søndag den 31. januar 2010

Let them eat cake

Der er totalt rod i familien og stemningen i huset er vildt dårlig. Og da det intet har med mig at gøre er der bare ikke så meget jeg kan gøre ved det desværre. Så jeg besluttede at bage en kage i stedet.

Chokoladekage hjælper på alting right? :/

fredag den 29. januar 2010

Yesterday

Puha det var ikke helt sjovt at skulle tidligt op i skole her til morgen. Det var rigtig hyggeligt i går. Da de kommende 1.g'ere og deres forældre var gået hjem, var der mad og øl på lærerværelset. Vi var forholdsvis mange elever og havde det rigtig sjovt, så mange af os besluttede at tage ned på den lokale pub efterfølgende. Det betød selvfølgelig der kom endnu mere indenbords og det blev endnu senere - og så er skole dagen efter altså ikke helt optimalt.
Så nu sidder jeg og prøver at holde øjnene åbne på trods af jeg er super træt og folkeviser altså bare ikke er vildt spændende.
Har heldigvis kun 2 moduler i dag, ellers havde jeg ikke klaret mig igennem.

Resten fra H&M

Photobucket

Som sagt var det ikke noget super spændende, men bare en masse småting, men her får i lige bunken alligevel :)

torsdag den 28. januar 2010

I dress-code

Photobucket
Skal op på skolen er om lidt og opfordrer en masse 9.klasser til at vælge lige præcis vores gymnasium - jep helt perfekt når man er godt skoletræt xD
Er deroppe med MUN og skal derfor være i formel dress-code. Svært at finde entusiasmen frem omkring det må jeg indrømme. Eneste grund til jeg tager derop er, at det er sammen med MUN-styregruppen og der er mad og øl bagefter. (De ved lige, hvordan de skal lokke os.)Der er også en masse 1.g'er der skal snakke om hvordan det er starte og gå på de forskellige linjer. Så det bliver sikkert meget hyggeligt. Men har i virkeligheden lidt travlt - så have a nice evening :D

Gårsdagens..

PhotobucketPhotobucket

Det at holde varmen er altså bare højeste prioritet hos mig lige nu.. Her er jo f****** koldt!? :O Så jeg kører lag på lag på lag i øjeblikket. Det der med at gå rundt og fryse holder bare ikke i længden! Til gengæld er det altså meget rart at rende rundt i hyggetøj på skolen. Meget afslappet og dejligt. Og så en kop chai-te så er den sgu hjemme :)

Skolen er dog generelt noget lort i tiden. Har afleveringer og prøver konstant, og mine karakterer falder nærmest eksponentielt med antallet af disse. Rigtig skidt! Men der er bare så meget, at det er helt uoverskueligt. Problemet er lærerne skal give karakterer i dag... Så efter en prøve til et 4-tal er det sgu nok bye bye 12-taller. Hmpf! Lige nu synes der uendeligt langt til ferie.

More braids?


Uuh sad lige og gloede Tommy Ton's streetstyle for style.com fra modeugen i Paris igennem i min engelsk-time tidligere... Og ej hvor er der bare mange fede billeder. Men er især helt vildt med pigerne på det første billedes hår! Gav mig lidt ny inspiration til hvordan man kan bruge fletninger..


onsdag den 27. januar 2010

uuuh post!

Fik lige en pakke fra H&M ind af døren i dag. Der var sådan lidt blandet, primært udsalgsvarer. Og i blandt var denne halsekæde og undertøjet fra Sonia Rykiel pour H&M. Det blev jo sat ydereligere ned, men var dog kun tilbage i strørrelse meget lille og meget stor. Dog intet problem for mig da mine former er .. mangelfulde xD Så det passede faktisk helt perfekt. Rigtig dejligt ^^

mandag den 25. januar 2010

Peace

22
Lige et hurtigt et med t-shirten i action. Og så tilbage til en utrolig træls franskstil. Undskyld min kort-for-hovedet-hed, men bliver virkelig nødt til at få min fransk færdig. Dette er blot en overspringshandling. Dem kender i vel godt?

