mandag den 31. august 2009

Dreaming of a better place

Photobucket

Man kan ikke eksistere i en drøm, for så glemmer man at leve.

Har altid haft svært ved at acceptere dette citat (Fra Dumbledore, lidt HP nørd er man vel stadig), da jeg mener det undervurdere værdien og vigtigheden af drømme. Men i sidste ende er det sgu nok rigtigt.

fredag den 28. august 2009

Weekend for fanden!!


Efter en rigtig travl og stresset uge dansede jeg næsten rundt i ca. da jeg fik fri fra skole i dag. Det er skønt med weekend! (Også selvom jeg skal arbejde)
I aften skal jeg ud og fulde mig i byen. Tiltrængt, og rigtig dejligt ^^

mandag den 24. august 2009

Indkøb nærmere end shopping


Var i Helsingør med to veninder i fredags og fik købt nogen af de ting jeg manglede i h&m.
Arbejdssko og strømpebukser var højt prioriterede, og så røg der også lige et tørklæde med. Alt sammen sort, men tørklædet lå ikke lige på hjemmesiden. Men det er kæmpe stort og fungerer som både tørklæde og sjal.

Nysgerrighed

Faldt pladask for dette billede. En hver der kender mig ved, at jeg er allerhelvedes nysgerrig og altid stiller en masse spørgsmål.

søndag den 23. august 2009

Ønskesæt - søndagshygge

Sidder og laver lektier i hyggetøj, men ville nu ikke have noget imod at sidde i dette sæt i stedet!

lørdag den 22. august 2009

På vej ud

Skal til reunion med min gamle årgang om et kvarter og har slet ikke tid til det her.. Ville blot lige poste et billede af aftens outfit. Kunne slet ikke overskue hvad jeg skulle have på da det er en have fest og jeg ikke lige ved om det skulle være casual eller fest-fest. Så jeg skifter til flade sko og tager disse høje hæle med i tasken. Bare for at være på den sikre side xD
Hav en god aften <3

Skolefoto resultatet

...var ikke godt. Der var heldigvis et der blev okay, men de fleste af dem er er rigtig dårlige. Jeg er bare så uheldig og ikke særlig fotogen når det kommer til den slags.
De tre værste:


Og det bedste
:

torsdag den 20. august 2009

Skulder-brocher

Det var ikke gået op for mig at det rent faktisk var brocher og ikke noget der var fastsyet på denne t-shirt, før jeg læst all-that-twinkles indlæg om dem. Det er sgu da ret genialt! Det er da en let måde at gøre en kedelig t-shirt langt mere festlig at se på. En fin "ikke-forstørrende" skulderpynt, er jo desværre for bredskuldret til at ville vove mig ud i skulderpuder.

Tror at jeg skal have mig et par i sølv næste gang jeg er i H&M - hvis der da er flere tilbage.

Skolefoto >.<

Fik taget skolefoto i dag. Og selvfølgelig var det sådan en morgen hvor man ikke kunne finde sit tøj, ens pung var blevet væk og ens hår hang og slaskede. Så jeg brugte den på at fare frem og tilbage i huset, og nåede kun lige akkurat mit tog. Typisk!
Har endnu ikke set billederne endnu, men jeg frygter det værste. Jeg er en af dem som bare altid er uheldig. Sidste var størstedelen faktisk okay, men det billede de valgte til mit studiekort, og som har ligget på skolens hjemmeside det sidste år, er dette:
Jeg ligner jo simpelthen bare en der er vildt snobbet! Krydser fingre for at det er et godt billede i år! Efter at have dårlige billeder i så mange år må det da være på tide!

tirsdag den 18. august 2009

Those shoulders are just not working for me


Jeg synes det ser så fed ud med power shoulders og synlige dekorerede skulderpuder, at det er liiige før jeg selv går i gang med et projekt. - Indtil jeg husker på hvor bredskuldret jeg er, og hvor dum jeg ser ud med skulderpuder. Nogle tendenser må man bare indse aldrig kommer til at klæde en, desværre.

mandag den 17. august 2009

Jeg vender Stærkt tilbage!!!


Efter at have læst dette indlæg på Deppes blog, må jeg indrømme at jeg blev en smule inspireret. Der er sket det hen over sommeren at alle mine sunde gode vaner har røget sig en tur (hvilket SLET ikke ligner mig), og er blevet erstattet af nogle vaner, jeg næsten pinlig over. 
Men! De er nu på retur har jeg besluttet. Jeg skal tilbage i det gode mønster! Og det startede med at jeg i dag, da jeg kom hjem efter 8 timer i skole, besluttede at nu skulle jeg ned i fitnescentret. Så det har jeg været, og det var en befrielse så snart jeg trådte ud af døren. Det er jo slet ikke så frygteligt, som jeg har fået ind i mit hovede at det er. 

