fik danset en masse :)

I aften skal jeg bare hygge med familien, hvilket passer mig fint efter en alt for hård dag.

fredag den 28. maj 2010

Fallulah




Er blevet helt vild med denne unge dame. Kommer altid i så godt humør når jeg hører hendes musik.

FREDAG

source: Weheartit.com

Har haft en af de der rigtige opturs - overskudsdage i dag på trods af vejret.
Stod "tidligt" op for at tage til dobbelt hold i fitness, hvor jeg mødte nogle veninder. Vi besluttede så os for at tage på café og spise et stykke velfortjent kage bagefter og sidde og hyggesludre.
Da de gik tog jeg op på biblioteket for at hente nogle reserverede bøger, men der var en time til de åbnede (typisk) så jeg satte mig ned med det nyeste Eurowoman & Woman. Har egentlig aldrig tænkt på at man kan læse dem gratis på biblioteket. Ret smart i virkeligheden.

Og nu er jeg så hjemme og skal i gang med at gøre rent inden jeg skal afsted i aften. - Det er nu møg dejligt med læseferie :D

torsdag den 27. maj 2010

TORSDAG

Photobucket

source: weheartit.com

Ja jeg skider indlæg ud her til aften... Men grunden til det er egentlig at en af mine gode venner, who happens to be it-nørd, har brugt hele dagen på at få min computer til at makke ret. Min ellers højt elskede macbook har ikke opført sig så pænt i dag. Men i hvert fald har jeg brugt hele min dag med ham, og min computer har været i gang med alt muligt andet lort, så derfor kommer det hele på en gang.

Forresten så elsker jeg værelset på billedet! Synes det er super fint og så er der bare en helt vildt hyggelig stemning over det. Jeg ville ønske at mit så sådan ud.

Red lips

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Et andet af mine køb fra i går - en rød læbestift fra Rimmel. Fandt ud af jeg simpelthen ikke kunne leve uden en rød læbestift da jeg havde rendt rundt med det hele ugen nede i Tyskland. Det kan godt blive en lille smule irriterende at skulle låne af andre hele tiden.
Men ja, røde læber var en af de ting danskerne var kendt for (/ kunne kendes på) der nede, ud over selvfølgelig at feste, drikke og ... have det sjovt ;)

Summerdress

Photobucket

Så får i også lige et ordenligt billede af kjolen jeg købte i H&M i går. Me looove!

onsdag den 26. maj 2010

Sommerkøb

Photobucket

Jeg endte selvfølgelig at sidde på skolen i flere timer og venter på mine veninder havde været oppe til årsprøven i AT i dag. Det gik forresten godt for mig - fik 10 :)
Men til sidst besluttede vi at forflytte os fra skolen og til Helsingør hvor vi tog på café og hyggede og spiste nachos! Og så kom vi forbi H&M, og så havde jeg jo lige fortjent en lille kjole... og ja, ovenstående var hvad der endte med at komme med mig hjem i dag. Men jeg er sgu glad for det! ;) Specielt den blomstrede kjole synes jeg er alt for sød...

tirsdag den 25. maj 2010

My day


Skal op til AT årsprøve i morgen, og har slet ikke kunne tage mig sammen til at forberede mig. Så lige nu er jeg en blanding af fuldstændig ligeglad og lettere irriteret på mig selv over mig selv fordi jeg er så doven.. Håber det går bedre for jer andre der læser til prøver og eksamener her nu :)

fredag den 21. maj 2010

HAPPINESS

Photobucket

Jeg skal freaking fucking IKKE op i fransk! Er totalt lykkelig lige nu! Jeg har derimod en sød lille old eksamen at se frem til om over en måned... Oldtidskunstskab er ikke det letteste jeg kunne komme op i, men der er ikke så meget pensum og det er 1000 gange bedre end fransk! Og som prikken over i'et, har jeg fået 12 i skriftlig årskarakter i fransk - så urealistisk og ufortjent, men super super fedt!
I dag har jeg bare spist morgenmad med klassen hvorefter vi satte os ud på plænen og chillede & hyggedrak i solen, mens vi ventede på eksamener og karakter. Rigtig nice!
Og jeg skal så meget ud og fejrer i aften!!!