søndag den 24. januar 2010

A question of

Kom hjem til en pakke der indeholdt denne skønne t-shirt fra A question of. Gik lidt amok med netshopping en aften sidste uge (var kørt træt i alle afleveringerne), og købte blandt andet denne og nogle ting fra Topshop og H&M, som jeg går ud fra kommer i løbet af næste uge.
I får et billede af den på i morgen - gad simpelthen ikke til at se anstændig ud for at tage et enkelt billede. Sorry!
Håber i har haft en dejlig weekend og er klar til en ny uge! :)

Så er jeg tilbage igen

Har været på Fyn i weekenden, for at fejre min bedstemors fødselsdag. Men nu er jeg kommet hjem, og skal til at forberede mig på en ny uge :)

fredag den 22. januar 2010

torsdag den 21. januar 2010

Blogleg?

Så skidt da... Er blevet tagget af Caja i en blogleg. Så here we go:

Blomst: Elsker blomster! Alle slags blomster i virkeligheden. Men af mine yndlings må nok være orkideer, liljer og roser. Klassiske valg, men sandt. Og så er der altså bare ikke noget bedre end at få blomster ^^

Mad: Jeeeg... spiser ALT. Stort set i hvert fald. Og i rigelige mængder. Folk spørger mig altid, hvorfor jeg er så tynd. Og tidligere da jeg var endnu tyndere end jeg er nu, blev jeg også tit spurgt om jeg ikke spiste noget eller om jeg havde anoreksi. Fact is jeg spiser virkelig virkelig meget, og hele tiden. Jeg ELSKER mad! Jeg kan bare ikke rigtig tage på. Tidligere var jeg rigtig ked af det, men nu har jeg lært at acceptere det bare er sådan min krop er bygget. Min absolutte livret er dig sushi!

Bøger: Jeg får desværre ikke læst så meget som jeg gerne ville. Da jeg var mindre elskede jeg at læse, og læste alt hvad jeg kunne komme i nærheden af (favoritten var dog Harry Potter). Nu har jeg desværre ikke så meget tid, og får derfor ikke læst særlig meget. Men forsøger at komme i gang med at læse igen :)


Tøj: What's there to say? Elsker tøj, elsker shopping. Og bruger i perioder alt for mange penge på det. Men det er jo fantastisk :P


Grøntsag: Grønsager er nice! Det er sundt og det smager godt :) Hvad mere kan man forlange?

Frugt: Samme som med grønsager. Elsker frugt. Det er super lækkert med frisk frugt, og spiser generelt rigtig meget frugt og grønt. Det er så super let bare lige at tage et stykke frugt, og er altid sulten.. Eller rettere - jeg har altid lyst til mad!

Film: Jeg ser faktisk ikke så meget film. Og går sjældent i biografen. Hvilket egentlig er underligt for det var noget jeg gjorde meget tidligere. Har heller ingen yndlingsfilm.

Serier: Det ser jeg til gengæld rigtig meget af. Primært på nettet må jeg indrømme. Blandt mine yndlings kan nævnes; Friends, Desperate Housewives, Gilmore Girls, Gossip girl, Greys Anatomy, Glee, Sex and the City, Ugly Betty, True blood og O.C.

Te eller kaffe: Afhænger af situationen. Drikker begge dele. Drikker altid kaffe i første modul på gymnasiet. Drikker altid te når jeg kommer hjem fra skole. På café drikker jeg altid caffé latte. Men ja alt efter situationen og energi-niveuet ;)

Ugeblad: Der er ikke noget jeg læser hver måned. Køber en gang i mellem Bazar, Sirene, Woman, Costume, Elle eller lignende. Men som sagt intet fast, og oftest hvad der enten er på tilbud eller har den mest spændende forside xD

Strand-, ski- eller storbyferie: Strand eller storby. Begge dele er jo dejligt. Kan ikke vælge. Lige nu vil jeg dog helst et sted hen hvor der er varmt. Fryser konstant! Lorte sne!

Øl eller vin: Drikker begge dele. Det afhænger mest af hvad der lige er.