DOG er det åbenbart mandag eftermiddag samtlige lækre fyrer i mit fitness træner - great! 
Der er dog både fordele og ulemper:
Fordele:
Du har noget pænt at kigge på.
Derfor kigger du frem for at tænke på, hvor hårdt det er. 
Du vil ikke virke dum og svag foran dem og giver den en ekstra skalle.

Ulemper:
De ser dig klam og svedende.
Du fokusere alt for meget på hvordan du ser ud.

søndag den 16. august 2009

Wishes vs. Needs

Sidder og glor rundt på h&m, monki og en masse andre hjemmesider og finder 110 ting jeg gerne vil have. Sad thing is, det er ingen af de ting jeg rent faktisk har brug for. De ting jeg egentlig behøver rigtig meget nu, er kedelige basis ting som kan gøre min garderobe lidt mere efterårsegnet. 

Listen ser ca. således ud:

Sorte og grå strømpebukser 
Langærmede t-shirts - sort og lys
Stor striktrøje - Helst nude/lys beige
Sorte Canvas sko
Enkle lyse skinny jeans

Rigtig kedeligt, øv bøv! Irriterende basisting jeg burde have købt på udsalget - men så langt tænkte jeg desværre ikke...

fredag den 14. august 2009

It's all in the details

PhotobucketPhotobucket

Malede mine negle blå af kedsomhed (fysiklektier), så holdt dagens outfittet i grå og sort (havde en sort trøje udenpå som jeg ikke lige ved hvor jeg har smidt), med 2 blå perlearmbånd.
Og ja jeg har fundet ud af at lave store billeder *yay*

torsdag den 13. august 2009

DIY - perlede strømpebukser

DIY tights
Gik i gang med de her for 100 år siden og færdiggjorde dem lige i aftes, fordi jeg ville have dem på idag. (Kender i ikke det? Når først ideen er sat i hovedet, så er det ligegyldig, hvad klokken er og om man egentlig burde gå i seng?)
Nå, men de blev egentlig ikke helt, som jeg ville have dem. Ville gerne have brugt større perler og så også nogle palietter, men det må blive næste gang. Indtil videre gik de her an, og jeg kan jo bare sy flere på senere.  
Ideen har jeg fra Park&Cube, og i kan også finde hendes tutorial, hvor der er meget grundige anvisninger. 

Back to school

skolestart
T-shirt og shorts fra GinaTricot, secondhand bælte og stjernehalskæde og DIY strømpebukser

Havde første skoledag i dag. Og må indrømme det er meget godt at være tilbage igen. Det er hårdt, men skønt at se alle de folk man ikke har set hele ferien. Og så er det altså lidt underholdende at se de nye 1.g'er. Pludselig føler man sig så meget større og klogere. For der er altså bare nogen af dem der er virkelig små, og mange af dem ser bare så fortabte ud. Og så er der de andre, der bare er så se-mig-jeg-er-sej-fordi-jeg-går-i-gymnasiet-agtige, som man næsten ikke kan lade være med at grine af. 
Ja jeg ved det godt, det var os for bare et år siden. Det går bare op for en, hvor meget der egentlig er sket på det år. 

onsdag den 12. august 2009

Nu som medlem af familien superbrugsen


Frygteligt tøj vi skal have på og min t-shirt af endda en størrelse eller to for stor. I kan tro jeg ser godt ud xD
Men det er et meget hyggeligt arbejde egentlig, står i bageren og vi har ikke en skid at lave. 
Ud over det så er det praktisk talt halvdelen af byens unge der arbejder derude. Og det er sådan et hyggeligt lille lokalsamfund, så man kender stort set alle, i dag var der én jeg aldrig havde set før resten kendte jeg enten på den ene eller anden måde. Lidt vildt :P

tirsdag den 11. august 2009

It's making me smile

                                                              

NoaNoa Girl -dagens



Må indrømme jeg har en svaghed for noanoa's tøj. Men det er langt fra noget jeg har råd til, så køber kun på udsalg. Ak ja.. 
Armbåndene nederst er hjemmelavede. De kunne ikke rigtig ses på grund af trøjen, så tænkte i da lige kunne få dem med et styk usminket ansigt - how lucky you are tonight :b

Fik forresten aldrig uploaded den noanoa kjole jeg fik af min mor her på udsalget. Den er noget så fin! Lægger billede op senere. 

mandag den 10. august 2009

Mig dagbog

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om min søgen efter den perfekte dagbog (den er stadig igang, og hvis jeg finder den køber jeg et lager med hjem kan jeg godt fortælle), men jeg fandt en meget hyggelig løsning her i dag. Ryddede op på mit værelse og faldt over min rigtig gamle dagbog fra 5. eller 6. klasse, som jeg selv havde dekoreret med stof, blonder og perler (se nederst). 
Det kunne jeg ikke helt stå for og besluttede at give min nuværende dagbog lidt samme tur. Så er den i hvert fald personlig, og synes da også det blevet et meget fint resultat.


