mandag den 7. september 2009

Søvnløse nætterre

Kunne simpelthen ikke sove i nat. Lå i to timer efter jeg var gået i seng og vendte og drejede mig og blev mere og mere frustreret. Så det endte med jeg gik ud i køkkenet og fandt chokoladekage og lagde mig med computeren i sengen...Ikke smart, for kom i tanke om at jeg havde set en vildt nice trøje med en ulv på i et eller andet blogindlæg. Men kunne ikke huske på hvilken blog eller hvilket mærke - Genialt >.<
Efter lang tids søgen lykkedes det mig at finde trøjen hos Kia. Den er fra H&M og er altså ret sikker på den skal hjem i mit klædeskab ^^ (fandt dog aldrig den blog hvor jeg havde set den i første omgang -.-)
Så jeg har sovet mindre end 5 timer fordi jeg bare MÅTTE finde ud af hvor den trøje var fra - FLOT Christina! Forstår ikke hvorfor jeg ikke er mere træt..

2 kommentarer:

  1. Kia fra Fiece og fattig på SU har vist den for nyligt, ikke at det hjælper noget nu, men bare for din nattesøvns skyld:-)

    SvarSlet
  2. Hehe tak, det var faktisk også der jeg fandt den her i nat.. Men har set den hos en anden, hvor der også var et billede af en fantastisk køn pige der havde den på..

    SvarSlet