lørdag den 18. september 2010

Fuldskab og andre dumheder


Ja, det lykkedes mig så ikke at komme tidligt hjem torsdag. I stedet tog jeg hjem til en ven og drak nogle øl... Det er jo kun lille fredag en gang om ugen!
I går holdt vi idrætsdag (tror der ligger flotte billeder af mig somewhere, prøver lige at finde dem senere) og om aftenen var der skolefest.
Alt sammen pisse sjovt.. Indtil vi beslutter at tage videre i byen. Med mit sædvanlige held, skulle jeg selvfølgelig falde og slå mig ret voldsomt. Pjattede rundt med en ven og lige pludselig lå vi altså bare på asfalten - Fedt! Så mine knæ er helt hævede op, og gør rigtig rigtig ondt. Har godt nok fået dem forbundet men halter stadig rundt. Helt vildt nedern. Men i hvert fald satte det en stopper for vores bytursplaner, og vi endte med bare at tage hjem. Min ven med en meget sort samvittighed, fordi han mente at det var helt og holdent hans skyld, jeg var "gået i stykker".
Jeg er ikke gået helt i stykker, men nu prøver jeg lige at ligge lidt stille i dag. I aften står den på firmafest, men regner med bare at tage tidligt hjem. Det der med at fulde mig og danse hele natten er nok ikke det smarteste lige nu.

torsdag den 16. september 2010

How to do a draped skirt

A scarf as a skirt from afterDRK on Vimeo.

Fandt denne guide for et stykke tid siden, og måtte lige prøve her til morges. Så mit outfit ser faktisk næsten sådan ud. Kommer ikke hjem før en gang i aften, men hvis det ikke bliver for sent smider jeg lige et dagens op der :)

onsdag den 15. september 2010

Do things with passion...

Photobucket
Faldt lige over det på weheartit.com, og det er jo så sandt. Men det er nok også det der er mit problem. Har fået klager (nogen kærligere ment end andre) over at jeg blogger for sjældent, og når jeg endelig blogger er det for uinteressant. Og ja, jeg er skam godt klar over jeg har været en dårlig blogger. Men jeg har en vane med at overvurdere mine egne kræfter. Det kan selvfølgelig på mange punkter være en god ting, men når det kommer til at engagere sig selv i forskellige sammenhænge, bør man nok nogen gange kende sine grænser. For ja, jeg har nævnt jeg har travl. Og det er selvfølgelig min egen skyld.. Går i 3.g, har haft 3 jobs ved siden af her i sommermånederne og er ud over det med i en masse andre ting. F.eks er jeg nu med i 3 udvalg på skolen (MUN-styregruppen, OD-udvalg og et nyt oprettet stress-udvalg), jeg er medlem af elevrådet og arbejder desuden som frivillig i Ungdommens Røde Kors.
Alle de ekstra aktiviteter er noget jeg sagtens kunne pille fra, eller jeg kunne ganske enkelt lade være med at engagere mig helt så meget i. Men det er alt sammen noget jeg synes er spændende og brænder for. Så det har jeg jo ikke lyst til. Derudover har jeg selvfølgelig venner og fester og alt det andet spas der nu følger med at være ung.
Har flere gange overvejet at lukke bloggen fordi jeg ikke kan give den så meget engagement som alt det andet. Men 1. det har jeg ikke haft lyst til og 2. jeg har vist at det på et eller andet tidspunkt ville stilne af igen. Det ser det ud til at være ved at gøre nu heldigvis.

Og til de af jer der undrer jer over, hvordan jeg får tid til alt dette, så er jeg virkelig god til at planlægge og ret effektiv - og derudover ser jeg ikke fjernsyn xD

Dance dance dance

Photobucket

tirsdag den 14. september 2010

Cupcakes

Photobucket
Photobucket

Bliver helt glad bare af at se på dem. Hylden hænger over mit lige nu ret rodede skrivebord (har lige haft gang i en større afleverings produktion).
De er fra Søstrene Grene og har derfor ca. kostet næsten ingenting. Det er rart med sådan noget!
Forresten var jeg i IKEA sidste uge, så jeg er nu næsten ved at være færdig. Hvis jeg da nogensinde bliver det.
Skal nok lige smide lidt billeder op når jeg får tid :)

mandag den 13. september 2010

Jordbærhjelm?

Photobucket

Overvejer lidt at farve mit hår rødt?

Dagens - Just another monday

Photobucket
Photobucket

På trods af jeg jeg kun har haft timer fra 10-14 i dag er jeg allerede helt smadret. Typisk mandag. Men sådan er det jo, nu skal jeg have skrevet en aflevering og bagefter op på biblioteket efterfulgt af fitness og så runder jeg lige af med endnu en aflevering. Lovely.

lørdag den 11. september 2010

Fuldskab og skønne mennesker

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Var til fest med nogle dejlige folk i går, og det gik ikke stille for sig. Jeg blev ret så fuld og havde en fantastisk aften. Vi er alle en del af MUN udvalget på skolen, og de fleste af os har været ude og rejse sammen. Det betyder at vi alle kender hinanden rigtig godt efterhånden og har et tæt sammenhold. Virkelig fedt. Så ind i mellem holder vi Mun-fester og jeg kan love jer for at der bliver danset, sunget og grinet natten lang :)

Ikke helt så sjovt da jeg skulle op på arbejde i morges dog. Havde de ondeste tømmermænd!
Håber i alle nyder weekenden

tirsdag den 7. september 2010

Det blege look

Photobucket

Kom til at big time overspringshandle tidligere her til aften. Det startede godt ud med at jeg fandt billeder frem fra vores ekskursion i NG som jeg skulle skrive rapport over, men så gik det ligesom lidt galt.
Der var et enkelt billede af mig iblandt - jeg tænker "OMG, er jeg virkelig SÅ bleg allerede". Begynder at overveje hvordan jeg skal takle min bleghed som jeg godt ved kun bliver værre i løbet af vinteren. Og det logiske svar til dette er selvfølgelig at google "pale skin makeup tutorials" - og så gik der lige en time med det. Ups! Det var så ikke lige meningen.
Men efter at have leget lidt med makeup så jeg altså sådan her ud.

Har besluttet at jeg i stedet modarbejde det, vil jeg i år vende det til min fordel. Det der med at kæmpe imod virkede ærlig talt heller aldrig specielt godt, og er stor modstander af at gå i solarium.
Så i stedet går jeg efter det naturlige blege look. Hvis de kendte kan, kan vi andre vel også? Og om ikke andet skiller man sig da i hvert fald lidt ud.