Min første dagbog fra da jeg lige var fyldt 11. Jeg skrev i den en hel måned inden jeg droppede det :b

søndag den 9. august 2009

Jeg ville have vist dagens...

Meeen efter at have klumset totalt rundt i ishuset, hvor der var alt for varmt, i 6 timer.. Så var mit ellers meget gennemtænkte flotte arbejdssæt ikke meget værd -.-'
Ud over at halse svedende rundt i et desperat forsøg på at få køen til at blive en smule kortere, have lavet det ene rabalder efter det andet, bla. i form af kaffetabning, slikkepinde nedvætning og glasknusning, var mit personlige udbytte af dagen; 3 sår på hænderne, 2 knækkede negle, en løbet makeup, total guf-tilklistring og en ny spændende kaffelugt. Yderemere blev min plan om at gøre et indtryk på min kollega formentlig nedslagtet og ligger klar til at begraves! Det løb er vist kørt xD

tirsdag den 4. august 2009

Sleeping till noon


When you don't want to let go of your dream...
Billede fra Deviantart.com
Burde virkelig få slæbt mig selv ud i bad. Har faktisk spist morgenmad, men gik under dynen igen... *suk*

Dancing in the rain



mandag den 3. august 2009

Cofessions of a shopaholic


Har lige siddet og set filmen med min mor. Og må indrømme jeg ikke er imponeret, den er meget sød, men det er da ingen fantastisk film. 
Den gav mig dog rigtig meget lyst til at stor-shoppe, hvilket bestemt ikke kan være meningen bag filmen xD På den anden side overvejede jeg også lidt, om jeg kunne ende som en shopaholic. Og svaret er egentlig nej. Jo, jeg ville da elske at købe alle de flotte ting. But the fact is; jeg er bare alt alt for nærig. Jeg er simpelthen ikke villig til at bruge så mange penge på tøj! 
Og der er faktisk rigtig mange af den slags eksempler med mig. Jeg er lidt svær at putte i en boks.
  • Jeg ville være en typisk shopaholic - men er for nærig
  • Jeg ville være en typisk læge - men er skrækslagende for nåle og finder heller ikke indvolde m.m særlig tiltalende.
  • Jeg ville være en typisk anoretiker - men er alt for glad for mad (og is.. og kage.. og slik)
  • Jeg ville være en typsk overvægtig - men kan ikke tage på
.. That's just me !

Resultatet af en regnvejsdag..

.. Er for mit vedkommende løn for 5 timers "arbejde", 2 færdiglæste bøger og et arkivsystem til at holde styr på de bøger jeg læser. 
Sad alene 5 timer på arbejdet i regnvejr, og så er der bare ikke en skid at lave. Så jeg havde 2 bøger med (Zahir, som jeg næsten var færdig med, og Det skjulte rige) og inden min afløser kom var jeg færdig med næsten dem begge. - Antallet af ekspeditioner kunne vist tælles på 2 hænder. 

Jeg fandt også en løsning på et problem jeg har haft. Jeg har jo læst meget tidligere, rigtig meget, men problemet er jeg glemmer, hvad det er jeg får læst. Især dem hvor jeg tænker, "god bog - men forkert tidspunkt jeg læser den på", vil jeg jo gerne huske til senere. Så jeg har nu oprettet en arkiverings blog til formålet.
Fordi jeg er liste- og ordensmenneske. That's just me!

søndag den 2. august 2009

Retrovilla




Faldt lige over en rigtig inspirerende hjemmeside når det kommer til indretning. Der er rigtig mange fine billeder med sjove, farverige og skøre detaljer som jeg er helt vild med.

lørdag den 1. august 2009

Mit eget lille skur?


Billede fra weheartit.com
Det har stort set lykkes mig at overtale min mor til at (lade hendes kæreste) bygge et lille anneks/skur til mig. Troede virkelig ikke hun ville komme med på den idé, men jeg tror også hun ser fordele ved det. 
Har allerede været i gang med diverse tegninger af hvordan jeg godt kunne tænke mig det så ud, bare sådan for sjovs skyld. Har tusindvis af både små og store idéer, og har de sidste par dage siddet og surfet billeder og indretnings tips på nettet.