søndag den 31. maj 2009

Tørfisk - Jydesang?

Jeg bliver simpelthen nødt til at høre om der er nogen der kender denne sang?

http://www.youtube.com/watch?v=JhwuLNwHjdA&feature=related

Det var virkelig dagens grin, da Ditte sagde at jeg da lige skulle høre en sang fra hendes tid byen i Jylland. Hun påstod at det var den sang der kunne trække flest på dansegulvet i Jylland for 6-10 år siden og vidste en flot klappe-trappe serie, hvor hun også var helt nede på gulvet og ligge og lavede den med albuerne. Ved ikke om i kan forestille jer det, men sjældent har jeg grint så meget!

fredag den 29. maj 2009

Pretty Woman


Der skete ikke rigtig noget i aften, og orkede ikke at tage i byen. Så jeg sidder herhjemme i mørket med en kop the og Pretty woman. Den evige klassiker, som man bare ikke kan se for mange gange. Ville ønske det var mig der fik shoppe amok i fancy butikker. Og havde en rig mand... Okay så materialistisk er jeg heller ikke... Eller ?

Mig & Caja

 

Har fået hentet picasa *yay*, og ville lige forsøge mig med programmet.
So here you have a few pictures from my weekend with Caja! <3
Og et enkelt fra da vi var 12 og havde drukket af punchen til minmors 40 års .. Hvad skal jeg sige - gode minder!
Posted by Picasa

torsdag den 28. maj 2009

Bare en hurtig dagen

Er på vej ud af døren, skal til personale "møde", dette møde indeholder dog både alkohol, lege, rigtig god mad og skønne mennesker. Så det er der ikke meget møde over.  

H&M herre T-shirt, GinaTricot trøje, GinaTricot leggins og H&M halskæde

They come bearing gifts

Familien er kommet hjem - freden er forbi. 
MEN de havde gaver med hjem parfume og pashminatørklæder - Lækkert! Så kan man godt lade lidt som om man har savnet dem ... 


onsdag den 27. maj 2009

For lav

Da jeg ved jeg har nogle nysgerrige veninder, som læser med på denne blog, ville jeg bare lige kort sige jeg har fået tilbagemelding fra Unique, og at jeg er for lav. 
Det sagde det sidste bureau jo også, så det er jo ikke nogen nyhed. Men det er lidt surt alligevel. Man kan vel altid håbe jeg når at vokse en smule endnu. - Ellers må jeg nok give op på den front. Desværre. 
En ting der undrer mig er dog hvorfor de spotter mig og vil have mig til samtale, når jeg er så lav - burde de ikke kunne se det fra starten af? -.-'

tirsdag den 26. maj 2009

Må man nu ikke gå i korte kjoler længere?


Har lige brug for nogle ærlige meninger - Er den for kort? Det har været det skønneste vejr i dag, og var ude og gå en lang tur med min veninde. Men folk kiggede simpelthen sådan, og det endte med at jeg næsten bare havde lyst til at gemme mine ben væk. Er det virkelig så slemt?

mandag den 25. maj 2009

Sommerferieplaner


Billede fra sommerhuset sidste år. Mig, Kevin og Melli godt stive - savner de piger! <3

Jeg skal ingen steder i år overhovedet. Så jeg troede det ville blive rigtig let for mig at planlægge tid med mine dejlige veninder - turns out it's not!!!
De to tøser som er 1. prioriteter når det kommer til hvem jeg vil have tid med i sommerferien, vil sgu have mig i den samme uge. Det er ikke fair, jeg ser dem aldrig (løgn, har set dem begge to inden for de sidste par uger, men de bor begge i Jylland). 
Men selvfølgelig er den ene på sjælland i uge 30 og den anden alene hjemme den uge. Hvorfor skal tingene altid falde oveni hinanden? Har fundet ud af noget så jeg er halvt hvert sted eller noget i den retning, men alligevel. Ville gerne have så lang tid så muligt med dem begge. Så skal man pludselig til at være smart eller til at vælge. 
Thank God, for mit koordinerings- og planlægningsgen. Tror jeg har fundet en nogenlunde løsning, det er bare så typisk.

Jeg undskylder for dette mindre positive indlæg, havde bare lige behov for at komme af med min frustration. Billederne er fra sidste sommerferie, med en anden ting jeg prioriterer utrolig højt - min 5-kløver <3


søndag den 24. maj 2009

Bryllupsfest




Min far og hans hustru holdt jo fest i anledning af deres bryllup i går. Og mig og Lola var de eneste der under 30. Men der blev drukket, festet og danset på livet løs. Det var faktisk ret sjovt, det er ikke man ser "gamle mennesker" så fulde. Specielt far og Ditte var godt nok langt væk på et tidspunkt. 

