søndag den 27. september 2009

A braids how to, please?

Photobucket
Jeg er helt forelsket i alle de mange variationer af fletninger, der er fremme i tiden. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det der med at fransk flette hen over siden, er der nogen af jer der har et link til en meget pædagogisk guide eller et par fif?

2 kommentarer:

 1. (noget af det bedste ved at finde nye blogs er, at man kan læse riiiigtig mange indlæg tilbage. ;) )

  Jeg ville bare lige forsøge at give dig en forklaring på, hvordan man fletter henad hovedet. Det er slet ikke så svært. (: Hvis du f.eks. vil flette fra venstre side af panden og om ad baghovedet (du ved, som en krans.) så start med at tage en tot af det forreste hår. Flet ligesom et "tag" (altså indover og indover) og tag så en lille smule af håret liiige bagved og læg den tot til den næste af den "oprindelige" fletning, og flet igen et "tag". Så tager du igen en lille tot nyt hår og lægger til den næste del af den oprindelige fletning og fletter indover og sådan fortsætter du. Hele tiden en smule nyt hår ind i fletningen og hele tiden bevæge sig bagud. (:

  Jeg håber, det ikke lyder alt for forvirrende, for det er altså ret simpelt.

  (Må jeg forresten komplimentere dit hår! Noget af det første jeg tænkte, da jeg så din blog var, at dit hår var sindssygt lækkert. Sikke en DEJLIG farve, det har fået.)

  SvarSlet
 2. Hej Kathe :D Tak skal du have ^^ Jeg TROR jeg forstår hvad du mener.. Må lige afprøve det i praksis senere.

  Og tak for komplimentet, er selv blevet rigtig glad for farven :) Er helt ked af den ikke holder specielt længe..

  SvarSlet