torsdag den 30. april 2009

At stå på en scene

Pjækkede fra idræt i dag (hvem sagde igen?), og rendte i stedet rundt i solen og var også inde på torvet og se på dem der øvede til forårskoncerten i aften. 
Mig og min veninde diskuterede selvfølgelig dem der stod på scenen. Det er altså næsten vigtigere hvordan de har det på en scene end hvordan de synger. Altså hvor afslappede og tilpas de ser ud. 
Vores musik-klasse stod bland andet og øvede nogle numre. Og der var virkelig nogen hvor man bare tænkte, ej søde skat så bare gå ned, hvis du alligevel ikke vil være der. En af drengene stod og lignede en der var bange for at vi skulle bue ham ned. Og vi sad altså kun 5 eller sådan noget og kiggede på dem. Han turde næsten ikke åbne munden. Man fik faktisk lidt ondt af den stakkels generte dreng. 
Som modstykke stod der en pige, som synger utrolig godt, ingen tvivl om det. Men hun ødelagde altså det hele. Hun er helt klart en solosolist og fungere bare ikke i et kor. Hun var alt for se-mig-agtig, og hun bragede også bare igennem, i stedet for at afpasse sin stemme så koret blev en helhed. Det var virkelig synd. 

Ved ikke hvad jeg ville sige med dette indlæg, just felt like writting. Ville gerne lægge dagens op, men har allerede skiftet til fitness-outfittet og det er altså ikke skide spændende. 
Men hav en dejlig første maj i morgen <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar