lørdag den 30. april 2011

Nye sommersko

Photobucket

Fik vist aldrig vist jer mine køb fra Sverige. Der var nogle stykker, men her får i først mine nye sko. Elsker detaljen med blonder nede ved hælen, synes det giver et fint feminint touch. Og jeg tror de vil være perfekte til en sød blomstret sommerkjole eller lignende.

fredag den 29. april 2011

Sæsonens første arbejdsdag

Photobucket
Photobucket

Jeg er så utrolig priviligeret at have et job jeg er virkelig glad for. Det er godt nok kun i sommerhalvåret, men det er godt nok dejligt. Arbejder i det hyggeligste lille ishus nede ved søen. Og ud over pæne omgivelser er der også fantastisk is, dejlige kollegaer og en rigtig sød chef. Hvad mere kan man forlange?
Havde årets første vagt i aftes, men det er min fjerde sæson så det meste kører på rutinen efterhånden. Fik lige snuppet et par billeder af min udsigt mens der var lidt stille i aftes. På de travle dage kan man slet ikke se søen pga. alle de mange mennesker der står i kø.

torsdag den 28. april 2011

Snapshots fra "skuret"

Photobucket
Photobucket
Photobucket


Inden jeg tog afsted til Sverige i påsken nåede jeg at påbegynde en grundig forårsrengøring. Det trænger der virkelig til. Men blev dog langt fra færdig. Og denne uge har jeg simpelthen har for travlt til at tænke på det. Lærerne giver standpunktskarakterer næste uge, så lektiebyrden er enorm og man bliver nødt til at lave ALT. Så lige nu bliver det altså prioriteret højest. Men næste uge tager jeg til Tyskland, så der får jeg et pusterum.
Men anyway. Ville bare vise lidt snapshots fra et af de steder jeg rent faktisk nåede at organisere lidt - nemlig min kosmetik.

tirsdag den 26. april 2011

Påskeferie i de svenske skove

picture: weheartit.com

Har været i sommerhus i Sverige det meste af påskeferien, men er nu hjemme igen. Det lå midt ude i skoven og ud til en hyggelig lille skovsø, så det var ren afslapning med familien. Virkelig tiltrængt med alt det ræs der er til daglig. Det vildeste der skete var fisketurer og så de par gange vi så elge. Helt enorme dyr! Ellers var vi bare været ude og nyde det fantastisk vejr, og jeg fik læst en masse og også lavet en del lektier. Ja ja, helt afslapning var det så alligevel ikke. Men på den anden side er det så i det mindste ude er verden nu. Så er der bare de 2 andre afleveringer og 3 fremlæggelser til denne uge. Yay! Så det er hvad min aften i aften har gået med desværre. Grundet de mange lektier har jeg slet ikke fået lagt billeder ind på computeren endnu, men skal nok lægge et par op i løbet af de næste dage.

Men det er nu meget dejligt at være hjemme igen. Var uden internet og det meste af tiden også uden mobil dækning, hvilket virker utroligt afstressende, men man er sgu også ret glad for det når man så har det tilbage ;)

Håber i også har fået nydt jeres ferie :)

mandag den 25. april 2011

Mandagens morgensang - I Lay My Head



Hvis jeg nu ikke havde været så ufatteligt dum at tage en vagt på fredag, ville jeg have skulle været inde i Tivoli og høre denne dejlige dame. Fortryder virkelig jeg sagde ja til at tage på arbejde. Jeg har aldrig hørt hende live, men synes hun er en utrolig dygtig kunstner og ville enomrt gerne have hørt både hende og Vinnie Who. Suk. Må se om jeg kan få vagten givet videre. Ellers er her i hvert fald en opfordring herfra til at tage til Fredagsrock i Tivoli denne weekend.

mandag den 18. april 2011

Mandagens morgensang - Crave you



Synes simpelthen den her sang er så fin. Man kan ikke blive andet end glad af den.

søndag den 17. april 2011

Nail art


Min veninde Simone og jeg eksperimenterede lidt med noget nail art i går inden vi skulle i byen. Det er måske lidt svært at se så meget på billederne (glæder mig til min hud ikke længere er så hvid at den giver genskær når der tages billeder), men synes faktisk resultatet blev ret sjovt! Det var dog ikke helt besværet værd, for det tog meget lang tid. Det var sådan noget hvor man skulle sidde og dryppe neglelak ned i noget vand og så lave mønstre. Men det var meget hyggeligt og sjovt at prøve. Kunne godt overveje at gøre det igen på et tidspunkt, ved en speciel anledning eller noget.


