fredag den 18. juni 2010

Eksamenslæsning

Jeg kunne godt finde folk jeg hellere ville tilbringe min fredag aften med end Ødipus og Odysseus kan jeg godt fortælle jer. Ej hvor er det bare ikke særlig ophidsende at læse til old. Men dum som jeg er har jeg alt for meget arbejde og andre planer de næste dage, og skal op onsdag så bliver nødt til at komme igennem noget af det her i aften. Rigtig surt! Specielt fordi de fleste andre allerede har fået sommerferie i denne uge, og derfor er ude og fejre i aften. Misundelse big time! Kunne rigtig godt tænke mig at være ude og fulde mig lige nu.

Men tilbage til læsningen.. Håber i andre har en federe weekend end mig!

3 kommentarer:

 1. Jeg læser også op til eksamen i disse dage, jeg skal dog op i samfundsfag og det er også onsdag, så det kommer min weekend (og også i dag har stået på det) eksamenslæsning. Samt mandag og tirsdag. Og så er der gymnasie/studenterfest onsdag aften/nat - Ih, det bliver skønt at hygge sig lidt med venner/veninder, dansegulvet og lidt alkohol ;D

  SvarSlet
 2. Du har min medfølelse.. Men det hjælper altid med noget at se frem til på den anden side...
  God læselyst :D

  SvarSlet
 3. Bare tænk på, at mens i er til eksamen så er jeg hos tandlægen og få noget der minder mistænkeligt meget om en rodbehandling, og til lægen bagefter får at få en ondsindet sprøjte mod min allergi, for til sidst at skulle på arbejde i 8 timer. jeg vil meget gerne bytte med jer begge to!!

  SvarSlet