Sport: Jeg får 4 i idræt. Tror det siger alt? Sport og mig er en farlig kombination. Går dog i fitnesscenter (*host* når jeg får taget mig sammen)

Hospitalsbesøg

Nogen af jer der har nogle idéer til hvad man tager med til sin veninde der ligger på hospitalet?
Skal besøge min veninde der er indlagt i morgen efter skole sammen med nogen af de andre piger. Og hospitalsbesøg er heldigvis ikke noget jeg har gjort mig meget i, så hvad har man aller mest lyst til når man ligger i en hospitalsseng og keder sig?

Haps


Så denne taske fra Topshop i går hos Camille, og kunne simpelthen ikke stå for den. Så nu er den bestilt sammen med et par strømpebukser - kunne man jo ligeså god smide med oveni.
Det fungerede fint som pause fra alle lektierne. Og ja, det er også grunden til mine manglende opdateringer denne uge. Vi har simpelthen haft så forbandet mange aflevering - og lærerne tager ikke lige hensyn til man har et liv og et arbejde ved siden af skolen også. *Suk* Godt det snart er weekend :)

mandag den 18. januar 2010

Hide and seek

Sidder og forsøger at koncentrere mig om en dødsyg naturgeografi rapport. Imens kører denne sang i baggrunden. Absolutely love it!

Mere sne ...

Source: Weheartit.com
Ej hvor blev jeg trist da jeg gik ud af døren i morges og opdagede det havde sneet igen. Håbede lige det snart ville blive forår. Er træt af at det er koldt, vådt og blæsende. Øv bøv. (Ydermere er det møg besværligt at gå med klapvogn i snevejr - og jeg skal hente børn senere -.- )

Finder det ret ironisk at personerne på disse billeder næsten intet tøj har på selvom det er snevejr. Selv sidder jeg og fryser helt vildt - og jeg sidder indenfor med masser af lag tøj...

søndag den 17. januar 2010

Godmorgen... eller...

Så er jeg ved at være frisk igen. Vinterhi blev det ikke helt til, men den har stået på pyjamasbukser, dyne og læsning. Faktisk er det det eneste jeg rigtig har fortaget mig siden jeg fik fri fra arbejde i går. Siddet i min seng og læst (og selvfølgelig sovet og været sammen med min familie) Havde jo planer om at begynde at læse igen, så jeg har sat mig et meget ambitiøst mål der hedder en bog om ugen. På i går og i dag har jeg dog læst to, så er en uge foran, men det er nok kun en god ting :)
Nu står den på effektivitet og opgaveskrivning. Har en helvedes masse afleveringer til næste uge, som jeg nok burde begynde på.

Til sidst lige et held og lykke til min veninde som starter på en ny skole i morgen. Er sikker på det nok skal gå dig godt <3

lørdag den 16. januar 2010

Åh gud..

Blev pinligt pinligt piiiinligt fuld i går. Aldrig mere alkohol (eller.. Ikke før næste weekend i hvert fald)
Forstår det ikke engang selv, for det gav ikke rigtig nogen mening, eftersom jeg ikke havde drukket voldsomt meget, og det var timer efter jeg havde drukket rigtigt... Men ALDRIG drikke på tom mave. Jeg tror jeg har lært lektien nu.
Har heldigvis verdens dejligste veninder! <3

Og nu har jeg været på arbejde fra 10.00-17.30, og er totalt smadret. Vil helst bare lægge mig og sove de næste 3 døgn! Hvis i ikke høre fra mig er jeg altså gået i forsinket vinterhi!

tirsdag den 12. januar 2010

På vej til træning

Photobucket
Ja når man har fri fra skole klokken kvart i 6 (og er hjemme en halv time senere) kan en hver vel tænke sig til det mest fornuftige er at booke sig på et pilates hold. Idiot Christina! *slår mig selv i panden* Men ja, jeg tænkte tydeligvis ikke så langt på dette tidspunkt og må nu haste til pilates, inden jeg skal hjem igen og lave afleveringer.
Ja virkelig genialt planlagt... Men når man nu engang er meld til, må man jo hellere komme. Så jeg er rigtig meget på vej nu.

