torsdag den 30. april 2009

At stå på en scene

Pjækkede fra idræt i dag (hvem sagde igen?), og rendte i stedet rundt i solen og var også inde på torvet og se på dem der øvede til forårskoncerten i aften. 
Mig og min veninde diskuterede selvfølgelig dem der stod på scenen. Det er altså næsten vigtigere hvordan de har det på en scene end hvordan de synger. Altså hvor afslappede og tilpas de ser ud. 
Vores musik-klasse stod bland andet og øvede nogle numre. Og der var virkelig nogen hvor man bare tænkte, ej søde skat så bare gå ned, hvis du alligevel ikke vil være der. En af drengene stod og lignede en der var bange for at vi skulle bue ham ned. Og vi sad altså kun 5 eller sådan noget og kiggede på dem. Han turde næsten ikke åbne munden. Man fik faktisk lidt ondt af den stakkels generte dreng. 
Som modstykke stod der en pige, som synger utrolig godt, ingen tvivl om det. Men hun ødelagde altså det hele. Hun er helt klart en solosolist og fungere bare ikke i et kor. Hun var alt for se-mig-agtig, og hun bragede også bare igennem, i stedet for at afpasse sin stemme så koret blev en helhed. Det var virkelig synd. 

Ved ikke hvad jeg ville sige med dette indlæg, just felt like writting. Ville gerne lægge dagens op, men har allerede skiftet til fitness-outfittet og det er altså ikke skide spændende. 
Men hav en dejlig første maj i morgen <3

1. maj

Hvem lægger en afgørende prøve 1. maj ?  Min biologilærer må da være helt skudt i bolden hvis han forventer der kommer nogen i morgen. Indtil videre tror jeg der omkring 5 der har tænkt sig at komme. Og kun fordi de har farligt meget fravær. Resten af os tager i fælledparken efter første modul.
Vi har endda mellem modul, så vi ville først skulle sidde på skolen i 2,5 time og stene, hvorefter vi skulle have en prøve i biologi, som ville afgøre vores årskarakter - Aaargh det tror jeg ikke lige, vel? 
De lærere er sgu ikke for smarte altid!

onsdag den 29. april 2009

Ej det er simpelthen unfair !

Okay, nu er jeg officielt frustreret og desperat! Det er ikke fair at jeg som 16 årig er single, mens min to 6-årige brøde har kærester. 
Den ene twin er i aften hjemme og spise hos sin kæreste, og den anden er fandeme lige kommet hjem med en kærlighedssang til sin. Den inkludere 3 vers og et omkvæd, pretty impressive for en børnehaveklasse. Og de er så søde og nuttede, men det er altså ikke fair. Jeg er 10 år ældre - Det burde være mig først!!

tirsdag den 28. april 2009

Blomster i håret

Iih hvor jeg glæder mig til det bliver rigtig sommer, så vil jeg rende rundt i lyse sommerkjoler med bare ben og blomster i håret, som disse smukke Noa Noa piger. Tror det bliver mit næst lille DIY projekt, at lave blomster hårpynt.



(Billederne er fra Noa Noa SS08)

En solrig eftermiddag

Fandt lige ud af jeg faktisk havde nogle enkelte billeder fra da vi "chillede" ved skolen fredag eftermiddag, som jeg lige ville lægge op. (Sidder midt i en dansk-time, der altså ikke kunne holde min koncentration i ret lang tid.)






Anonymitet?

Så troede jeg lige jeg havde overblik over hvilke mennesker, der læser min blog og så begynder min "drama"-veninde, lige pludselig at stille spørgsmål til den og har åbenbart læst det meste jeg har skrevet. Så meget for at være nogenlunde anonym.
Ej det gør mig i virkeligheden ikke så meget, det er bare meget underligt, hun lige pludselig kender til den. 

mandag den 27. april 2009

Lange sommerkjoler

Hvorfor kan jeg bare ikke gå i sådan nogen? Der findes jo så mange fede! Bare på H&M's hjemmeside fandt jeg lige 3 jeg da godt lige kunne tænke mig at eje. Men jeg ville jo aldrig få dem brugt? Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal gå i dem og bruge dem. Min utrolig smukke veninde havde en på i dag, bare sådan lige. Og hun så selvfølgelig brandgodt ud i den. Men mig, nej det kan jeg bare ikke. Og det irriterer mig. Jeg vil også rende rundt og se sådan ud. 


