torsdag den 25. august 2011

Barcelona: Tips om lidt af hvert

Dette er det sidste indlæg fra Barcelona og indeholder bare lidt forskellige tips og anbefalinger, der ikke lige nåede med i de andre.
Hotel: Vores hotel var okay. Ikke vildt begrejstrende, men fint nok til prisen. Dog var der en ting, som vi simpelthen ikke kunne forstå - døren ud til toilettet var af glas, altså kunne den ikke låses og der var endda en sprække hele vejen rundt så man kunne høre alt igennem. Det er altså ikke vildt fedt! Området vi boede i var til gengæld helt fantastisk og lå tæt på alt, så det vil jeg klart anbefale. Det hed Barri Gotic, og var fyldt med små hyggelige gader og smukke pladser.
Svævebanen: Jeg må ærligt indrømme I don't get what the fuzz is about. Selve bjerget var meget smukt, men fæstningen på toppen var ikke specielt interessant og udsigten er slet ikke lige så god som f.eks. den fra Park Guell. Der er et meget hyggeligt parkområde på bjerget, men det er lidt det. Synes man dog det er enormt sjovt at køre med svævebane, skal det lige siges at det kan anbefales, at man tager kabelbanen op til den. Ellers ender du formentlig med (som os) at rende forvirret rundt og nå at bestige halvdelen af Montjuic, før du når selve svævebanen. 

Mad: Der findes enormt mange gode restauranter, men der findes altså også en masse touristfælder. F.eks så undgå alt der ligger på selve Ramblaen, det er sjældent specielt interessant og oftest dyrere end de fleste andre steder. Hvis du til gengæld bevæger dig ind i områderne bag Ramblaen er der rigtig meget godt. Vores favorit var formentlig La Fonda, som er et meget populært og ret billigt sted. Vi fik 3 retter + vin & kaffe for 20 euro. Jo taaak! Og så var det ovenikøbet rigtig lækkert! Kom dog tidligt hvis du vil undgå for lang kø - for det er der til rigtig mange af de populære steder. Et andet sted med rigtig lækker mad er Restaurant 7 portes, som ligger nede ved havnen.

1 kommentar:

  1. Enormt flotte billeder, fint indlæg og tak for tipsne! :)

    SvarSlet