søndag den 31. oktober 2010

Pillow-hunt

Photobucket

Jeg er netop hjemvendt fra søndagsudflugt til IKEA. Jeg er med til at planlægge fester under vores MUN konference på skolen, eller det vil sige at vi er en gruppe på 10 mennesker, men egentlig så er det kun mig og to drenge der reelt laver noget. Men den ene af vores fester, bliver mde temaet Heaven&Hell, og til heaven-delen af den skal vi bruge en forfærdelig masse pudder og lagner. Så vi tog 5 unge mennesker til IKEA og hamstrede puder. Og her vil jeg godt gøre lidt reklame for IKEA, for seriøst - 7 kr for puder og 12 kr for lagner, det er fandeme billigt. Så vi gik lidt amok og købte 50 pudder. Det ender 100% sikkert i kæmpe pudekamp den aften, men skal nu nok blive sjovt. Der er under 2 uger til nu og glæder mig helt vildt!
Men det er altså også grunden til jeg ikke blogger. Er overhovedet ikke hjemme i øjeblikket, både MUN og OD tager al min tid, og så har jeg også lige skole og er i gang med at tage kørekort oveni (Hurra for at bruge sin lørdag på 1. hjælpskursus!) Men jeg er stadig i live, og skal forsøge at blogge når jeg kan :)
Photobucket

fredag den 22. oktober 2010

Ny frakke og støvler

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hurra for planlagte indlæg. Nåede lige at snuppe disse billeder på vej ud af døren!
Jeg ved btw ikke hvornår jeg kommer til en computer igen, da jeg tager til Jylland i aften, og muligvis ikke rigtig når hjem i mellemtiden. Bare lige heads up.

Selvforkælelse

Photobucket
source: gaylordhotels.com

Har bestilt tid til ansigtsbehandling på mandag. Følte lige jeg trængte til lidt selvforkælelse. Jeg er kørt lidt surt i skolen for tiden - og nu er bare ikke det rigtige tidspunkt. Men jeg har heller ikke været helt sød ved mig selv, og det skal man altså være en gang i mellem!
Derfor har jeg også haft en meget chill efterårsferie med kun enkelte byture og til gengæld en masse hygge med veninderne og familien.

Dagens & lidt OD-vrøvl

Photobucket
Photobucket

Endnu et sverige-køb. Igen noget så eksotisk som h&m ;)
Er snart på vej til møde med OD-udvalget. Ja ja, så meget for at holde ferie. Men Operation dagsværks dagen er lige om hjørnet, og vi mangler stadig en del planlægning. Jeg vil i øvrigt opfordrer alle gymnasieelever til rent faktisk at arbejde på denne "fridag". Der bliver ikke taget noget fra dig - det har trods alt aldrig været ment som en fridag, men som en mulighed for at hjælpe børn i andre dele af verden med at få en uddannelse. Det er én dag af dit liv, som du burde have brugt i et kedeligt klasselokale, men som du nu i stedet får mulighed for at bruge på at sørge for undervisning til et barn/ungt menneske i et helt år. At lade være er i mine øjne, decideret egoistisk.

torsdag den 21. oktober 2010

Ny frisure

Photobucket

Var lige oppe hos naboen og blive klippet for lidt siden (skide praktisk, når man ikke har så mange penge). Var træt af slidte spidser og lidt for mange dårlige hårdage, så tog en spontan beslutning. Ville dog ikke have for meget af, da jeg stadig ikke helt ved hvad jeg gør med mit hår til galla... Nogen forslag?
Og ja, den står på hyggetøj (brors t-shirt) og ingen makeup. Gad ikke lige dulle mig op for jeres skyld, for jeg har altså ferie ;)

Ny kjole

Photobucket

Var på shopping i sverige med min mor i går. Købte blandt andet denne kjole i h&m. Skal til enormt mange fester de næste uger - alt fra 85 års fødselsdag til galla, så manglede lidt en ny kjole. Var lidt usikker på den i starten, men jo mere jeg kigger på den, jo gladere bliver jeg for den :)
Regner med at ligge flere billeder af køb op senere i dag.

mandag den 18. oktober 2010

Animal rings

Photobucket

Har forelsket mig lidt i min veninde Marias dyre ringe fra topshop... Er de ikke søde?

Efterårsferie

Photobucket
source: weheartit

Aah hvor var det tiltrængt med ferie! Planen var lidt at lave absolut ingenting her i ferien, og alligevel har jeg en urealistisk lang todo-liste, og er minimum dobbeltbooket hver dag.
Men det er stadig ferie og man kan sove længe og skrue ned for tempoet. Og når så de fleste af mine aftaler er gåture og the-dates med veninderne, så er det sgu lige til at overkomme.

I dag står den dog på oprydning, ærinder og lektier. Lidt mindre fedt. Men kan forhåbentlig også lige nå op i fitness. Det er desværre noget jeg har forsømt en del de sidste par uger (ligesom bloggen), og det kan jeg altså godt mærke. Men nu får jeg lidt mere tid, samtidig på at der sker en hel masse ting. På den gode måde altså. Så det er dejligt.

Håber i nyder ferien <3

søndag den 3. oktober 2010

Home from Dublin

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Så er jeg hjemme fra en helt fantastisk studietur. Vi har haft det super sjovt, og der har intet drama været. Ret imponerende når man sover 9 piger på et værelse, som desuden også skal deles om et badeværelse. Men det er nu også meget rart at være hjemme og sove i sin egen seng (og endda mere end 3 timer af gangen) og få lov at skide med lukket dør. Ja man lærer sgu at sætte pris på de små ting i livet ;)