Før det hele gik op i sprut var der dog pæn middag med taler osv. Blev tilnærmelsesvis tvunget til at tale, og så må man jo bide tænderne sammen - det er jo ikke for min skyld. Det var udelukkende for fars og Dittes for jeg vidste det ville betyde meget for dem. Jeg kan bare ikke fordrage at skulle stå og tale på den måde, især ikke uden at have forberedt noget. Men det gik fint nok, de var glade - og som den ældste i en børneflok har man jo også en del forpligelser. En af dem er at holde taler. 
Men alt i alt var det faktisk en rigtig sjov aften, jeg har en virkelig underholdende familie - og deres venner er endnu være.

fredag den 22. maj 2009

Genbrugen once again




Vi var forbi genbrugen, kunne bare ikke lade være ...

Blogger-halskæden



Så fik jeg mig også en, "blogger-halskæde" fra H&M. Lola var så sød at købe den med for mig over nettet. Pinligt nok har jeg stadig ikke sat mig ind i hvordan man køber over nettet. Ret irriterende, burde man nok tage at gøre...

(De røde øjne skyldes en stor fight mellem mig og en kontaktlinse - Ikke noget vi snakker om!)

onsdag den 20. maj 2009

Gosh Peachy neglelak




Har fået prøvet min nye neglelak ordentligt nu og er faktisk overraskende positiv!
Den tørre meget hurtigt, hvilket gør det lidt besværligt at lægge, men første gang jeg prøvede den var så også ude i solen, mens jeg ventede på et tog, og det gør det jo en del værre. 
Med hensyn til farven skifter den meget alt efter lyset. 
Nogen gange er den stort set mørkeorange (som øverste billede) og andre gange har den den perfekte lyse ferskenfarve (de to andre billeder).
Men alt i alt er den okay. Ikke fantastisk, men heller ikke dårlig.

Et hurtigt kig forbi genbrugen



(Bluse - 2nd-hand, shorts - NoaNoa & halskæde fra glitter)

Se en sød lille bluse jeg fandt mig i genbrugen i dag, til 30 kr kunne jeg altså ikke stå for den.

Er alene hjemme den næste uge og nyder indtil videre stilheden og mit eget selskab. I morgen skal jeg til konfirmation, Lola kommer og om aftenen skal vi måske til noget fest hos en pige fra min klasse. Dejligt med en lille ferie (siger pigen der har mødt op til hele 2 moduler denne uge)

tirsdag den 19. maj 2009

Kunsten at kunne begrænse sig

Var i KBH i går eftermiddags for et møde med et modelbureau, der tog 20 minutter, så tænkte at jeg da i det mindste godt kunne få lidt ud af dagen, og tog en lille strøgtur. 

Jeg har en fin liste (jeg er vældig glad for lister) hvor der står hvad jeg må købe i denne måned. Og det går faktisk fint for mig med at holde mig til de ting. Jeg ved det er de ting jeg har brug for, og jeg sørger for at det også er spændende ting der står på listen. Dette er ganske enkelt min måde at undgå at bruge for mange penge på.
Men dum som jeg er kan jeg ikke begrænse mig! Så jeg kom hjem med TO mønstrede/blomstrede farvede bikini og TO ferskenfarvede neglelakker. - Så ryger pointen med listen lidt, ikke?

På trods af det synes jeg bikinierne var nogle gode køb, som jeg er sikker på jeg kommer til at bruge rigtig meget her til sommer. Og den ene var så billig at jeg ikke kunne lade være.
Jeg er dog slet ikke tilfreds med nogen af neglelakkerne! Den fra Depend er der godt nok ikke meget fersken over og den fra Gosh er svær at lægge og alt for orange. Øv!


Mattew Williamson for H&M - 129 kr. pr del


H&M - 30 kr pr. del

I øvrigt synes jeg Womans bikini guide er en gennemlæsning værd inden man går på udkig efter sæsonens bikini.

søndag den 17. maj 2009

Kjole til familie-fest



Min far & Ditte holder fest på lørdag i anledning af en masse ting, derunder inkl. bryllup, 30 års (Ditte) & 40 års (Far). Så har gået lidt og overvejet i en del tid hvad jeg skulle have på. Er kommer frem til at det bliver denne sølv Noa Noa kjole købt på udsalg i januar, synes selv den er rigtig sød og meget passende til en familie fest. 
Havde absolut ingen anledning til at købe den dengang, men den var sat ned fra 1500 kr til 375 kr, det kunne jeg altså ikke stå for. 

