tirsdag den 31. august 2010

TIRSDAG

Photobucket
Photobucket

Stadig træt, stadig alt for travlt, stadig små-syg - men rigtig højt humør ^^ Har været til Ungdommens Røde Kors møde her til eftermiddag, så var sent hjemme. Det vil sige at jeg alt for sent er kommet i gang med lektierne og egentlig er lidt bagud. Så jeg vil skynde mig at få lavet dem så jeg kan smutte i seng.

søndag den 29. august 2010

SØNDAG



Hej søde læsere :)
Med mit held er jeg selvfølgelig ved at lægge mig syg - but of course? Og nu har jeg altså lige tilbragt de sidste 5 timer på arbejde udenfor, så jeg har det med garanti super i morgen. Ej, jeg har bare ikke tid til at være syg, så må jeg bare lige dope mig lidt med panodiler inden jeg tager i skole. Hvorfor skal man altid blive syg når man har mest travlt?
Nå men lige nu sidder jeg under dynen med en kop the og mine lektier. Bliver nødt til lige at få dem lavet inden jeg tager på arbejde igen i aften. Og ja, jeg burde have meldt mig syg i dag, men jeg havde brug for pengene. Jeg tager nemlig til Dublin på studietur om en måned. Og ud over det var det sammen med min gode veninde, så vi har hygget os gevaldigt :)
Bliver dog nok nødt til at melde mig syg i morgen, hvis jeg tager i skole. Der er trods alt grænser for hvad lille jeg kan klare xD

fredag den 27. august 2010

Weekend

Photobucket

Det er fredag kl. er 22 og jeg har først lige fået afleveret ugens sidste aflevering. Det er altså lidt hårdt at være tilbage synes jeg. Så jeg har altså brugt de sidste par dage på at være træt og stresset og lave en allerhelvedes masse lektier. Rigtig trist kan jeg godt fortælle jer. Og weekenden skal desværre bruges på en masse masse arbejde. Skal have tjent nogen penge ind, mens jeg stadig har mulighed for det. Stopper nemlig både i ishus og bager til oktober. Og det er jo ikke til at vide om jeg lige kan få et andet arbejde med det samme. Og nej ingen fyringer eller gøgl. Ishuset er jo sæsonarbejde og bageren... Bageren kunne jeg simpelthen ikke holde ud af arbejde i længere. Ganske enkelt.
Så til alle jer der med garanti først læser det her når i ligger med tømmermænd i morgen - godt for jer! I må nyde jeres fridag ekstra meget nu hvor jeg ikke kan :)

tirsdag den 24. august 2010

FML (og et dagens)

Photobucket

Kender i de dage hvor ALT bare går galt? Sådan har min dag sådan cirka været i dag.
Den startede med at jeg vågnede 15 minutter før mit tog gik, og så har mit uheld altså bare forfulgt mig resten af dagen. Elektronik der ikke ville virke, opgaver jeg har fået tilbage som var gået dårligt.
På ét 10 minutters frikvarter nåede jeg at tabe indeholdet af min pung 2 gange! i køen til kantinen hvorefter jeg da jeg endelig får min kaffe formår at spilde hele koppen ned i en vask.
Derfor var det også bare en selvfølge at det styrtede ned da jeg skulle ned til toget, og at vi intet mad har i køleskabet.
- Så til aftensmad er der naturligvis også en af de få retter jeg bare ikke kan lide. (Og jeg spiser ellers stort set ALT)

Håber i andre har en bedre dag end mig :)

Kaos billede

Photobucket

Vores kaosbillede er lige blevet lagt op på nettet. 3. Kinky - Var bestemt ikke begejstret for temaet, men flertallet valgte. Og vi endte faktisk med at have det super sjovt da billedet blev taget. (Jeg er selvfølgelig også ved at flække totalt af grin på billedet)
Portrætbillederne blev som altid forfærdelige, jeg er bare ikke så skide heldig på skolebilleder xD Så dem får i altså ikke lov at se...

mandag den 23. august 2010

Alt under 100 kr.

Photobucket
Leggins & skjorte til 79,95 kr.

