onsdag den 30. juni 2010

Mere udsalgsshopping

Photobucket
Photobucket

Har lige en halv time hjemme her nu inden jeg tager på arbejde så i får lige resten af udsalgskøbene, men grundet tidspress bliver det bare på bøjler ;)

Flere striber

Photobucket

Var på udsalg i går og fik købt en masse fine sommerting. Blandt andet denne kjole fra monki, som jeg bare ikke kunne stå for.. Og ja, jeg har et seriøst afhængigheds problem når det kommer til striber. Må ... Eje .. Flere... Striber...!

Men nu, må jeg snart til at holde en stribepause! Til mit forsvar købte jeg dog også en prikket, en blomstret og en underlig mønstret kjole. Så lidt variation kommer der dog i min garderobe. Anyway, dem må i vente med at se til senere, for nu vil jeg smutte til Hillerød og spise frokost med en af de skønne ispiger.

Summertime

Hey ladies :)
Har ikke lige haft den store bloggelyst de sidste dage, og har da også fået lidt beklagelser over det, men det er nu sådan en gang at jeg blogger fordi jeg har lyst - og når jeg ikke har lyst lader jeg altså være. Det er sgu heller ikke sjovt at læse med ellers.
Jeg har ferie nu, hvilket er vildt nice! Nyder det i fulde drag. Arbejder dog også en del, men det gør ikke så meget egentlig. Jeg er jo så heldig at have et sommerjob jeg elsker. Og denne uge arbejder jeg stort set kun med mine yndlingspiger, så det at arbejde er egentlig bare ret hyggeligt. Så hyggeligt at der var 3 tøser der blev og holdt mig med selskab en time efter de egentlig havde fri uden at få løn for det i går.
Ellers bruger jeg tiden med venner inden jeg smutter til Berlin næste uge :) Det bliver rigtig fedt, og glæder mig så meget allerede!

Dagens kommer senere når jeg er hoppet ud af hyggetøjet ^^

onsdag den 23. juni 2010

SOMMERFERIE !

Photobucket

Jeg har været oppe i oldtidskunstskab i dag. Scorede et stærkt 12 tal, så jeg er mere end tilfreds, specielt taget i betragtning at jeg trak det jeg bare slet ikke ville trække.. Og så er jeg bare pisse glad for endelig at have sommerferie! Nu har mange af mine venner efterhånden haft det i en hel uge, mens jeg læste og var kedelig... Så ja, jeg er bare glad og lidt stolt (jeg ved godt at det er ukorrekt at sige, men skid da hul i det), og skal godt nok på arbejde om lidt, men efter det skal jeg sgu også nyde ferien. Det er bare så fedt!

fredag den 18. juni 2010

Eksamenslæsning

Jeg kunne godt finde folk jeg hellere ville tilbringe min fredag aften med end Ødipus og Odysseus kan jeg godt fortælle jer. Ej hvor er det bare ikke særlig ophidsende at læse til old. Men dum som jeg er har jeg alt for meget arbejde og andre planer de næste dage, og skal op onsdag så bliver nødt til at komme igennem noget af det her i aften. Rigtig surt! Specielt fordi de fleste andre allerede har fået sommerferie i denne uge, og derfor er ude og fejre i aften. Misundelse big time! Kunne rigtig godt tænke mig at være ude og fulde mig lige nu.

Men tilbage til læsningen.. Håber i andre har en federe weekend end mig!

onsdag den 16. juni 2010

Kvindeløb



Var inde til Alt for Damernes kvindeløb her til aften med min mutti. Jeg er virkelig ikke den store løber normalt. Det er minimum 2 år siden jeg sidst har været ude og løbe. Men det var min mor der lokkede mig med, og da jeg ikke ser meget til hende i tiden, kunne jeg ikke sige nej. Og så er de der goodiebags altså også meget rare ;) Selvom de var lettere skuffende i forhold til sidst jeg var med (4 år siden), blev det opvejet af et par runder ved standene med prøver. Hvad kan jeg sige - I'm a sucker for free stuff ! (og ting i små søde størrelser) 

Men jeg løb de 5 km på en halv time og uden en eneste pause, så jeg er fint tilfreds! 

mandag den 14. juni 2010

Housesitting


Passer hus og kat hos min far, da de er i Egypten. Super nice at have hele huset for mig selv. Hvilket også betyder at jeg selv skal lave mad, så det blev altså lige let salat her til aften.

Turen går til...