lørdag den 16. april 2011

Work out


Picture: www.shop.hm.com
Har lige været oppe og træne i fitnesscenteret. Ja ja, det er lørdag formiddag I know. Men eftersom jeg arbejde i går og derfor ikke var i byen,  vågnede jeg alligevel tidligt. Så mig og min veninde tog op og trænede. Så er det ligesom også overstået. Men jeg må indrømme at jeg en gang i mellem bliver en lille smule misundelig på nogen af de andre derop. Så tropper man op til et mave/balle/lår hold iført forvasket t-shirt, mens alle andre ser mega prof ud med deres smarte farverige træningstøj. Hmm...
Men efter at have kigget lidt rundt på H&M's webshop, har jeg besluttet at næste gang der ruller SU ind på kontoen, skal jeg også have mig noget fancy træningstøj. Man kan jo se det som en belønning til mig selv for at have trænet hårdt? 

fredag den 15. april 2011

Bytte bytte købmand

Photobucket


Var på klædeskabs-visit hos min veninde i dag. Det er fantastisk at have veninder, der er samme størrelse som en selv, så man kan låne af hinanden. I dag svingede jeg lige forbi min venindes klædeskab og hentede følgende bunke tøj. (Bukserne på billederne nedenunder er ligeledes hendes.) Samtidig låner hun så noget af mit. Skide smart! Så har jeg nærmest en helt ny garderobe den næste uge eller to. Helt gratis. Og mit eget kan jeg bare få tilbage når jeg mangler det. Det er sgu ret smart. Vi bytter jævnligt tøj faktisk. Det er vildt dejligt med lidt fornyelse en gang i mellem, og hvis man ikke lige har pengene eller tiden til at tage ud og shoppe er dette et smart alternativ. 
Låner/bytter i tøj med jeres veninder?


Photobucket
Photobucket
Og undskyld de ringe billeder. Var på vej ud af døren.

torsdag den 14. april 2011

Fit for fight

Photobucket


Eller, jeg arbejder på at blive det i hvert fald. Synes godt nok der har været svært at få slæbt min røv op i fitnesscenteret her i vintermånederne, så meget træning er det ikke blevet til. Helt vildt latterligt, men vejret har været dybt umotiverende for mig, og her ikke rigtig kunnet overskue andet end at sidde ind og spise? Kender i ikke det?
Men nu er det blevet forår og jeg må simpelthen til at igang igen. Jeg kunne godt tænke mig at få opbygget bare en nogenlunde form og få tonet min krop lidt inden sommer. Lidt bikini bootcamp har man vel altid brug for? Men nu hedder den i hvert fald 3 gange om ugen for mit vedkommende. Eller jeg vil da i hvert fald gøre et forsøg. Nu må vi se om det lykkes.
Men nu må jeg hellere stoppe med at ævle og se at komme derop i stedet, eller sker der i hvert fald ikke noget.

tirsdag den 12. april 2011

Living on wine, great food and fabulous company

Photobucket
Picture: www.weheartit.com

Er mega bagud med alt det jeg skulle have lavet i dag. Mødte først klokken 12, så jeg havde planlagt at stå tidligt op og få ordnet nogle ting og lavet lidt afleveringer. Men vi var nogle tøser, der var inviteret til middag hos en veninde i går, og det endte selvfølgelig i lidt for meget vin (og højtlæsning af Nik&Jay sangtekster - altid et morsomt indslag). Genial måde at starte en uge ud på kan jeg fortælle og virkelig hyggeligt. Men derfor virkede det som en helt uoverkommelig opgave at stå op i morges - og så endte jeg med at give mig selv lov at blive liggende. Specielt da jeg så ud af vinduet. Troede det var meningen det skulle være forår nu? Hvad er det for noget pjat? Nu har jeg jo lige fundet alle mine fine sommerkjoler frem igen. Typisk.
Håber i alle har haft en dejlig regnvejrs tirsdag, og måske endda har mulighed for at bruge den på noget sjovere end afleveringer. I så fald er jeg nok en lille smule misundelig.

mandag den 11. april 2011

Guess who's back

Photobucket


Efter at have lukket bloggen i en længere periode er jeg nu tilbage. Jeg kunne komme med en hel masse grunde, men den primære grund var nu engang at min blog var blevet halvhjertet. Det var blevet tydeligt for en hver og der blev længere og længere mellem indlæggene, og jeg så ganske enkelt ikke noget grund til at forsætte. Jeg har imidlertidig savnet det, så nu forsøger jeg mig igen. Har fået lysten og engagementet tilbage, og jeg håber i alle stadig gerne vil følge mig :)