mandag den 26. oktober 2009

Skøn skøn weekend

RUSTUR
De små hytter vi boede i
Mig sammen med to af 1.k tøserne
Et par af 1.k-pigerne joinede vores hytte i en kollektiv morfar lørdag eftermiddag. Vi var 5 piger i en halvanden-mandsseng
Jaaaeh...

Ville lige lægge et par billeder op fra rusturen. Det er et meget lille og ret tilfældigt udsnit, da der på facebook nu ligger 698 billeder fordelt på 6 albums fra vores helt fantastiske tur. Vi var i Tisvildeleje hvor vi boede på feriecenteret Sankt Helene i små hytter. Vi var stive størstedelen af tiden og havde det så sjovt! Jeg har lavet utrolig meget i forbindelse med denne rustur, både hvad gælder planlægningsmæssigt og praktisk (såsom mad og rengøring) men det har absolut været det hele værd.
Det var så vildt! De nye 1.k'ere er rigtig søde alle sammen og vi har virkelig hygget os sammen. Der er kommet et stærkt bånd mellem vores to klasser. Vi var rigtig nede over vores rusfest sidste år og har ikke som sådan noget forhold til vores egen overklasse, så vi synes det var vigtigt at give vores underklasse en rigtig god tur.
Det lykkedes rigtig godt, ALLE har haft en fed tur, næsten alle har været over og sige hvor fedt det var, og hvor godt det var arrangeret. De er helt opsatte på at vi skal med på deres rustur næste år og at vi skal finde ud af noget med en julefrokost.

Så jeg har haft en skøn og rigtig vild weekend! Til gengæld er jeg også helt smadret i dag, ingen fra min klasse har fulgt med i timerne og vi har endda været i skole fra 8-16.
Vil smutte tidligt i seng i aften :)

6 kommentarer:

 1. Ved du hvor meget hytterne kostede at leje?

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke huske det præcise tal, da det ikke var mig der havde kontakt med dem. Men mellem 1000-1200 kr pr hytte, og der kan bo 5 i hver hytte :) Det blev lidt over 200 kr pr person..
  Hjemmesiden hedder http://www.helene.dk/ hvis du var interesseret :)

  SvarSlet
 3. Okay:) Det er ved uden mad osv?

  SvarSlet
 4. Ja.. 2 overnatninger uden mad.. Man kan dog godt arrangere noget med mad hvis man ønsker det..
  Skal du selv holde rustur eller lignende ?

  SvarSlet
 5. Ja, vi er begyndt at se på det.
  Tænkte på noget mere: Hvordan gjorde i så med mad? købte i det på forhånd og lavede det der henne? + skal man betale vand og varme oven i eller er det inkluderet?

  SvarSlet
 6. Det var mig og to veninder der lavede madplan hvor vi som start regnede ud præcis hvor meget vi skulle have og hvad det blev for ikke at komme i pengenød.
  Efter skole fredag tog vi ned og købte ind i netto hvor nogle af drengene mødte os og kørte op med al maden i bil. Og så lavede vi bare i det store fælleskøkken der er... Det er rigtig fint fordi man kan låse maden inde så der ikke bare bliver taget af det..
  Vand og varme er inkluderet..

  SvarSlet