De der 3.g'ere

På fredag har vi årets sidste gymnasie fest. Og havde egentlig ikke regnet med at tage til den, da det jo er første maj og jeg alligevel skal ind i fælledparken hele dagen, så kan man næsten lige så godt blive inde i byen.  
Men så blev jeg mindet om at det formentlig er sidste chance for at score nogen af de 3.g'ere man har gået og sukket efter hele året. - Jep, en ting jeg er rigtig slem til! Går der lækre drenge forbi mig og mine veninder, vender vi instinktivt hovederne efter dem og genoptager først vores samtale når de er ude af syne, i mellem tiden glor vi og udveksler sjove/deprimerede kommentarer. Jep vi er rigtig irriterende teenage-tøse agtige. Vi har endda dæknavne for de fleste såsom Choko, A, BLS osv. Selvom disse navne dog har givet underholdning nok i sig selv.

Men vi har altså gået op og ned af de drenge på skolen i snart et år, og det er en lille smule deprimerende at ens i forvejen meget lille chance nu er, lad os nøjes med at sige væsentligt forringet. Selvom jeg dog fik øjenkontakt med Choko i toget i dag, meget meget underligt!

Er helt flov over hvordan det her lyder, men well, man er vel kun teenage-tøs en gang i livet? Og jeg vil have lov til at gå og sukke over ældre drenge!!! Men ja, mig og mine veninder tager nok til fest på skolen af ene og alene den grund... Er det meget slemt ? xD

lørdag den 25. april 2009

Yay! Buksedragt!



Se min flotte nye buksedragt (/haremsbukser?) Købte den i Vero Moda i dag og er helt vild med den. Ved dog ikke helt om jeg tør bruge den uden bh, selvom det efter min mening helt klart ser pænest ud.

fredag den 24. april 2009

Weekend!!!

Afsluttede mit AT forløb om sundhed & livsstil i dag! YAY! Vores gruppe var oppe som nr.2 og havde fri efterfølgende. Så følte mig glad og fri da jeg kl. 9.30, kunne gå til weekend med et 10'tal. Heldigvis er jeg god til arbejdsfordeling og strukturering og en af de andre har en evne til at tale sig ud af alle situationer. Det er ikke dårlige evner at have når vi pludselig er 3 i stedet for 4 og ingen har forberedt sig (;

De mange efterfølgende timer tilbragte jeg på en græsplæne udenfor skolen, hvor vi slikkede sol og hyggedrak. Rigtig skønt! Man kan sgu ikke være andet end glad i det her vejr.

Tager stadig mine billeder med cam, hvilket giver dårlig kvalitet, men har prøvet at tage billederne tættere på i dag. Og har heller ikke lige noget makeup på. Deal with, I'm to happy to care!
Shorts fra GinaTricot og top fra Marks & Spencer. (Havde en del mere tøj på da jeg kom i skole, men smed det da det blev for varmt)

onsdag den 22. april 2009

Svedig og glemsom

Se jeg havde udtænkt den geniale plan, at jeg jo kunne stå meget senere op, hvis jeg bare mødte op i mit idrætstøj. Principielt genialt! Så jeg står op 20 minutter før jeg skal med toget, trækker i træningstøjet, pakker håndklæde, kosmetik, sko osv. Og først da jeg kom ned på stationen opdagede jeg at dum som jeg er, har jeg glemt at pakke tøj! Hvor dum er man så ikke? 

Men var utrolig aktiv, har AT denne uge om sundhed og livsstil (blandt andet derfor jeg ikke rigtig har ladet høre fra mig.. Har vadet rundt i træningstøj halvdelen af tiden). I dag havde jeg step i første modul, efter det havde vi jo masser energi - troede vi - og ville lige løbe en runde. Det gik også nogenlunde, men efter anden runde (de er et sted mellem 1,2 og 1,5 km) var vi døde halvvejs, problemet med at løbe rundt om skolen var bare, at vi så mødte alle elever der skulle møde sent. Og gu røv skal de ældre (utrolig lækre) drenge tro at vi ikke kan løbe. Så i stedet for at sætte farten ned og gå løb vi bare hurtigere. Hvilket resulterede i ekstreme mængder af sved og knaldrøde hoveder. Ak, hvad man ikke gør for at bevare sin værdighed!

