onsdag den 15. april 2009

En tur i teateret
Denim shorts fra NoaNoa, min nye bodystocking fra Monki og stilletter fra Vagabond

Var i teateret i går aftes med min klasse og se stykket "Forbrændt". Vi blev slemt med derind af vores dansklærer (og skal nu skrive dansk stil om det), men det var fantastisk godt efter min mening. Vi så forestillingen i Det nye skuespillerhus, hvor jeg ikke har været før. Og bare selve bygningen var virkelig flot, og lige på den anden side af vandet ligger Operahuset, så det var så smukt derinde om aftenen. Vi havde egentlig forventet en dødsyg tur, da det sidste stykke vi blev slæbt med ind og se var så kedeligt at flere af mine klassekammerater rent faktisk lå og sov. Lidt pinligt, men det var godt nok også dårligt. (Til gengæld blev det katastrofale stykke dog opvejet af en tur på bar og spurt gennem Københavns gader for at nå det sidste tog hjem.) 
Men Forbrændt var fangende, med en spændende handling hvor vi følger to børn der har mistet deres mor, og deres søgen efter svar på hvem deres far og ukendte bror er. Det indeholder både kærlighed og krig, mens man bliver præsenteret for forskellige måder at forholde sig til døden på. Og ud over det var der en masse fede effekter, på trods af den stort se tomme scene. Så det var en utrolig positiv oplevelse. 

Jeg ved min veninde har taget nogle billeder af os udenfor Teateret med Operahuset i baggrunden, men dem har hun desværre ikke uploaded endnu, så indtil videre må i nøjes med aftenens outfit.

2 kommentarer:

  1. lækkert outfit! det nye skuespilhus er et utroligt flot sted IMO. hvad var det sidste stykke I så?

    og hvor er du da bare misundelsesværdigt pæn :b

    SvarSlet
  2. Det sidste stykke vi var inde og se hed Casanova Undone, et stykke på engelsk der omhandlede Casanova som gammel.
    Og tak hvor er du sød :D

    SvarSlet