søndag den 7. februar 2010

Lidt fra Topshop


Jeg har bestilt denne taske på Topshop for en del tid siden. Udover langsom levering, lykkedes det dem også at få sendt den forkerte farve. (Floooot) Havde bestilt den i sort, men fik den i navy. Synes dog den var ret fin i navy også og gad simpelthen ikke besværet med at få sendt den retur. Så nu beholder jeg den.
De prikkede strømpebukser jeg købte i samme omgang var rigtig fine. Men typisk mig gik de i stykker første aften jeg havde dem på. Havde haft dem på i et kvarter da de begyndte at løbe. Jeg fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre. Køber aldrig mere "dyre" strømpebukser igen. Får dem ganske enkelt ødelagt med det samme må jeg indse >.<

7 kommentarer:

 1. den taske er bare så fin! hvor meget kan der være i den sådan ca.? ;D

  SvarSlet
 2. Ca. 150 i danske mener jeg :) Synes jeg er ganske rimeligt for en læder taske. Overvejer faktisk lidt at købe den i en anden farve også :P

  SvarSlet
 3. Synes egentlig den er federe i den der farve end i en kedelig sort. Speak up hvis du bestiller en til (eller andet fra topshop), for vil nok ogs gerne have den (eller noget) med :)

  SvarSlet
 4. Ja det var også det der fik mig til at beholde den. Skal jeg nok, men regner egentlig med at skulle i Topshop inden for den nærmeste fremtid (vil gerne prøve kjolen *fnis*) - du kunne jo tage med ? ;)

  SvarSlet
 5. .. haha, jeg spurgte om hvor rummelig den var, ikke prisen ;b

  SvarSlet
 6. Hahaha xD Sorry jeg læste vist meget hurtigt hen over den kommentar.. Den er ikke specielt stor så ikke vandflaske, kalender og den slags. Men jeg kunne snildt få plads til alle "småtingene" forleden aften (Kamera, pung, telefon, oplader, parfume, lidt makeup, håndcreme)

  SvarSlet
 7. ^ah okay. så bliver den for lille til mig. ville nemlig gerne bruge den til andet end "aftentaske" :D

  SvarSlet