mandag den 31. oktober 2011

Monday morning music: Eyes on fire


Har en god lang arbejdsdag foran mig, og jeg magter det slet ikke. Har arbejdet det meste af weekenden også og er ved at være godt træt. Jeg kan dog se frem til at holde "weekend" tirsdag og onsdag, så i det mindste er der noget at se frem til. Håber i andre har haft en god weekend og er klar til en ny uge. Her er lidt musik at starte den på i hvert fald :)

fredag den 28. oktober 2011

Back on the horse



Hvorfor skal det være så død svært at tage sig sammen til at motionere når bare man har holdt en lille pause fra det? Så snart man er ude af rutinen er det håbløst at komme i gang igen. Men nu tager jeg tyren ved hornene og tager op til step inden jeg skal til julefrokost i aften. Så kan jeg spise og feste med god samvittighed. Mangler bare at finde ud af hvad jeg skal have på. Nogen forslag?

tirsdag den 25. oktober 2011

9 things I love about autumn

Photobucket

1. Falling asleep to the sound of rain
2. Drinking lots of tea
3. Knitted sweaters
4. Lighting candles all around my room
5. Going for long walks
6. The beautiful colours of the leaves
7. Curling up in bed reading a good book
8. Staying inside all day when the weather is particularly bad
9. Taking a long warm bath after having been outside in the cold

tirsdag den 18. oktober 2011

Morgengrød

Photobucket

Jeg har egentlig altid været meget imod havregrød. Det skyldes nok de dårlige minder om kedelig udkogt grød fra min barndom. Men alligevel gav jeg i morges denne grød som jeg har fundet opskriften på hos Emily et forsøg. Og det var faktisk meget lækkert. Ikke noget jeg har lyst til at spise hver morgen, men til en afveksling er det meget godt, og så mætter det helt vildt.

mandag den 17. oktober 2011

Monday morning music: The Balcony


Lidt dejligt musik at starte endnu en feriedag på for de af jer der er så heldige. Og for dem, der ligesom mig skal arbejde, så god arbejdslyst. Jeg har en personligt en fed 12 timers vagt at se frem til.

fredag den 14. oktober 2011

Feriestemning

Photobucket

Selvom jeg ikke har rigtig ferie, så udnytter jeg mine sammenhængende fridage til at holde lidt alligevel. I dag har jeg bl.a. været oppe på biblioteket og hente en masse bøger og magasiner. For når man nu ikke har råd til at gå ud og købe magasiner hver måned, så må man jo være lidt bagud med sin læsning. Det er faktisk skide smart at låne magasiner på biblioteket. Man kan reservere dem i forvejen, så man er den første der får dem og nogen gange får man dem endda allerede før næste blad udkommer. Og så behøver man ikke nøjes med et enkelt eller to. F.eks. er jeg nu begyndt at læse Soundvenue, som jeg ellers aldrig har villet bruge penge på før.

torsdag den 6. oktober 2011

Dreaming of: Spa day

Photobucket

Photobucket
Min mor og jeg har en tradition med at tage på spahotel ca. en gang om året. Og planen var at det skulle være i efterårsferien i år.  Men vores arbejdsskemaer kunne desværre ikke forenes. Så det bliver ikke til noget i år. Rigtig ærgerligt, men jeg har rigtig meget brug for pengene så jeg kan ikke rigtig bede om fri. I stedet holder jeg mini spa dag for mig selv i dag. På budget naturligvis. Jeg har bestilt tid hos kosmetologskolen og er lige nu på vej til yoga. Og ellers skal jeg bare hyggepudsle om mig selv hele dagen. Bare fordi man ikke har nogen penge er det jo stadig vigtigt at være god ved sig selv.
Jeg kigger ind med en update senere.

onsdag den 5. oktober 2011

By the water

Photobucket Photobucket

I går udnyttede jeg det fantastiske vejr og tog et tidligere tog på arbejde. Og så satte jeg mig ellers ned til havet og læste. En dejlig start på dagen og en utrolig god måde at lade mentalt op på. Det er i øvrigt utroligt så meget jeg pludselig får læst nu, hvor jeg har tiden til og fra arbejde til at gøre det i. Rigtig fedt, det var noget af det, som desværre blev virkelig nedprioriteret, mens jeg gik i gymnasiet.

Photobucket

mandag den 3. oktober 2011

Dreaming of: Asia

Photobucket

Jeg har hele tiden haft planlagt at jeg gerne ud af rejse næsten år. Og nu hvor jeg langt om længe har fået mig et job, kan jeg så småt begynde at kigge på rejser. Tror det bliver 2-3 måneder et sted i Asien og en blanding af adventure og frivilligt arbejde, men har endnu ikke helt overblik over hvor meget og hvor hurtigt jeg kan nå at få tjent penge sammen, hvilket gør det lidt svært at lægge sig fast på noget specifikt. Jeg er dog begyndt at kigge og har fundet mig et par interessante rejsemål, som jeg skal have undersøgt nærmere. Det betyder også at jeg skal spare rigtig meget de næste måneder, og ting som shopping, byture og cafébesøg bliver skåret ned til et absolut minimum. Jeg er svært glad for alt dette, men det er prisen at betale hvis jeg gerne vil afsted. Bloggen bliver de næste måneder derfor også endnu mere fokuseret på billige alternativer og gratis tilbud, og knapt så meget på de andre ting. Det håber jeg selvfølgelig i kan leve med.

Monday morning music: My skin



Jeg sidder lige og hygger med morgenkaffen og lidt dejligt musik inden jeg skal på arbejde. Skal lige mentalt lade op til to meget lange dage på arbejde, henholdsvis 10 og 11 timer. Den store ulempe ved mit job, men det betyder jo så også at jeg til gengæld har en masse fridage. Så på den vis er det godt nok. 
Derudover blev jeg nødt til at stå "tidligt" op i dag, fordi jeg slet ikke nåede noget af det jeg skulle i går. Havde ellers planlagt en masse praktiske ting i går eftermiddags, men så ringede min veninde og spurgte om jeg ikke kom over. Så i stedet blev eftermiddagen brugt i hendes jacuzzi med en håndfuld venner der lige var kommet hjem fra studietur. Den slags kan man jo ikke sige nej til. 
Nå, jeg må hellere komme i omdrejninger. I må have en dejlig start på ugen derude. 

lørdag den 1. oktober 2011

The lost feeling of summer

Photobucket Photobucket

Hvor er det dog dejligt at vi har fået så skønt vejr denne uge! Jeg har udnyttet fridagen til fulde og været tidligt oppe. Jeg tog til yoga oppe i fitnesscenteret i formiddags og har brugt det meste af eftermiddagen oppe på altanen med en god bog og lidt at spise. Og så med bare ben endda, det var godt nok lækkert. Derudover har jeg fået ryddet lidt op og planlægger nu at tumle over til min kære far og spise aftensmad.