Håber at alle andre der har fået deres eksamener at vide idag, ligeledes er glade for hvad de har trukket! Og dejlig fredag til jer alle sammen :D

torsdag den 20. maj 2010

TORSDAG

Photobucket

Engelsktimen i dag blev droppet til fordel for en forlænget frokost på en café med tøserne. Desværre blev det lidt ødelagt af at vi alle er vildt nervøse for hvilke eksaminer vi skal op i. Vi får det at vide i morgen kl 14, så enten skal jeg ud og fejre eller også skal jeg ud og drikke for at glemme mine sorger. Er super bange for at trække fransk, det er nok den eksamen jeg frygter allermest i hele gymnasiet faktisk. Så krydser virkelig fingrer i morgen.
Ud over det får vi også vores årskarakterer, så det er jo egentlig også lidt spændende.
Er mildest talt ved at gå ud af mit gode skin her. Og ud over det skal jeg fokusere og producere 2 afleveringer inden kl 24. Typisk!

onsdag den 19. maj 2010

Stribes

Photobucket

Ja, sorry, ved det godt... Jeg lovede jeg var på igen, men har været konstant træt efter Lubeck i hele sidste uge... Og så var jeg en tur i Jylland, og så skal man altså lige ind i rutinen igen.

Anyway ville jeg lige dele vores totale dresscode fail fra Tyskland (og der var endda en mere stribet danskpige den aften, hun var bare ikke med på billedet), det var alt for kikset vi kom gående en hel flok tøser klædt i stribede kjoler. Det var dog en vild aften, tør jeg nok sige. (Og en frygtelig morgen der fulgte...)

mandag den 10. maj 2010

Oh I'm back !

Havde en helt fantastisk tur til Lubeck!
Men efter en helt uge med kun et par timers søvn pr. nat er jeg totalt smadret... Så jeg vil tage en lille lur inden jeg tager på arbejde.

søndag den 2. maj 2010

All my bags are packed

PhotobucketPhotobucket

I'm ready to go...
Hold da op så nåede man da også alting denne gang. I dag har jeg produceret 2 afleveringer, gjort rent, pakket, trænet ooog været på arbejde 5 timer. Kede mig har jeg da i hvert fald ikke tid til ;)
Men nu er jeg til gengæld også helt klar til at tage afsted, og jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver rart at komme væk fra stress og jag og nyde dejlige menneskers selskab. Og det skolemæssige er jo noget jeg synes er sjovt og interessant og giver mig mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende. Så for mig er det næsten ferie...
Men hvis jeg ikke hører fra mig er det fordi jeg ikke har mulighed for at gå på nettet. Hvis dette er tilfældet beklager jeg og håber i alle får en dejlig uge :)

Førstehjælp til tørre hænder


Ja nu har jeg jo et arbejder som ikke er specielt venligt mod mine stakkels små hænder desværre. Når man bruger det meste af sin arbejdstid med hænderne nede i en meget kold fryser og derudover vasker dem konstant er det jo dømt til at gå galt.
Dog har jeg fundet et trick som hjælper på mine evigt tørre hænder (udover at jeg altid har minimum en håndcreme i tasken altid (ofte op mod en 3-4 stykker fordi jeg aldrig tømmer min taske)) og det er at blande sukker og olivenolie. Det giver de mest baby-agtige bløde hænder! Jeg ved at der er andre der bruger salt eller tilsætter citron, men har man som mig flossede neglerødder og af og til også sprækker i hænderne gør det altså bare afsindig ondt.
Så sukker og olivenolie er altså en sikker vinder for mig :)