onsdag den 25. november 2009

Sorry, jeg MUN'er

Mit fravær de seneste par dage skyldes at al min tid har været brugt på MUN-forberedelser. Sorry, men det har været topprioritet. Til gengæld har jeg stort set ingen undervisning haft, det er meget rart til en forandring. For på den ene side ser jeg alle mine venner og klassekammerater hver dag, men på den anden side slipper jeg for al undervisningen. Ret ideelt. Og så får jeg brugt en forbandet masse tid med resten af styregruppen, som består af nogle virkelig dejlige mennesker. Så jeg klager bestemt ikke.

I går havde jeg fødselsdag. Det var en hyggelig dag og gode gaver, dem skal i nok få lov at se på en af dagene. Vil forsøge om jeg kan opdatere en smule på trods af jeg kun er hjemme et par timer om dagen.

I dag har jeg været inde i KBH til vores åbningsceremoni i Odd fellow palæet. Det gik forholdsvis problemfrit, og vi nåede alt det vi skulle på skolen inden vi tog afsted, så alt burde være klar til i morgen. Det er fedt at være i gang nu, efter at have brugt så meget tid på forberedelserne. Var ude og spise med nogen af de andre efterfølgende, så er først lige kommet hjem.
Dagens bærer præg af vores dresscode, så det er ikke skide spændende, men nu får i altså et billede alligevel.

2 kommentarer:

  1. Tror jeg har skrevet det i et indlæg tidligere, men det står for Model United Nations og er et rolespil der bliver afholdt på min skole hvert år. Det er et elevstyret projekt og jeg er som sagt med i styregruppen så det har taget en forfærdelig masse af min tid på det sidste. Men det er hyggeligt :D Basicly diskuterer vi politik hele dagen og fester hver aften. Rigtig nice! Men man er godt nok træt bagefter!

    Og der er strikt dresscode så det er derfor jeg på billedet er i formal wear. Lige nu sidder jeg i en meget stram nederdel, som jeg må hive op i hver gang jeg skal sætte mig ned eller gå op af trapper. Så når der er kriser og det skal gå hurtigt, må jeg smide stilletterne og hive inappropriately langt op i nederdelen. Ikke særlig hensigtsmæssigt! xD

    SvarSlet