(Til Lola - Har du evt nogle armbånd, som passer til, du kunne tage med herover?)

lørdag den 16. maj 2009

Looklet.com

Fandt mig en ny hjemmeside at lege med. *Yay*
Synes selv i skal gå derind og kigge, men ville lige vise, hvordan jeg gerne ville have set ud i dag, hvis det var sommer (og jeg havde penge ...)

fredag den 15. maj 2009

Jumpsuit love



(Min højtelskede buksedragt fra Vero Moda)
Er ved at blive rigtig gode venner med min buksedragt. Den er bare super dejlig at have på, skulle bare lige vende mig til den. 
Har haft en skøn dag med kun et modul, og har til gengæld været nede og træne. - Jeg er kommet ind i en rigtig god rytme! Og hele mit "unge-fyre-skal-se-mig-klam-svedende-og-rød-i-hovedet"-issue er jeg kommet mig over.
Ellers har jeg bare ligget ude i solen og nydt det skønne vejr. Min chef's søn (min chef er på ferie så han styre ishuset) ringede og prøvede rigtig at smigre sig ind og få mig til at tage på arbejde i aften, men kom med en hvid løgn. Jeg gad virkelig ikke! 
Yderemere kan jeg fortælle jer, at de moduler jeg har tilbage i år kan tælles på 2 hænder og 2 fødder, hvilket var nok til at få mig til at hoppe rundt og danse ude i min baghave! :) 

torsdag den 14. maj 2009

Faste læsere <3

Jeg er nu oppe på 10 faste læsere, og vil bare lige sige tak. Det er virkelig fedt at vide der er folk der gider følge med :)
I er utrolig værdsatte !

tirsdag den 12. maj 2009

Just another day



Bluse fra Monki, leggins fra Gina Tricot og bælte fra Noa Noa

Har intet hverken interessant eller intelligent at sige ... 

Ferskenfarvet neglelak ?


Se det er jo en fantastisk flot neglelak! Men vi er nogen der ikke har så mange penge, så jeg har ikke rigtig råd til den. Mit problem er så at det åbenbart er umuligt at finde andre ferskenfarvede neglelakker? 
Så hvis der er nogen der har fundet et alternativ til den, så råb højt gider i? 

mandag den 11. maj 2009

I'm back!

Er nu hjemme igen, og har nydt en dejlig fridag i dag. (Ja, jeg pjækker igen , 3 time i træk - ikke så godt)
Den er blevet brugt på bytur med min mor, fitness, afslapning, arbejde og klipning. Rigtig dejligt, mit lange hår er røget af også er der kommet lidt etager i, kan allerede se det begynder at krølle i spidserne, så hvis jeg er heldig, får jeg måske krøller igen til sommer. *Jubii*



Havde en super dejlig weekend i Kolding, havde savnet mine veninder helt vildt. Har ikke rigtig nogen billeder desværre, men det må i leve uden :)

onsdag den 6. maj 2009

Offentlig transport >.<

Hvordan kan det være offentlig transport skal være så dyrt? Det er jo ikke fair. De taler hele tiden om hvordan vi skal skære ned på vores CO2 forbrug, og at tage toget er en glimrende måde at gøre det på. Men det kan jo næsten ikke svare sig?
Jeg skal til Kolding og tilbage igen - med Wildcard - og skal betale 510? Det er altså mange penge for en fattig gymnasieelev som mig, der ikke engang får SU!
Og så har de liiige været smarte nok til at regne ud, hvor meget ekstra de tjener ved at sætte besparelsen via Wildcard ned omkring helligdage. Ej hvor blev jeg irriteret på den stakkels billetmand, da han undskyldende kom med prisen. Øv bøv!

Men i hvert fald blogger jeg nok ikke igen før en gang søndag eller mandag når jeg er kommet hjem. 
Hav en dejlig storebededags ferie! :)

tirsdag den 5. maj 2009

Flere billeder fra fredag




Så er der også blevet lagt billeder op fra opvarmning fredag aften hos min venindes kæreste og vil da lige dele et par stykker med jer ^^
De er vist fra inden der kom nogen drenge kunne det godt se ud til xD

mandag den 4. maj 2009

Billeder fra 1. maj


Som lovet billeder fra fælledparken. De blev endelig lagt op på facebook. (Bemærk hårbåndet fra Monki.) 
Ikke verdens heldigste billeder, men sådan går det jo når man er fuld. Gudskelov for solbrillerne xD