søndag den 1. november 2009

Så spændende har MIN weekend været...

Grunden til manglende opdatering er, som i måske har gættet, ikke at jeg har været ude og fyrer den af eller på anden måde har haft det sjovt. Nej det skyldes at jeg ligger syg *yay for timing*, var på arbejde hele dagen i går (spørg lige om det var sjovt, når man har det så dårligt) og har brugt hele dagen i dag på dansk-historie.
Det går dog lidt bedre i dag end i går, og har også fået skrevet en del på min opgave faktisk *klapper mig selv på skulderen*. Så har jeg sagt godnat til min opgave og hiver den ikke frem igen før i morgen.
Nu er planen lidt familie-tid med the og forbrydelsen...

3 kommentarer:

 1. Det er ellers et meget flot billede :) Og tror ikke min weekend har været mere spændende, sådan en med afleveringer og leje'film ;)

  SvarSlet
 2. Lyder som en fed weekend ;)
  flot billede!
  Er blevet fast læser, du er velkommen til at tjekke min blog ud på: www.emmasdilemmaer.blogspot.com, og blive fast læser hvis du har lyst ;)
  Keep the good work going!

  SvarSlet
 3. Synes også selv det er et meget nice billede. Det er fundet på weheartit (elsker at stene billeder derinde)
  Emma - Tak det er altid dejligt med nye læsere :D Sidder lige nu stirrer mig blindt på de sikkert 120 fejl i min opgave, i et forsøg på at rette den igennem inden aflevering.. Så det bliver nok ikke i aften, men lover at klikke ind forbi i morgen :)

  SvarSlet