Hav en dejlig aften :)

mandag den 11. januar 2010

Nu får i alligevel et dagens

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Tror jeg er blevet overtræt, ellers er det den raske trekvarters gåtur og klokkeblomstfilmen der har gjort underværker. Who knows?
I hvert fald har jeg super meget energi og får ordnet en masse ting. Og tænkte at jeg da lige kunne smide et dagens oven i hatten :) Som sagt, vældig kedeligt... Men jeg havde 20 minutter i morges, så det blev altså bare et par jeans, en hvid t-shirt og en cardigan - og så en håndfuld smykker ned i tasken... Sådan går det jo nogen gange.

....

Jeg er virkelig mandags opgivende i dag. Første rigtige mandag efter ferien, og jeg kan næsten ikke holde øjnene åbne. Ej hvor er jeg træt og hvor vil jeg bare hjem og sove. Skal dog hente børn bagefter så der går lang tid inden jeg kan det...
Ville ønske jeg havde overskud til at være fashionable i morges, men det at jeg overhovedet kom i skole må ses som en bedrift xD
Kan dog ikke lade være med at sidde og kigge lookbook.nu igennem. Specielt denne inspirerende og kønne dame faldt jeg over. Me like!

I hate monday mornings

lørdag den 9. januar 2010

Har haft en rigtig tulle dag med varm kakao og amerikanske serier. Glemmer hver gang hvor hårdt det er at starte i skole efter en ferie, og hvor smadret man er den første weekend.
Lige nu sidder jeg og venter på, at min veninde kommer over og hygger med ^^

fredag den 8. januar 2010

Skuffelse

Købte denne neglelak i Urban Outfitters i går. Synes farven er super sød og samtidig lidt diskret. Men den levede altså ikke op til forventningerne må jeg sige. Den var svær at lægge og næsten umulig at få pæn. Selv efter 3 lag lykkedes det mig ikke at få den ordenligt jævn, så min tålmodighed blev virkelig sat på en prøve. Så vil altså ikke anbefale den. På trods af at det er en flot farve. Godt nok kostede den "kun" 70 kr, men selv mine depend neglelakke har jeg været mere tilfreds med - og de koster en 20'er.

Jeg har ingen erfaringer med deres andre neglelakke, men kan se jeg ikke er den eneste der er utilfreds. Jeg faldt lige over Katrines indlæg i går som heller ikke var tilfreds med sin grønne.

torsdag den 7. januar 2010

Chocolate lover

Photobucket

Se hvad jeg fik af min fars kæreste i går. Det er åbenbart en julegave fra arbejdet, og hun havde fået nogle af hendes kollegas også, og havde ikke lige plads til 12 kopper i skabet. Så 2 af dem kom hjem til mig.. Er de ikke søde?
Blomsterne bagved er faktisk også fra hende (og min far), hun var forbi i tirsdags med den efter min eksamen.
Har været super heldig med hende. Ved hvor mange, der simpelthen ikke kan med deres forældres nye kærester/ægtefæller, mig selv inklusiv. Men lige så lidt jeg bryder mig om min mors kæreste, ligeså højt elsker jeg min fars. Så det opvejer vel lidt hinanden.

Sidste øjeblik - IGEN

Nu er jeg typen der aldrig laver nytårsforsæt. Mest af alt fordi jeg mener at hvis jeg vil ændre noget så ændrer jeg det nu! Det med at udskyde det og lave en deadline på et år.. Det er sgu noget pjat. Samtidig er de fleste folks nytårsforsæt noget i stil med at tabe sig, stoppe med at ryge og (når man går på gymnasiet) sænke sin fraværs procent.
Og det er ganske enkelt ikke ting jeg har problemer med. Hvis jeg begyndte at tabe mig, ville folk omkring mig skrige op om anoreksi da jeg i forvejen kun lige ligger på grænsen til normaltvægtig. Yderemere ville det være totalt umuligt for mig, da jeg elsker mad og spiser konstant.
Jeg har aldrig røget en cigaret, så der er der heller ikke meget at komme efter. Og min fraværs procent ser faktisk overraskende pæn ud. Så jeg har ligesom ikke kunne se hvilke ting jeg har haft som burde ændres ved et nytårsforsæt.