Jeg måtte, grundet min glemsomhed, låne tøj af min veninde, da jeg var hjemme i bad hos hende efterfølgende. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg mener om den, om den er lidt for pæn skolepige eller vildt fed? Den er fra Designers Remix og jeg har faktisk fået den, eftersom hun ikke længere kan passe den.


søndag den 19. april 2009

Mandehørm?

Har haft den hyggeligste dag i dag. Var sammen med 3 gode veninder og "øvede drama", det vil sige det skulle vi have lavet. I virkeligheden lavede vi ikke rigtig noget hele dagen. Til gengæld var vi rigtig ufeminine, vi har bøvset, pruttet og været sjofle og perverse. Alle de ting man bare ikke rigtig kan tillade sig når der er drenge i nærheden, eftersom de stadig lader til at have problemer med at forholde sig til piger altså også skal skide. Så vi har været skide ucharmerende, rendt rundt uden makeup, spiste lasagne direkte fra fadet med fingrene osv. 
Og kan ikke huske hvornår jeg sidst har grint så meget, det var lige hvad jeg trængte til. Elsker når man ikke behøver bekymre sig om, hvad nogen som helst tænker.

torsdag den 16. april 2009

Sådan går det når man pjækker fra idræt ...

Jep jeg skippede idræt (igen), og fik faktisk brugt den tid til noget fornuftigt. Var oppe i byen for at aflevere et par bøger, og på vej til biblioteket hoppede jeg lige et smut ind i genbrugen og fandt en blazer, det var ikke den type jeg ledte efter, men er glad for den alligevel. Da jeg kom hjem fandt jeg et par gamle jeans, en saks og noget sandpapir frem, ville lige afprøve mine skills indenfor "ripping", de var dog ikke så gode som man kunne have håber, og er ikke helt tilfreds med resultatet. Billederne er meget utydelige (dårligt lys og dødt digitalkamera), så det er svært at se nogen af delene, men uploader nok andre billeder på et andet tidspunkt. 
Ud over det fik jeg ordnet et lille hængeparti jeg har haft, har holdt en fyr hen som jeg har haft noget kørende med i ret lang tid faktisk uden dog at se så meget til ham. Men jeg har ikke rigtig følt noget, og kan ikke blive ved med at vente på det kommer. Føler mig lidt ond så. Har dog fået sagt nu at jeg ikke rigtig er interesseret og at jeg ikke synes vi skal ses igen. Hader at skulle afvise, og kan aldrig finde den rigtige måde at sige det på, men nu er det overstået og jeg kan komme videre. Så det er godt!

Genfundet kærlighed til Indiska


Var i Indiska for første gang i lang tid da jeg var i malmø i ferien. Og det er jo en genial butik! Da jeg var yngre var det en af mine yndlings butikker, fordi man altid kunne finde et eller andet underligt og sjovt derinde. Det blev dog ikke til noget underligt denne gang, blot til lidt accesories; et par sorte ballerinaer, et par solbriller og et perlehårbånd. Har også været inde og kigge på deres hjemmeside, og de har nogle utrolig inspirerende lookbooks.
Helt klart værd at tjekke ud.


 

onsdag den 15. april 2009

En tur i teateret




Denim shorts fra NoaNoa, min nye bodystocking fra Monki og stilletter fra Vagabond

Var i teateret i går aftes med min klasse og se stykket "Forbrændt". Vi blev slemt med derind af vores dansklærer (og skal nu skrive dansk stil om det), men det var fantastisk godt efter min mening. Vi så forestillingen i Det nye skuespillerhus, hvor jeg ikke har været før. Og bare selve bygningen var virkelig flot, og lige på den anden side af vandet ligger Operahuset, så det var så smukt derinde om aftenen. Vi havde egentlig forventet en dødsyg tur, da det sidste stykke vi blev slæbt med ind og se var så kedeligt at flere af mine klassekammerater rent faktisk lå og sov. Lidt pinligt, men det var godt nok også dårligt. (Til gengæld blev det katastrofale stykke dog opvejet af en tur på bar og spurt gennem Københavns gader for at nå det sidste tog hjem.) 
Men Forbrændt var fangende, med en spændende handling hvor vi følger to børn der har mistet deres mor, og deres søgen efter svar på hvem deres far og ukendte bror er. Det indeholder både kærlighed og krig, mens man bliver præsenteret for forskellige måder at forholde sig til døden på. Og ud over det var der en masse fede effekter, på trods af den stort se tomme scene. Så det var en utrolig positiv oplevelse. 

