fredag den 30. juli 2010

Tuts ^^

Photobucket

Hej tøser. Ja der har været lidt stille igen. Men jeg er her stadig. Arbejder dog stadig en del og prøver at få passet veninderne ind i mellem. Også selv om det bare bliver en kop kaffe, en gåtur eller sågar en tur i netto. Ja ja når man ikke har så meget tid må man jo udnytte den effektivt xD
I går var jeg i Hillerød, egentlig for at købe gave men endte også med at købe lidt til mig selv.. Skal nok lige prøve at få smidt billeder op. Derudover var jeg sammen med min gode veninde Wisling som jeg ikke havde set i næsten en måned, så vi havde a lot of catching up to do. På sådan en ferie kan der jo nå at ske meget i vores ellers ret så forudsigelige liv ^^
I dag har jeg været på forsoningstogt over til min mor, vi har været på dårlig fod hele sommeren føler jeg nærmest. Og jeg har næsten ikke set hende heller fordi jeg har haft gang i alt mulig andet. Men nu er vi nogenlunde igen hvilket er ret rart. Hun har også fødselsdag i morgen, så synes det var et meget passende tidspunkt. Og skulle alligevel ordne nogle ting derhjemme.
Bagefter mødtes jeg med en af mine ispiger oppe i byen hvor vi begge to havde indkøb og ærinder der skulle klares. Endnu en af de ting jeg ikke kan forstå folk ikke kan lide ved at være alene hjemme. Jeg synes altså det er smadder hyggeligt at tulle ned i netto og handle. Specielt når man har en man kan stå og fjante med i køen. Nu har jeg lige spist mad og er på vej på arbejde - Igen. Prøver at få lagt billeder op når jeg kommer hjem :)

mandag den 26. juli 2010

Jeg har fået mig et skur

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ja.. Meget lang tid siden jeg har nævnt noget om det "lille" projekt der har stået på hjemme hos mig det sidste års tid, og det er egentlig fordi det praktisk talt har stået stille hele vinteren. De nåede nemlig ikke at få tag på inden slud og frost og den slags grimme ting satte ind... Men nu er mit skur/annex altså færdigt. Og alle mine ting og jeg bor derinde ^^
Dog er jeg selv langt fra færdig med at pusle og indrette, for den slags tager jo lang tid. Og siden jeg kom hjem har jeg jo arbejdet hver dag. Derudover koster det penge - hvilket jeg først for her i slutningen af ugen. Jeg er nemlig ret så flad lige nu.
Men fandt lige nogle gamle inspirationsbilleder frem jeg gemte for lang tid siden :)


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Frk. Madglad

Photobucket

En af de ting jeg synes er nice ved at være alene hjemme er at man kan spise lige hvad man har lyst til lige når det passer en og eksperimentere lidt med hele det der madlavningshalløj. Jep, alle der kender mig bare en lille smule ved at jeg er ekstremt madglad - og at det at spise rangerer meget højt på min liste over yndlingsbeskæftigelser.
Dog har madlavning aldrig været noget jeg var specielt god til så jeg prøver mig mest af alt bare lidt frem, og bliver meget stolt af mig selv hver gang det lykkes mig at kokkere noget xD
Ovenstående er altså min aftensmad her til aften, og selvom jeg godt kan se det måske ser lidt spøjst ud, smagte det altså mægtig godt kan i tro :D

Ugens outfits - Berlin

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Min skønne Caja er endelig hjemme fra La France igen, så jeg har langt om længe fået alle billederne taget med hendes kamera. Tænkte jeg lige ville dele lidt outfits og gøgl med jer ^^

søndag den 25. juli 2010

SØNDAG

Photobucket

Puha, så har jeg afsluttet endnu en uge - denne dog knapt så spændende og primært bestående af arbejde. For ja, det er jo let at være den gode ven og tage en masse vagter i starten af sommerferien, men når man så kommer hjem og finder ud af præcis hvor mange vagter man lige pludselig har - så er det ikke helt så sjovt længere. Men jeg har fri de næste to dage og er derudover alene hjemme hele ugen, så nu skal der slappes af.
Derfor har jeg nu tændt stearinlys og sat mig til rette med et styk dullebog :)

lørdag den 24. juli 2010

Feels like summer to me

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lidt billeder fra Berlin. Der var super super varmt dernede, så vi havde lidt hedeturer mildest talt. Derfor hoppede vi i springvandet en af dagene. Hvad i ikke kan se på billedet er at ved siden af os var en stor gruppe punkere, der også var med på vandplaskeri. Ret morsomt.
Generelt rendte vi bare ind i de sjoveste mennesker, både tyskere og andre turister. Og folk var simpelthen så imødekommende og åbne dernede.
Og så var det ret fedt at man bare lige kunne hoppe i en kort kjole og stige på metroen og så møde mennesker der vidste liiige hvor the place to be denne aften var. Vi endte nogle lidt spøjse steder en gang i mellem xD
Men kæft hvor har jeg savnet at tage i byen om sommeren. Det er bare så fedt ikke at skulle slæbe en masse ekstra tøj med sådan som man gør om vinteren. Vi havde på intet tidspunkt af døgnet brug for så meget som en cardigan. Og det var jo ikke ligefrem fordi vi var taget til et eksotisk og varmt sted ...
Gotta love summertime :)

mandag den 19. juli 2010

Hjemme igen

Photobucket

Hey Lovelies!
Så er jeg sgu tilbage fra først en tur til Berlin og bagefter en uge i Kolding..
Har de bedste og sjoveste og mest underlige minder fra de sidste to uger. Og har simpelthen bare hygget mig gevaldigt med nogle dejlige venner :)
Der skal nok kommer nogle flere billeder og historier når jeg engang får billederne fra Caja's kamera. Men lige nu ville jeg ganske enkelt bare lige kigge ind og fortælle at jeg altså er hjemme igen. Håber i alle har nydt sommeren lige så meget som jeg har.

fredag den 2. juli 2010

Beach time

PhotobucketPhotobucket

Har brugt dagen i dag på stranden med Wislingen. Vildt nice! Har været alt for lidt på stranden fordi jeg arbejder de fleste eftermiddage. Nu er jeg så også lige kommet hjem fra en aftenvagt i ishuset. Pengene skal jo ind på en eller anden måde :)

Håber i ligeledes for nydt det gode vejr ^^

torsdag den 1. juli 2010

Eclipse


Var inde og se Eclipse sammen med min gode veninde Wisling i går. Og hvis i ikke har set den endnu har i godt nok noget at glæde jer til. New Moon synes jeg ikke var noget specielt egentlig, men denne gang har de virkelig oppet sig.
Filmen er meget "pænere" og man kan sagtens se de har lagt en del flere penge i effekter end sidst.
Samtidig er det også efter min mening den bedste af bøgerne. Da den er den mest spændende og mindst langtrukkende. Meget mere trekantsdrama og meget mere action! Der sker noget hele tiden, og de 2 timer flyver forbi.
Kan helt klar anbefales fra min side af, selv om man ikke var så begejstret for de andre film.

Og jeg er selvfølgelig Team Jacob, hvis nogen skulle være i tvivl ;)