Man kan selvfølgelig selv reducere mængden hvis man mener det bliver en lige lovlig stor portion. Det lyder lidt klamt, når man ser hvad der er i, men det man køber i butikkerne og kioskerne er nok ikke meget bedre.
Ingredienser:
1/2 L piskefløde
8 pasteuriserede æggeblommer
8 spsk flormelis
1 spsk vaniljesukker
(evt. "spændende ting" at putte i som chokolade, bær, kaffelikør el.lign.)
Fremgangsmåde:
- Pisk fløden til flødeskum i en stor skål
- Pisk æggeblommerne sammen med flormelisen og vaniljesukkeret i en anden skål
- "vend" æggeblommerne i flødeskummen meget forsigtigt med en ske så det ikke smatter sammen.
- Læg bagepapir i en form så isen ikke hænger fast
- Tilføj evt "smag" til isen i form af "spændende ting"
- Hæld det over i formen med bagepapiret og sæt det i fryseren natten over
Utrolig let efter min mening, var meget imponeret over hvor kort tid det tog. Viser det færdige resultat i morgen. Men her er et totalt uinteressant billede af de to "varianter", den normale vanilje og en med chokolade og kaffelikør (kan man dog ikke rigtig se på billedet)
- LostInHerDreams <3
hold ooop det lyder som noget der feder :b
SvarSletHaha you know me, it's the reason to why I'm so fat ;)
SvarSletEj men tror sgu det is man køber er minimum lige så slemt xD