Jeg ved min veninde har taget nogle billeder af os udenfor Teateret med Operahuset i baggrunden, men dem har hun desværre ikke uploaded endnu, så indtil videre må i nøjes med aftenens outfit.

søndag den 12. april 2009

Guf guf guf - AD!

Har guf over det hele, lugter af jordbærsyltetøj og har chokodrys i håret - Jep jeg er nu tilbage på arbejde! Første vagt i ishuset i år, og med det skønne vejr er der selvfølgelig travlt. Men det er dejligt at være tilbage i ishuset, der er sådan en god stemning derinde og verdens bedste is :D
Men det indebærer også totalt kedelig t-shirts med vores logo på, som er lidt svær at se godt ud i. Har dog prøvet lidt i dag med mine nye shorts fra GinaTricot, et par søde sorte ballerinaer og et perlehårbånd fra Indiska.  I det mindste er vores t-shirts da sorte. Havde de været orange var det nok endnu værre xD 


Clutch

Leder efter en clutch i øjeblikket kan ikke rigtig finde lige sådan en jeg har i tankerne men kigger lidt på disse tre fra henholdsvis Pieces, GinaTricot og Topshop. Kan ikke helt finde ud af om jeg skal købe en af dem?



lørdag den 11. april 2009

Hjemmelavet is

Jeg blev hevet ind fra terrasen af min mor for lidt siden, "for nu kunne jeg altså godt lige tage og hjælpe til med noget mad!" Hvorefter hun sætter mig til at lave hjemmelavet is, hvilket jeg altså ikke kunne finde ud af påstod jeg. Det viste sig at det kunne jeg faktisk godt, og nu ville jeg lige dele opskriften med andre :)
Man kan selvfølgelig selv reducere mængden hvis man mener det bliver en lige lovlig stor portion. Det lyder lidt klamt, når man ser hvad der er i, men det man køber i butikkerne og kioskerne er nok ikke meget bedre.

Ingredienser:
1/2 L piskefløde
8 pasteuriserede æggeblommer
8 spsk flormelis
1 spsk vaniljesukker 
(evt. "spændende ting" at putte i som chokolade, bær, kaffelikør el.lign.)

Fremgangsmåde:
- Pisk fløden til flødeskum i en stor skål
- Pisk æggeblommerne sammen med flormelisen og vaniljesukkeret i en anden skål
- "vend" æggeblommerne i flødeskummen meget forsigtigt med en ske så det ikke smatter sammen. 
- Læg bagepapir i en form så isen ikke hænger fast
- Tilføj evt "smag" til isen i form af "spændende ting"
- Hæld det over i formen med bagepapiret og sæt det i fryseren natten over



Utrolig let efter min mening, var meget imponeret over hvor kort tid det tog. Viser det færdige resultat i morgen. Men her er et totalt uinteressant billede af de to "varianter", den normale vanilje og en med chokolade og kaffelikør (kan man dog ikke rigtig se på billedet)

- LostInHerDreams <3

Oprydning i klædeskabet

Hvis der er en ting jeg er virkelig dårlig til så er det at ryde ud i mit klædeskab. Mit klædeskab er altid et stort kaos og tøjet vælter praktisk talt ud når man åbner det - men på trods af det har jeg aldrig noget at tage på? Eller også er det præcis grunden til jeg aldrig har noget at tage på. Det er så uoverskueligt at det er umuligt at finde hoved eller hale i.
Så med Cajas hjælp fik jeg ryddet op i det her forleden. Er faktisk temmelig stolt. Med hendes hjælp har jeg nu et næsten pænt skab, og det er i hvert fald meget nemmere at finde rundt i. Yderemere fik hun mig til at skamme mig pænt meget over noget af det, jeg havde liggende. Noget af det ødelagt og noget af det bare smagsløst. Blandt andet røg 3 par sko ud som jeg aldrig har gået i, og jeg hellere vil dø end ses offentligt med. Minimum 2 af parrene har jeg fået af min farmor og farfar, og trods det med garanti er i det bedste mening, så er de gyselige, men jeg har ikke nænnet at smide dem ud når det nu var gaver. Det 3. par ved jeg simpelthen ikke hvor kommer fra og det minder mest af alt om et par bratz / barbie sko. Dem skal i dog nok slippe for at se, men her er mit flotte skab! 