Men lige nu er jeg blevet pinligt bevidst om noget, jeg faktisk burde ændre. Min indstilling til lektier og afleveringer. Jeg udskyder det konsekvent til sidste øjeblikke, og det er dybt frustrerende. Jeg er netop nu gået i gang med rent faktisk at læse teksten, som jeg skal aflevere dansk opgave om inden klokken 24. Det er jo simpelthen for dumt. Og det er det samme HVER ENESTE GANG!
Nogen der har gode erfaringer med at ændre på den slags? Anyone?

Guardian Angel


She was my angel, picked me up when I was down

Don’t know where I’d been now if she hadn’t come around

She took me under her wings and taught me to fly

I said I didn’t know how to, but nonetheless she made me try

She made me believe in myself, she made me dare

And slowly I recovered with help from her tender care

And don’t say she wasn’t real, I believed in her like she believed in me

Sometimes there’s just more to this life, than you with the eye can see

Back in school

Photobucket
I dag var første rigtige dag efter ferien. Lidt underligt, men meget rart må jeg indrømme. Det er en måned siden hele klassen har været samlet, og det var hyggeligt at se alle sammen igen.
Da jeg var ude og shoppe igår besluttede jeg at nu måtte jeg altså få lidt andre farver ind i garderoben end sort og grå. Det bliver lidt trist i længden. Så købte denne cardigan i Gina Tricot (den jeg også har i mørkegrå) og t-shirten i Monki.

onsdag den 6. januar 2010

Udsalgsshopping

PhotobucketPhotobucket
Mente selv jeg havde fortjent lidt udsalgsshopping efter min fysik eksamen, og havde alligevel fri i dag. Så jeg tog til København med min veninde i dag, og denne skjorte røg blandt andet med hjem. Den er fra Monki og jeg kunne ikke lade være.. Det med skjorter har jeg ellers aldrig gjort mig så meget i. Men det bliver der måske lavet om på, hvem ved...

Bagefter gik turen direkte hjem på arbejde desværre, jeg tror det må være min undskyldning for at ligne en der sover på dette billede. Ved ikke lige hvad der skete.

Men hvad der ellers fik lov at komme hjem og bo hos mig må i se i morgen, for mit kamera gik selvfølgelig tør for strøm... Typisk!

tirsdag den 5. januar 2010

WUHU!!!

Billede fra Deviantart.com

Jeg fik fucking 12 i min fysikeksamen =D
Jeg er SÅ glad!!!

søndag den 3. januar 2010

Dagens


Lige et lille dagens (undskyld den ringe kvalitet, det er taget med webcam) inden jeg smutter hjem til min veninde for at få styr på de sidste fysik-noter med nogle af de andre piger. De er lidt ved at panikke alle sammen, mens jeg tager det alt for roligt. Ved ikke hvad der sker, det plejer at være fuldstændig omvendt. Skal trække klokken 8.00 i morgen, så wish me luck (I think i might need it)

lørdag den 2. januar 2010

Nytårs outfit


Very sparkly dress from Gina Tricot...

do what you love

Billeder fra weheartit.com
Overspringshandler yet again. Da jeg var lille elskede jeg at læse. Virkelig elskede, syntes det var en fantastisk følelse at kunne flygte ind i en anden verden. Jeg var ikke mere end 6 år gammel da jeg begyndte at læse Harry Potter selv.
Det er dog lang tid siden jeg sidst har haft åbnet en bog for fornøjelsens skyld, og har tit tænkt på at jeg burde begynde at læse lidt igen. Det bliver så i dag, da megavideos 72 minutes limit, driver mig til vanvid og jeg ikke kan overskue andet end at ligge i sengen på grund af mavekramper.
Og ja der er 3 dage til min fysikeksamen, så det burde være fysik jeg læste. Men ingen kommentarer!