Photobucket
Strømpebukser 39,95 kr., top 49,95 kr. og taske & strik 79,95 kr

Jeg har normalt ikke været så glad for H&M's divided linje, det må jeg ærligt indrømme. Slet ikke min stil. Men jeg listede alligevel derind sidste uge bare for at købe et par basisting (sort top + strømpebukser)
Men hovsa hvor var der mange fine ting til ingen penge. Så det sagde lige haps! og så boede disse 6 ting hjemme hos mig :)

Random rambling

Photobucket

Ville lige titte ind og sige hej :)
Og nårh ja, så sagde jeg lige jeg ville blive aktiv igen - og hvad skete der så ? Ikke så meget nej. Men jeg er en meget meget træt lille 3.g'er i øjeblikket. Ikke som i skoletræt, men virkelig fysisk træt. Om det fordi jeg er ved at blive syg eller det bare er det med at vænne sig til at gå i skole igen ved jeg ikke, men jeg kan sove 12 timer om natten og stadig ikke være sådan rigtig frisk når jeg vågner. Samtidig er der lige alt arbejdet og alle lektierne og vennerne man har skulle indhente en hel masse med. Men nu har jeg taget det stille og roligt denne weekend i håb om at denne uge vil blive lidt bedre.
Men jeg har gået og haft en masse indlæg i tankerne, så nu vil jeg lige forberede en fremlæggelse til i morgen og så vænner jeg tilbage. - Promise ;)

mandag den 16. august 2010

Billeder fra lørdag

Photobucket
Photobucket
Photobucket

I lørdags var jeg til fødselsdag hos min veninde Luise. Uheldigvis var det jo den dag det styrtede ned - og vi sad i telt xD
Men det var nu hyggeligt alligevel. Specielt fordi der var en del fra klassen med, så vi fik lige vendt verdens situationen et par gange på hovedet. Det gode ved min klasse er at der sgu ikke er så meget censur. Folk siger hvad de mener, og der bliver talt åbent. Vi kan sagtens sidde og få juicy details (nogen gange meget detaljeret...) og 10 minutter efter kan vi sidde og diskuterer større filosofiske spørgsmål. Dem der ikke kendte os, syntes vist vi var lidt spøjse - men skidt med det, vi hyggede os.

Monday mornings

Photobucket

Bo Don of Marilyn by Billy Kidd


Jeg er tilbage i skole igen. Så det er altså det min tid er blevet brugt på de sidste dage. Skole, vennerne man ikke har set i lang tid og fester. Vi var til rystesammen-fest med de nye 1.g'ere i fredags, og det var helt vildt hyggeligt. Når man ser alle folk igen efter en hel ferie går det virkelig op for en hvor meget man har savnet dem.
Så det er rart at være tilbage. Rigtig rart. Faktisk har det slet ikke været så hårdt som jeg havde regnet med. Og eftersom det nu er mit sidste år har jeg besluttet at give den en skalde! Slut med dovenskab fra min side af. Men nu har jeg også været heldig med mit skema. Blandt andet har jeg hver mandag kun timer fra 10.00-13-40. Vildt luxus. De mandage har ellers aldrig været mig.

torsdag den 5. august 2010

Home sweet home

Photobucket

I får lige et smugkig på mit lille skur. Det går fremad - men ikke så hurtigt som det burde. For jeg er sgu lidt doven i tiden xD

onsdag den 4. august 2010

It's all a bit grey to me

Photobucket
Photobucket

To nye kjoler fra H&M.

Hende der Kirsten

Photobucket

Til 79 kr og med fri porto.. Hvem kan dog sige nej.
Men altså jeg er en str. 39 og fordi jeg havde hørt de var små i størrelserne, bestilte jeg str. 38. Og mine ankler svømmer. Og SÅ tynd er jeg altså heller ikke (længere). Så jeg begiver mig en af dagene ud i den famøse DIY version. Hvilket ikke gør så meget havde overvejet det alligevel, men det er da lidt irriterende at man skal til at lege med stof for at kunne passe dem. Men okay igen - 79 kr.

tirsdag den 3. august 2010

Hvor er det underligt!

Photobucket

.. er sådan ca. den eneste sætning der kommer ud af min mund her til aften. Kender i ikke det? Når noget bare er så random at man egentlig ikke rigtig kan tænke på andet end hvor underligt det er...
Det er egentlig ikke noget vildt, det er bare den sidste person jeg havde regnet med ville ansøge mig på facebook og under de mærkeligste omstændigheder. Plus at vedkommende virkelig må have brugt tid på at lede efter mig da vi ingen fælles venner har og jeg aldrig fortalte mere end mit fornavn.

Men det er slet ikke det jeg kiggede ind for at sige. Jeg kiggede faktisk ind for at sige at jeg er blevet meget positivt overrasket over leverancetiden på nogle net-køb jeg har gjort mig. Faktisk tog det kun 2 arbejdsdage for mig at få min pakke fra Nelly. Og det er sgu imponerende når man er vant til at vente flere uger på ting.
De fleste kan nok godt gætte hvad det var jeg ikke kunne holde mine fingre fra på Nelly ? :P
Poster billeder i morgen når jeg kan få taget nogle billeder i ordentligt lys. For det her går bare ikke rigtig ^^