Det ligner lidt at jeg ikke rigtig har nogen kjoler, men det er altså fordi at jeg i mangel på plads har måtte hænge trøjer udenpå alle mine dejlige kjoler. Jeg har et kæmpe skab, men de to andre skabe bliver brugt på alt muligt andet. *suk*

- LostInHerDreams

fredag den 10. april 2009

Dårlige undskyldninger

Har ikke rigtig blogget hele ugen, og det er der faktisk to gode grunde til. 
1. Min bedste veninde bor hos mig her det meste af ferien, hvilket ikke rigtig giver lejlighed til at sidde og blogge
2. Vi har været udenfor det meste af tiden, da vejret jo har været helt fantastisk!

Men jeg lover at når hun er taget hjem i morgen, kommer der billeder m.m. Blandt andet fra mine indkøb i malmø ^^
God påske, håber i nyder det lige så meget som jeg gør :)

- LostInHerDreams <3


mandag den 6. april 2009

1, 2, 3 - LÆS!

Hvorfor kommer bøger man bestiller hjem fra biblioteket altid samtidigt? :S
Jeg sidder nu med 3 bøger på samlet 1562 sider som jeg skal have læst inden de skal afleveres om en måned. Og reserverede dem for over 2 måneder siden. Ironisk, de så kommer samtidigt right? Og 754 af siderne er så på engelsk. Held og lykke siger jeg bare. I det mindste er det spændende bøger håber jeg. De andre i serierne er i hvert fald. Burde måske lige nævne hvilke bøger det er jeg kommer til at have hovedet begravet i den næste måned, hvis i ikke kan kende dem ud fra deres covere. 
Skal i gang med den fjerde og sidste bog i Twilight-serien, Breaking Dawn af Stephanie Meyer. Og den tredje bog i serien Eragon, der er delt i 2 grundet længden, Brisingr af Christopher Paolini. Det er ikke at jeg ikke glæder mig til at læse dem - Jeg kan bare ikke se hvordan fanden jeg skal få tid. 

Og ligger forresten også syg, med syge mavekramper som jeg ikke kender oprindelsen til. Fedt! Skal have min bedste veninde, som jeg aldrig ser, på besøg i morgen, så de har bare at gå væk!

lørdag den 4. april 2009

Du har vist glemt at tage bukser på?

Med alt det sol er det simpelthen en skam at sidde indenfor! 
Så har naturligvis brugt det meste af min dag i dag udenfor. Dejligt! Barberede mine (pinligt behårede) ben som noget af det første efter jeg stod op, så jeg kunne tillade mig at sidde udenfor i bare ben. - Ja! Det var SÅ slemt! Sådan går det for mig om vinteren, har jo ikke engang en kæreste, hvorfor så ulejlige sig? 
Og så har jeg ellers siddet udenfor og hygget med min mor og fået læst lidt. Meget godt at få indhentet lidt på den front, er i gang med Eclipse og tror ikke jeg havde læst noget i en uge.

Senere på eftermiddagen drog jeg over til min far, som bor fem minutter væk. Og jeg tænkte ikke videre over at jeg stadig havde tøj, hvis egentlig formål var jeg skulle få bare en lille smule farve på mine stakkels ben, på. Så i det samme han så mig udbryder han selvfølgelig at jeg da vist har glemt at tage bukser på i dag. Og om jeg ikke er blevet dyttet af hele vejen herover. Jamen tak, far.


Kjole fra French Connection og afklippede jeans fra Killah.

- LostInHerDreams

fredag den 3. april 2009

Spring is here


Har simpelthen haft den dejligste dag! 
Havde mellem modul, så sad ude på "terrasen" sammen med mine klasse kammerater og nød det skønne vejr. Vi spiste både is og legede vandkamp - Så er det sgu forår! 
Og mine fregner er kommet tilbage... Jeg når fandeme ikke at være ude i solen mere end en time så begynder folk at kommentere det *suk* Det må man leve med, til gengæld har jeg også fået lidt farve. I anledning af de lovede så godt vejr har jeg endda taget min yndlings sommerkjole fra Monki på. Er den ikke fin?

Det lidt triste er så bare at jeg skal passe børn om lidt. Ville meget hellere ud og fejre påskenferien med mine venner. Øv bøv. Men jeg har brug for penge, så der er ikke så meget at gøre.

Rigtig god påskeferie til alle :D

- LostInHerDreams