lørdag den 6. november 2010

Galla

Photobucket

Photobucket

Havde en helt fantastisk dag og aften i går. Der var galla på min skole og traditionen tro stod den på limousiner og lange kjole for os 3.g'eres vedkommende. Det føltes ret mærkeligt at være stadset helt op på den måde, men samtidig vildt sjovt. Og så føler man sig altså ret smuk og prinsesseagtig. Er helt vildt glad for min kjole (som jeg faktisk fandt ved et tilfælde i en butik vi gik ind i som en joke), og er faktisk helt ked af at der går lang tid før jeg kan bruge den igen. Selvom den er lidt besværlig at bevæge sig rundt i.
Vi startede dagen allerede ved en 1-tiden hvor vi begyndte at varme op, og så stod den ellers på limousinetur, middag, taler og lanciers dans i lange lange baner. Jeg siger jer, det er ikke skide let i lang kjole og høje stilletter. Men fuck hvor havde vi det sjovt. Og det er trods alt nemmere at danse lanciers end så meget andet når man er iført lang kjole. Men mine fødder er totalt kvæstede i dag, så jeg hviler dem lidt, inden det går løs igen i aften til 18 års fødselsdag.
Hvor jeg stadig mangler gave og at finde ud af hvad jeg skal have på. Ikke skide godt faktisk!


3 kommentarer:

 1. Åh christina hvor ser du forbandet smuk ud i den kjole!(!!!!!!!!!). Helt surreal at vi er så gamle at du går til 3.g galla?!

  SvarSlet
 2. Hvor er du fin. :)

  Ville ønske jeg skulle genopleve min galla :(

  // Liselotte www.everyday-couture.com

  SvarSlet
 3. er fast læser af din blog. har lige oprettet min efter en skrivepause. håber du vil kigge forbi! :) vi blogges ved. http://mamlene.blogspot.com/

  SvarSlet