søndag den 29. marts 2009

Lørdag - Med Sex and the City, Sushi - og vest?Har haft den dejligste mest afslappede lørdag. Skulle have været til noget klassefest, men det blev aflyst, så i stedet har jeg i dag ryddet op, snakket i telefon 2 timer med min bedste veninde (mistaken herindefra) - rigtig dejligt, er heldigvis begyndt at snakke mere i telefon med hende igen, har savnet vores lange snakke. Det er bare så svært når man begge har et travlt liv og bor på hver sin side af vandet. 

Udover det har jeg lavet mig en lille vest i cowboystof. Ret vellykket efter min mening. Min søster var ved at smide en gammel kjole ud hun havde arvet fra mig (størrelse 10 tror jeg), og jeg blev simpelthen nødt til at prøve at se, om jeg ikke kunne passe den. Det kunne jeg med nød og næppe, men hverken mine bryster eller min numse havde meget plads. Så “kom til” at klippe den af ved hofterne, vænne den så lynlåsen, der skulle have siddet i ryggen kom foran, og vupti så havde jeg mig en vest. Ja, ja der skal også være plads i det det kreative hjørne.


Var hjemme hos min far og spise sushi her til aften. Rigtig lækkert, det er helt klart min yndlings mad og jeg får det alt for sjældent. 


Resten af dagen er blevet brugt på at se Sex and the City - Jeg købte boksen på tilbud i går - og læse blade. Sex and the City er efter min mening en af de mest underholdende serier. Den får mig til at grine, blive fascineret, blive inspireret og giver mig ny viden på punkter, hvor jeg er alt andet end erfaren. Min veninde sagde en gang at sådan ville vores lille venindegruppe blive, når vi en gang blev ældre og forhåbentlig alle sammen fik forflyttet os til københavn for at læse. (Lige nu bor vi spredt ud over det danske land, noget jeg er godt og grundigt træt af, ville gerne have de kunne være en del af min hverdag.)

Men i hvert fald en dag med ren afslapning - lige hvad jeg havde brug for.


- LostInHerDreams

Ingen kommentarer:

Send en kommentar