Photobucket

Caja og jeg har langt om længe fået bestilt sommerferie :) Vi tager til Berlin med tog i uge 27 og glæder mig helt vildt. Så da jeg alligevel var oppe på biblioteket tidligere hentede jeg lige lidt guides med hjem. Hvis nogen har tips om steder eller andre ting der er værd at bemærke så skriv dem endelig i en kommentar ^^

lørdag den 12. juni 2010

Café crawl


Mødtes med Caja inde i København i dag og vandrede lidt fra café til café.. Vældig hyggeligt. Nu sidder vi herhjemme og skal til at planlægge sommerferie.

fredag den 11. juni 2010

torsdag den 10. juni 2010

TORSDAG


Er lige kommet hjem fra noget personale-gøgl med ishuset. Det var helt vildt hyggeligt. Har ikke set mine yndlings ispiger i alt for lang tid, så det var dejligt at catche up ^^ Og generelt er det bare vildt søde mennesker jeg arbejder med, så det var bestemt ikke dårligt med en aften i deres selskab.

onsdag den 9. juni 2010

Happyface!


Ja der har været lidt stille. Ville ønske jeg kunne sige det skyldtes jeg har været rigtig fornuftig og læst, men vil ikke lyve for jer. Jeg har virkelig bare haft sjovere ting at bruge ferien på, you know the feeling? Det samlede antal timer jeg i alt har brugt på at forberede mig på mine mange årsprøver kan i hvert fald tælles på en hånd.
Men i hvert fald havde jeg min sidste i dag - mundtlig dansk, og jeg fik 12 :D Så jeg er ret så glad! Ydermere har jeg lige siddet og set Glee season finale.. Og det var godt godt det var! :D Elsker den serie! Man bliver bare i så super godt humør :D

fredag den 4. juni 2010

FREDAG

Har lige stjålet min venindes computer 5 minutter og ville kigge ind.
Efter skriftlig engelsk i dag kørte vi på stranden. Synes det er alt for nice at så mange folk omkring mig efterhånden har fået kørekort.
Men i hvert fald har jeg tilbragt hele eftermiddagen på stranden med søde mennesker, øl og Ben&Jerrys. Vældigt dejligt.
Nu har vi spist nachos og hører højt musik og små-drikker. Senere skal vi videre i byen. Håber i lovely ladies ligeledes nyder læseferien, weekenden og det gode vejr :)

torsdag den 3. juni 2010

Goodiebag

Photobucket

Min dejlige stedmor var til gallapræmiere på Sex and the City i går, og hapsede et par ekstra goodiebags med. Så den lå og ventede på mig da jeg kom derover. Ikke dårligt :D Er der noget jeg elsker højt så er det goodiebags - og min stedmor!
Hun arbejder i filmbranchen og scorer derfor også ofte film og biobilletter. Det er altså virkelig ikke dårligt det er.
Forresten ved du, at du har verdens mest fantastiske stedmor, når hun ikke bare skaffer Glee (en af mine absolut yndlingsserier) til dig, men også uopfordret sender den til din bedste veninde.. <3>

Dagens

Photobucket

Som lovet får i lige et hurtigt dagens også :D Meget comfy da jeg jo skulle sidde til skriftlig dansk i alt for mange timer...

TORSDAG

Photobucket
source: unknown

Jeg suger solen til mig kan jeg godt fortælle jer! Med udtagelse af en 3 timer til årsprøve i dag (Jeg har altid været dårlig til at sidde tiden ud til skriftlige prøver, og så hjælper det altså ikke på det at det er fantastisk vejr udenfor,) har jeg brugt hele dagen ude. Det har været vildt dejligt. Blev på skolen et par timer og sad ude på terrasen og snakkede med en masse af de andre. Stort set alle 2.g'ere havde prøve i dag, så det var rigtig nice at se alle mulige mennesker igen jeg ikke har set i et par uger :)
Lige nu sidder jeg og hygger hos min far, men lægger et dagens op når jeg kommer hjem :)

onsdag den 2. juni 2010

Step outside

Photobucket
Source: weheartit.com

Ej hvor har det bare været fantastisk lækkert vejr i dag :D
Har siddet udenfor i bikini det meste af dagen - faktisk lige fra jeg stod op til jeg tog på arbejde, og det er alligevel nogle timer... Har fået forberedt mig lidt til nogle af alle mine årsprøver de næste dage. Men kunne egentlig ikke være ret meget mere ligeglad med dem.
Og nu skulle man tro jeg så var blevet lidt brun og sådan, men det er desværre meget lidt. Jeg er godt nok lidt mindre hvid, og risikoen for at blive blændet af mine ben er væsentligt formindsket. Men jeg er stadig ret så hvid. That's just me...
Ville ønske jeg kunne bruge de næste dage på at sole også. Desværre står den på skriftlige årsprøver af 5 timers varighed både i morgen, fredag og mandag. Yay! LML!

tirsdag den 1. juni 2010

Lidt flere af dagens køb

PhotobucketPhotobucket

Shorts fra Topshop, kjole fra H&M.

New shoes

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Var i København og shoppe i dag. Og med hjem røg disse to par. Manglede et par sandaler, så det var egentlig rimligt nok. De er for øvrigt fra topshop... Og så havde jeg tilfældigvis et tilgodebevis til Dope, som jeg har haft i et par år efterhånden, så svingede lige der forbi også og fandt disse kilehæle. Synes de er vildt fede, og de virker som om de er ret behagelige at gå i også.