søndag den 1. maj 2011

Headed for Lübeck

Jeg tager afsted til Tyskland i morgen tidlig kl. 8, nærmere præcist Lübeck for at deltage i en konference med skolen. Det lyder sikkert meget mærkeligt og lidt død sygt, men det der er et politisk rollespil kaldet MUN (Model United Nations), som jeg har været meget involveret i gennem min gymnasie tid. Jeg har selv været med til at arrangere det på vores skole, og jeg har også været med i en del udenlandske konferencer bla. i Rom og Lübeck. Det bliver min aller sidste tur næste uge, hvilket er en smule sørgmodigt. Samtidig går vi af med et brag. Vi er en virkelig sammentømret gruppe fra min skole, og vi har efterhånden også fået en masse andre venner i udlandet, som jeg ser frem til at se igen. På trods af at det måske lyder en smule tørt er det nemlig langt fra, det er utroligt socialt og der er altid fester hver aften. Så på den måde når man på en uge at komme meget tæt på hinanden. Ydermere bor jeg på Hostel sammen med alle de andre fra min skole (ca. 25 styk denne gang tror jeg), så vi hygger os gevaldigt.

Men af denne grund får jeg formentlig ikke blogget så meget den næste uge, men i skal nok få et par planlagte indlæg alligevel :) Nu skal jeg i gang med de sidste forberedelser og i gang med at pakke.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes overhovedet ikke det lyder tørt - jeg synes det lyder helt vild fedt!

  God fornøjelse :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det sjovt, det har de fleste i min klasse også deltaget i. Vi var i Indien, og der var der faktisk også en gruppe, der var til dét. Det hed dog noget andet, tror jeg, for MUN er vist kun Europa, ikke? Jeg var dog ikke med, jeg ville hellere på kamelmarked og lege turist ;)

  SvarSlet
 3. God tur! Det lyder da fedt ! :)

  SvarSlet
 4. Sarah - Nej der bliver afholdt MUN's over hele verden. Men nej hvor sjovt jeres skole også har deltaget i sådan et.. Troede kun vi var ganske få skoler i DK der gjorde den slags.
  Haha det lyder nu også meget hyggeligt, håber du havde en god tur :)

  SvarSlet