tirsdag den 19. maj 2009

Kunsten at kunne begrænse sig

Var i KBH i går eftermiddags for et møde med et modelbureau, der tog 20 minutter, så tænkte at jeg da i det mindste godt kunne få lidt ud af dagen, og tog en lille strøgtur. 

Jeg har en fin liste (jeg er vældig glad for lister) hvor der står hvad jeg må købe i denne måned. Og det går faktisk fint for mig med at holde mig til de ting. Jeg ved det er de ting jeg har brug for, og jeg sørger for at det også er spændende ting der står på listen. Dette er ganske enkelt min måde at undgå at bruge for mange penge på.
Men dum som jeg er kan jeg ikke begrænse mig! Så jeg kom hjem med TO mønstrede/blomstrede farvede bikini og TO ferskenfarvede neglelakker. - Så ryger pointen med listen lidt, ikke?

På trods af det synes jeg bikinierne var nogle gode køb, som jeg er sikker på jeg kommer til at bruge rigtig meget her til sommer. Og den ene var så billig at jeg ikke kunne lade være.
Jeg er dog slet ikke tilfreds med nogen af neglelakkerne! Den fra Depend er der godt nok ikke meget fersken over og den fra Gosh er svær at lægge og alt for orange. Øv!


Mattew Williamson for H&M - 129 kr. pr del


H&M - 30 kr pr. del

I øvrigt synes jeg Womans bikini guide er en gennemlæsning værd inden man går på udkig efter sæsonens bikini.

3 kommentarer:

 1. MW for H&M bikinien er godt nok fin! hvordan gik samtalen på modelbureauet?

  SvarSlet
 2. Det ved jeg endnu ikke. De ringer når de får besluttet sig for om de vil gå videre med mig.. Så må man jo bare håbe ^^

  SvarSlet
 3. årh hvor er bikinierne fine. dem må jegs e på når jeg kommer over :)
  og mht. modelbureauet, så ved vi jo godt allesammen at de godt kan bruge dig <3 :D

  SvarSlet